Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun bitaneem. Bak işte dikkat etmiyorsun kendine. aman nooolur biraz dikkat et gülüm. Şakaya gelmiyor çünkü böyle durumlar. Canımıniçi doktorun neden bu kadar baskı yapıyor kii? Ben 7 ayda 14 kilo almıştım. Tamam biraz dikkat et yemene ama, tallillerin de iyi çıktığına göre doktorunun bunu çok sorun etmesine kızdım açıkçası. Senin ve bebeğinin sağlığı yerinde olsun da, kiloyu boşveeer. Alındığı gibi verilir.
gercektenmı 14 kılo aldın :1shok:ne bılım yaa bu kılo konusuna cok taktı benımde moralım bozuluyorr arkadasım valla bılla yemıyorum yaaabilmiyorumkismilenıye boyle oluyor bılmıyorumm cok sukur ıkımızınde saglıgı yerındee :Saruboceq:
offf yaaa esemosun durumu yıktı benı cok uzuldum okurken bıle agladımmm
umutlum merak etme dıkkat etmeye calısıyorum gecen gun esım yokken banyo ya gırdım elektrıkler kesıldı su buz gıbı oldu ev kapkaranlık ben bı telas yaptım ayak kay popo ustu yere cakıldım allahtan bırsey olmadı telefonlar bozuk calısmaz cep telefonun sarjı bıtık elektrık yok cep kapalı hemen gıyındım guvenlıkten taksı ıstedım taksı geldı bındım anneme gıttım ama cok sukur bırsey olmadı sımdı bıraz yuruken belımdekı kemık agrıyorrr
benımde cok moralım bozuktu ama arkadaslarımın dertlerının yanında benım derdım kucuk kaldı ama yınede yazayımm dr rejım verdı bana bılıyorsunuz rejım yaptım fakat malesef buay 4 kılo almısım suan 71 kılo oldum sekerıme bakıldı gızlı seker testı yapıldı hepsı normal cıktı ama dr um cok kızgın nıye bukadar kılo alıyorsun dıyor 5ayda toplam 12 kılo alms oldum ne olacak bılmem
merhaba canım zaten ilk kez test yaptırmaya gitmiştim ne yapcamı da bilmiyodum ama beklemek en güzeli galibakanda çıkardı sonuç.bi özel hastaneye gidip özelden yaptırsana doktorun yanına girmeden 10-15 tl gibi bi fiyat alıyorlar. inşallah gelmiştir bebişin.
valla cıcım artık bıraktım yıyecegımm yemesemde alıyorum nasılsa korka korka yemekten bıktım valla senın telefonunu verecegım dr uma umutlu ye dedı bende yedım dıyecegımmmkaydirigubbakcemile5ay sınır geldı bana bosver ıstersem 100 kılo olayımm elbet verırım vermesemde manken ajansına kabul edılmeyecek halım yok unumu elemıs elegımı asmıs bır ev karısıyım beeennbayanssulusmileVallahiii 14 kilo aldım. Üstelik 7 ayda. Gününü beklese kesinlikle 20 ye tamamlardım ben o kiloyu. Ama doktorum bir kere bile yemene dikkat et, kilo aldın falan dememişti. Şimdiki doktorlar da bi garip oldu haa. Bırak gebe hatun yisiin. Yisin ki bebişini büyütsün dimi ama yerimseniben Doktorun bişii derse bana gönder gülüm sen onu. :1rolleyes:
canım doktorun ileride gebelik şekerin çıkmasın diye önlem almak için baskı yapıyodur. malum biliyosun hamilelikte alınan fazla kilolar son aylarda gebelik şekerinin çıkmasına
neden oluyor.
gerçi senin tahlillerin temiz çıkmış çok şükür. bi de bünye meselesi ya. kilo almaya müsait olunca su içsek yarıyo. ben de sendenim ben de ne yesem hemen kilo alırım. Allahtan 1 senedir şeker ilacı kullandım da onun sayesinde çok kilo almadım. gerçi şimdi 3.ayımı doldurdum ve aslında hiç almamam gerekirken 3 kg aldım. napalım yapcak bişey yok. hele bi de hamilelikte bi başka acıkıyo insan. normal acıkmalara hiç benzemiyo. ben de bebeğim aç kalıcak diye yiyorum.
çok da kafana takma boşver. ağır şeyler yemediğin sürece rahat ol. bol bol sebze ve ızgara türü yemeye bak sende. onlardan kilo alsan da bişey olmaz heralde :)
evet canım yaa bu ikinci ayım tedavide.işte ilç kullandığım için galiba yapmak istemedi.meraktanda ölüyorum.beliycem ne yapıyım yanlış çıkıp boşa sevinmektense en güzeli bu.Günaydın Selsucuğum. Evet bugüne kötü başladık, sonunu iyi getiririz inşallah. Adetine 2 gün varsa kan testinde çıkardı aslında gebe olup olmadığın ama doktorunun da bir bildiği vardır herhalde. Sen klomen ve çatlatma iğnesi mi kullanmıştın. Eğer kullandıysan o yüzden de tahlilini ertelemiş olabilir doktorun. Çünkü bu tür ilaçlar hormonları yükselttiği için yanlış sonuç almaya da sebep olabiliyormuş. Allah hakkında hayırlısını versin.
Alminascım teşekkürler afiyet olsun kaydirigubbakcemile3kahve pısırdım kızlar gelın ıcelımmmm![]()
kahve pısırdım kızlar gelın ıcelımmmm![]()
Ayy canım yaa sendemi hamilesin maşallahhALMİNAS ne gibi bir diyet verdi bazı şeyleri yemeyi mi yasakladı? bana da bbu aydan sonra kilo alırsın dedi.4.5 aylık şu an 3.5- 4 kg kadar aldım.akşamları yürüyüşede başladım artık 1 saat yürüyorum her akşam.
ALMİNAS ne gibi bir diyet verdi bazı şeyleri yemeyi mi yasakladı? bana da bbu aydan sonra kilo alırsın dedi.4.5 aylık şu an 3.5- 4 kg kadar aldım.akşamları yürüyüşede başladım artık 1 saat yürüyorum her akşam.
evet yasakladı pılav makarna borek serbetlı tatlı cok sayıda meyve yemeyı yasakladı hepsıne uydum yınede 11 kılo aldımm sen normal olan kıloyu almıssın
Ayy canım yaa sendemi hamilesin maşallahh![]()
allah nazarlardan saklasın.sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasibetsin
.sende mi teviyle, yoksa normal yoldanmı.
AA meyveyide mi yasakladı hiç bişe yemeden nasıl kilo alınıyo yaa ben hamileliği anlyamıyorum yemeden vücut kilo yapıcak kaloriyi nerden buluyo yaa. acaba bende nasıl olcak ben bi 25 kilo alırım herhalde zaten müsaitim kiloya cokacimcoookevet yasakladı pılav makarna borek serbetlı tatlı cok sayıda meyve yemeyı yasakladı hepsıne uydum yınede 11 kılo aldımm sen normal olan kıloyu almıssın
AA meyveyide mi yasakladı hiç bişe yemeden nasıl kilo alınıyo yaa ben hamileliği anlyamıyorum yemeden vücut kilo yapıcak kaloriyi nerden buluyo yaa. acaba bende nasıl olcak ben bi 25 kilo alırım herhalde zaten müsaitim kiloya cokacimcoook