Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlarrrr
nasılsınız bakalım
sevdacım yok yazılmışım ama onu geç kaldıya çevirsek
ben öğrencilere öle yapıorum dakaydirigubbakcemile3
buarada gözün aydın eşin gelmiş
20 gün falan olmıcak diodun ama çabuk kavuşmuşsunus ne güsel
çok şükür bnde kürtaj sonrası ilk kırmızları gördüm
bunada şükür diorum

slm kızlarrrr
nasılsınız bakalım
sevdacım yok yazılmışım ama onu geç kaldıya çevirsek
ben öğrencilere öle yapıorum dakaydirigubbakcemile3
buarada gözün aydın eşin gelmiş
20 gün falan olmıcak diodun ama çabuk kavuşmuşsunus ne güsel
çok şükür bnde kürtaj sonrası ilk kırmızları gördüm
bunada şükür diorum

sagol canım geldı ama ayın 11 ınde gıdecek yınee cok ozlemısım ama :))
ne guzel yenı bebek ıcın yenı kırmızılar umut olmustur sana ıns en kısa zamanda yıne kavusursun bebegıne :) sen nasılsın nasıl gıdıyorr

saol sevdacım iim bnde
çocukların sınavları (sbs) yaklaştıkca yoğun olmaya başladık bizde
yeter ki onlar ii bi yere gelsin derdindeyiz
onun haricinde kafam çoooooooook rahat
korunuorum ya 3 ay boyunca
zevk hanesiii dolup doplu taşıoo
valla bebiş olucak die hrap etmişiz kendimizi
ii günlerdeim yani canımmm

oo süper olgunlaşmış yumurta 18- 22 arasında dedi doktorum ben 18 mm ken çatlatma ignesi oldum geçen hafta çarşamba çalışmalarda bitti bekliyorum bakalım sonucu boshayallersmile ama beklemek çokkk sıkıcıı :kedi:

melocum, yumurtan iyi gelişiyor demek ki yumurtalar 30 mm ye ulaşınca ya kendiliğinden çatlıyor ya da iğne ile dışarıdan çatlatılıyor.
İnşallah ay hadi bakalım
mrb kızlar bende 1kutu klomen kullandım ama malesefkiii 1yumurtam bileee yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmafoldumben
canım üzülme belki zamanla çalışmaya başlar
bence süper 22 ml olması 17 ml üstü olunca olumlu oluyor dedi dr.
inşsllah :Saruboceq::Saruboceq:

calısmalara basladık kızlarrr bu ayda tedavi vermedi doktor cok yumurta varmış ondan heralde ama hala kafam karısık benimmm bu iyi bişimi dieeeee

merhabalar, umarım bebek isteğiyle dolu ve bunu bence çok hakeden bütün hanımlar güzel habeler alırlar. benim için yarın büyük bir gün çünkü kan testi yaptırıcam öğlen. ne olur bana dua edin. bende anne adayı olayım Allah'ın izniyle...

selam kızlar size bişey soracağım alminascım sana dün sormuştum ama cvp yazmamışsın galiba görmedin neyse boşver inşallah bunu görürsünüz canım benim 25 şubatta adet olmuştum adetin 5.günü dr a gittim dr 2 tane yumurta gelişmiş dedi bekleyeceğiz neyse 3 gün sonra tekrar gittik çok iyi biri çatlamış ötekide çatlamak üzere dedi 3 gün ilişki verdi bizde çalıştık ama benim 2 gündür lekelenmem var sarı lekelenme kasıklarımda ağrıyor ve çok gazım var acaba yine hastalancakmıyım yoksa başka bir nedenimi var dr ruma sorsammı ki.?ne dersiniz çok canım sıkıldı bu nedir sizce bileniniz varmı acaba nolur yardım edermisiniz?çok sağolun

Herkese günaydın canlarım.
Alminasım hoşgeldin sefalar getirdin. ınşallah meleğinin yüzünü de görecez sağ salim. Hatta büyüyüp okullara gittiiği dee. Allahım senin de herkesin de mutluluğunu bozmasın.
Esemosum güzelim evet hiç karşılaşamadık. Benim bu aralar işlerim yoğun. Arada sırada bakıp çıkıyorum. Accık sabret gülüüm, 10 gün geçiverecek inşallahh ve bebişini göreceksin hayırlısıyla.

1kutu içtim sabah akşam bitti yumurta takıbı yapıldı yumurta yok son takıbpden saonra ilaç yazcak galıbaabilmiyorumkismile

Sen merak etme mutlaka oluyor yeter ki kendine bu fikri idefix yapma. Kendini başka şeylerle oyala. Bak arkadaşlar demişti diyeceksin.
Sadece bu fikrin tadını çıkar, sadece zaman meselesi inan bana...

günaydın kızlarrr.

melocum güzel dileklerin için sagol canım beklıyoz işte 1yumurta gelişssin diyeee

alminas tamma canım ne zaman eklersen ekle listeye adetin belli degıl yanı benım sadece klomene 2martta başladım o kadar

ALMıNASCIM, benim bu ay pas geçti, o kadar belirtiye rağmen bir müjde yok.
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık, beni de Nisan listesine yazar mısın 11 Nisan olarak:)

kızlar iğnenin üzerinden 40 saat geçti kasıklarım deli gibi ağrıyor..22 mmlik 2 tane yumurtam vardı neden sizce?

slm herkese,alminasım yine yok yazmış,walla haettim bu aralar pek uğruyamıyom.okul,temizlik,misafir derken geçiyo zaman.özledim ama sizleri.dikkat ediyomda başlarda hemen her hafta hamiş haberi alıyoduk,ama nedense artık okadar sık gelmiyo müjdeli haberler,inşallah bu bahar uğurlu gelicek hepimize.buna yürekten inanıyorum.kaydirigubbakcemile2

kızlar dun aksam 6gıbı ıgnemı vuruldum, hıc bı agrım sızım yok sımdılık
normalmi sızce

selam canlarım...alminasım umutlum nerdesiniz ben çok kötüyüm kontrolümü erkene aldım bugün doktora gidiyorum:gitme:

akıntı ve bel agrısı var bndede ama gögüslerimde hiç degişiklk yok bnmde 6 gün kaldı bakalım neo lcak

Back
X