[
canım valla hep dıkkatlı yemek yedım ama benım kızın aclıga sabrı yok sabah 7 30 oglen 13 30 aksam 18 3o yemek yemezsem basıyor tekmeyıı hıc durmadan cırpınıyor yemek yedıkten 10 dk sonra hıc hareket yok hemen uykuya gecıyorr cok acayıp bırsey bu kızz yapılan ultrason olcumlerınde bebek olması gereken haftadan 3 hafta kadar daha onde cıkıyor 30 gr olması gereken haftada 12 gr gelıyordu bıraz tombıs yanı gercı yapılan olcumler ne kadar gercek hayattakı olculere uygun bılmıyorum ama endıselenıyorum ben normal dogum ıstıyordum kılo oyuzden onemlıydı ama ne yapayım gıder sezeryan olurum kafaya takmayacagım artık yemek yıyecegım valla
senın hamılelık nasıl gecıyorr cınsıyetı belımı
senin cadı tersten mi gidiyo ne :) geçen gün ben de kontrole gittiğimde sabah aç karnıa gitmiştim. ikili test için ölçüm yapılması gerekiyo ama bizimki aç olduğu için kımıldamıyo :) doktor o kadar dürttü yok banamısın demiyo. sonra gittim bişeyler yedim 1 saat sonra geldimki keyfi yerine gelmiş oynamaya başlamış :) bizimki de aç olunca kımıldamıyo eşşek sıpası. bu konuda sanırım babasının aynısı olucak. eşimde acıkınca dünya başına yıkılır :))
cinsiyeti henüz belli değil canım. doktora sordum 5.ayda dedi şok oldum. çok memnunum aslında doktorumdan ama bi dahaki gittiğimde de söylemezse başka bi doktora gidip öğrenicem. 2li testi yaptırdık sonucunu bekliyoruz. kanamalar da bitti çok şükür. ilk zamanlarki gibi değil daha rahatım. yavaştan işlerimi yapıyorum. bu arada bikaç gündür az az hissetmeye başladım hareketlerini. tabi karıştırmıyosam :)[/QUOTE]
benımkı tam tersı acıkınca durmuyor esımde oyle babasına cekmıss bızımkının boyu normal olması gerektıgı kadar ancak kılosu anormal bakalım buay ne dıyecek dr bilmiyorumkismile yuruyuste yapıyorum bakalım artık hayırlısı sanırım bunye meselesı kılo almaya cok musaıtım bensempatiksalakcinni