Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
geldim umutlummafoldumbenyavrumun bebeğimin kalbi durmuş bugün onu benden alacaklar ben çok kötüyüm dünden beri hiç susmadan ağlıyorum ALLAH ımdan sabır istiyorum..onu okdar zor bulmuştumki bu kadar kolay kaybetmek beni bitirdi..
gunaydın kızlarr ben dun gece geldım evde degıldım esımın hadımkoy tarafında ıslerı vardı benıde yanında goturdu bırlıkte gezdık eglendık aksamda sehırdısından ıs yaptıgı fırmadan gelen m ısafırlerı vardı onları yemege goturduk gecede eve geldık son durum raporum bu umutlucummm
geldim umutlummafoldumbenyavrumun bebeğimin kalbi durmuş bugün onu benden alacaklar ben çok kötüyüm dünden beri hiç susmadan ağlıyorum ALLAH ımdan sabır istiyorum..onu okdar zor bulmuştumki bu kadar kolay kaybetmek beni bitirdi..
ah canım benim ya Allah sabır versin.üzme kendini demek çözüm değil ama ne diyacağimi bilmiyorum ama şunu da unutma bunu veren Allah bi tane daha verir.Allah sabır versin sana ...
saol sevdacım iim bnde
çocukların sınavları (sbs) yaklaştıkca yoğun olmaya başladık bizde
yeter ki onlar ii bi yere gelsin derdindeyiz
onun haricinde kafam çoooooooook rahat
korunuorum ya 3 ay boyunca
zevk hanesiii dolup doplu taşıoo
valla bebiş olucak die hrap etmişiz kendimizi
ii günlerdeim yani canımmm
Herkese günaydın canlarım.
Alminasım hoşgeldin sefalar getirdin. İnşallah meleğinin yüzünü de görecez sağ salim. Hatta büyüyüp okullara gittiiği dee. Allahım senin de herkesin de mutluluğunu bozmasın.
Esemosum güzelim evet hiç karşılaşamadık. Benim bu aralar işlerim yoğun. Arada sırada bakıp çıkıyorum. Accık sabret gülüüm, 10 gün geçiverecek inşallahh ve bebişini göreceksin hayırlısıyla.
ALMİNASCIM, benim bu ay pas geçti, o kadar belirtiye rağmen bir müjde yok.
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık, beni de Nisan listesine yazar mısın 11 Nisan olarak:)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak
ı**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LıSTESı
CENNETıMSıN.................3 MART
YUMURCEK....................10 MART
JALE33...........................12 MART
SELMA_AKSU................12 MART
FERYAD.........................15 MART
DıSıKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
MELOCUM.....................20 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
UMUTLU22.....................27 MART
BEKLEYıS.....................28 MART
AYGULERXXX................28 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSıMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZıYE19........................
TOLUNAY.......................
ı**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NıSAN AYI LıSTESı
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****MAAŞALLAH LıSTEMıZE
Canııımm :teselli: ne denir ki şimdi bilmiyorumkismile Allahım yardımcın olsun. Eveet gerçekten zor bulmuştun canıım, ama hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden. Rabbim başka acılar vermesin. İyi tarafından düşün nolur bitanem. Ya doğup da yüzünü gördükten sonra kaybetseydin? O daha da acı olurdu. Canımm yaa, matenetli olmaya çalış nooluur :teselli:
canlarım..dün sabah biraz leke geldi bende zaten çok huylu bir insanım doktorumu aradım oda herşeyin çok iyiydi kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama istersen gel için rahatlasın dedi bizde gittik ultrasonda bebeğin kalp atışı görünmedi vajinal baktı ondada görünmedi ayrıntılı ultrasona gönderdi ordada görünmedi kesinleşti bebeğim gitmişti artık ben çok ağladım hasteneyi yıktım adeta halada ağlıyorum dün kürtaj yaptırmadım yavrumla bigece daha birlikte olmak istedim aileler ikna etti bugün 12 de gidiyorum bebeğimi bırakmaya şu anda tükenmiş bitmiş yıkılmış durumdayım ALLAH ımdan sabır istiyorum sizlerin duasını istiyorum en kısa zamanda toparlanıp aranıza dönecem beni unutmayın olurmu..
canlarım..dün sabah biraz leke geldi bende zaten çok huylu bir insanım doktorumu aradım oda herşeyin çok iyiydi kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama istersen gel için rahatlasın dedi bizde gittik ultrasonda bebeğin kalp atışı görünmedi vajinal baktı ondada görünmedi ayrıntılı ultrasona gönderdi ordada görünmedi kesinleşti bebeğim gitmişti artık ben çok ağladım hasteneyi yıktım adeta halada ağlıyorum dün kürtaj yaptırmadım yavrumla bigece daha birlikte olmak istedim aileler ikna etti bugün 12 de gidiyorum bebeğimi bırakmaya şu anda tükenmiş bitmiş yıkılmış durumdayım ALLAH ımdan sabır istiyorum sizlerin duasını istiyorum en kısa zamanda toparlanıp aranıza dönecem beni unutmayın olurmu..
:teselli: Canım benim cennette iki tane meleğin var. Yüce Rabbim sana sağlık ve sabır versin inşallahh. Gelen Allahtan olunca elimiz kolumuz bağlanıyor şimdi olduğu gibi. Allahım sabırlı kullarını denermiş. Nolur isyan etme. Fiziki birşey yapamasak da ruhen yanınızdayız bunu unutma. Ve eğer mümkünse bayıltarak kürtaj olmaya çalış güülüüm. :1hug:
Günaydın Dilemciğim. Buna şükür iyi olmaya çalışıyorum. Esemosumun durumu üzdü çook. Ben hala adet olmadım güzelim. Afedersin kara, çamur gibi bişiler gelmeye devam ediyor ama reglimden bi ses yok haala. Sen nasılsın canım.
gunaydın kızlarr ben dun gece geldım evde degıldım esımın hadımkoy tarafında ıslerı vardı benıde yanında goturdu bırlıkte gezdık eglendık aksamda sehırdısından ıs yaptıgı fırmadan gelen m ısafırlerı vardı onları yemege goturduk gecede eve geldık son durum raporum bu umutlucummm
:teselli: Canım benim cennette iki tane meleğin var. Yüce Rabbim sana sağlık ve sabır versin inşallahh. Gelen Allahtan olunca elimiz kolumuz bağlanıyor şimdi olduğu gibi. Allahım sabırlı kullarını denermiş. Nolur isyan etme. Fiziki birşey yapamasak da ruhen yanınızdayız bunu unutma. Ve eğer mümkünse bayıltarak kürtaj olmaya çalış güülüüm. :1hug:
saol canım yanımdasınız hissediyorum yol arkadaşlarım benim..uyutarak yapılacak canım diğeride öyle olmuştu...hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum gitme vakti yaklaştı:gitme:
günaydın herkese arkadaşlar bugüne üzücü bi haber alarak başladık.Allahım sabır versin esemosum :çok üzgünüm:.bende bu sabah doktora gittim ve kan testi yaptırmak istediğimi söyledim fakat doktor erken olduğunu haftaya yaptırmam gerektiğini söyledi.adetime iki gün var sonuç çıkmazmıydı sizce.iki gündür midem felaket ilk kez böyle ve belimdeki ağrı. dün daha çoktu ağrım bugün daha iyi gerçi.bilmiyorum yani bu ay olsun istiyorum artık yaa. Son bir güne kadar çok rahattım yani kafaya takma konusunda fakat bugün ve dün çok sabırsız oldum inşallah kırmızı gelmez yaa.
günaydın herkese arkadaşlar bugüne üzücü bi haber alarak başladık.Allahım sabır versin esemosum :çok üzgünüm:.bende bu sabah doktora gittim ve kan testi yaptırmak istediğimi söyledim fakat doktor erken olduğunu haftaya yaptırmam gerektiğini söyledi.adetime iki gün var sonuç çıkmazmıydı sizce.iki gündür midem felaket ilk kez böyle ve belimdeki ağrı. dün daha çoktu ağrım bugün daha iyi gerçi.bilmiyorum yani bu ay olsun istiyorum artık yaa. Son bir güne kadar çok rahattım yani kafaya takma konusunda fakat bugün ve dün çok sabırsız oldum inşallah kırmızı gelmez yaa.
Günaydın Selsucuğum. Evet bugüne kötü başladık, sonunu iyi getiririz inşallah. Adetine 2 gün varsa kan testinde çıkardı aslında gebe olup olmadığın ama doktorunun da bir bildiği vardır herhalde. Sen klomen ve çatlatma iğnesi mi kullanmıştın. Eğer kullandıysan o yüzden de tahlilini ertelemiş olabilir doktorun. Çünkü bu tür ilaçlar hormonları yükselttiği için yanlış sonuç almaya da sebep olabiliyormuş. Allah hakkında hayırlısını versin.
offf yaaa esemosun durumu yıktı benı cok uzuldum okurken bıle agladımmm
umutlum merak etme dıkkat etmeye calısıyorum gecen gun esım yokken banyo ya gırdım elektrıkler kesıldı su buz gıbı oldu ev kapkaranlık ben bı telas yaptım ayak kay popo ustu yere cakıldım allahtan bırsey olmadı telefonlar bozuk calısmaz cep telefonun sarjı bıtık elektrık yok cep kapalı hemen gıyındım guvenlıkten taksı ıstedım taksı geldı bındım anneme gıttım ama cok sukur bırsey olmadı sımdı bıraz yuruken belımdekı kemık agrıyorrr
benımde cok moralım bozuktu ama arkadaslarımın dertlerının yanında benım derdım kucuk kaldı ama yınede yazayımm dr rejım verdı bana bılıyorsunuz rejım yaptım fakat malesef buay 4 kılo almısım suan 71 kılo oldum sekerıme bakıldı gızlı seker testı yapıldı hepsı normal cıktı ama dr um cok kızgın nıye bukadar kılo alıyorsun dıyor 5ayda toplam 12 kılo alms oldum ne olacak bılmem
canım yaaa o kadar üzüldümki anlatamam elden birşey gelmiyor ki yanında olduğumuzu unutma sakın hakkında bu hayırlıymış demekki Allahım bol sabır versin :Saruboceq:
offf yaaa esemosun durumu yıktı benı cok uzuldum okurken bıle agladımmm
umutlum merak etme dıkkat etmeye calısıyorum gecen gun esım yokken banyo ya gırdım elektrıkler kesıldı su buz gıbı oldu ev kapkaranlık ben bı telas yaptım ayak kay popo ustu yere cakıldım allahtan bırsey olmadı telefonlar bozuk calısmaz cep telefonun sarjı bıtık elektrık yok cep kapalı hemen gıyındım guvenlıkten taksı ıstedım taksı geldı bındım anneme gıttım ama cok sukur bırsey olmadı sımdı bıraz yuruken belımdekı kemık agrıyorrr
benımde cok moralım bozuktu ama arkadaslarımın dertlerının yanında benım derdım kucuk kaldı ama yınede yazayımm dr rejım verdı bana bılıyorsunuz rejım yaptım fakat malesef buay 4 kılo almısım suan 71 kılo oldum sekerıme bakıldı gızlı seker testı yapıldı hepsı normal cıktı ama dr um cok kızgın nıye bukadar kılo alıyorsun dıyor 5ayda toplam 12 kılo alms oldum ne olacak bılmem
Geçmiş olsun bitaneem. Bak işte dikkat etmiyorsun kendine. aman nooolur biraz dikkat et gülüm. Şakaya gelmiyor çünkü böyle durumlar. Canımıniçi doktorun neden bu kadar baskı yapıyor kii? Ben 7 ayda 14 kilo almıştım. Tamam biraz dikkat et yemene ama, tallillerin de iyi çıktığına göre doktorunun bunu çok sorun etmesine kızdım açıkçası. Senin ve bebeğinin sağlığı yerinde olsun da, kiloyu boşveeer. Alındığı gibi verilir.