kızlar bende benim hikayemi anlatmak istedim, kimseyle paylaşamıyorum bari sizlere anlatayım. 10 aylık evliyim ve 5 aydır bebek düşünmemize rağmen bi türlü olmadıbirde adet düzensizliği başlamıştı bende dr a gittim. Ama ilk gittiğim dr um pek ilgilenmedi sadece kan tahlili yapıldı ve prolaktin seviyem 36 çıktı. Ama bana sadece doğum kontrol hapı verdi ve 3 ay kullan dedi
Çok üzülmüştüm 3 ay daha beklemek istemiyorduk. O sıralarda çok araştırdım nedenini, nasıl geçeceğini vs. herşeyden haberim vardı, ısrarla yumurtlamayı sağlayıcı ve prolaktin düşürücü verin dememe rağmen , öyle ilaç yok dedi . Bende sinirlendim ve ertesi günü özel hastaneye gittim. Herşeyi tek tek anlattım, hatta dr um çok şaşırdı siz herşeyi biliyorsunuz diye :) tahmin ettiğim gibi yumurtlamam olmuyormuş
. Sırasıyla hergün elevit , dostinex , farlutal ve adetin 5. günü ise klomen kullanmamı söyledi . Farlutal ın 5. günündeyim bakalım sırayla deniyorum, sonra kontrole gideceğim. O kadar stres yapmıştımki , bizim bebeğimiz olmayacakmı diye . Birde bu günlerde bir eczacı bayanla tanıştım ona danıştım, kesinlikle aklınıza getirmeyin bebek konusunu dedi, çünkü ne kadar stres yaparsanız o kadar olumsuz oluyor sonuç, kendimden biliyorum dedi. Kendileri de bebek düşünmelerine rağmen, birkaç ay olmamış ama bir iş seyahatindeyken demişti " nede olsa yumurtlama vaktim geçti bu ayda olmaz " diye düşürken o ay hamile kalmış :) Siz siz olun düşünmemeye çalışın , ne kadar zor olsada. İnşallah düşünen herkesin bebişi olur , bizimkiler birazcık nazlı olacak demekki :):)
slm. hoşgeldin aramıza bu tarz tedavilerde doktor çok önemli bazen doktorlarda yanılabiliyor yada oyalıyor... henüz yeni evliymişsin inş. en kısa zamanda yavruna kavuşursun evet çocuk olayını kafaya takmadığın ay hamile kalabiliyorsun bu gerçek bende yaşadım çünkü...