merhaba kızlar,
6 aydır hamile kalamadıım için bugün doktora gittim adetim 14.günü olmasına rağmen yumurtlama olmamış. doktor bugün enazından biraz büyümüş folekül haline gelmiş olması gerektiğini ve yumurtlama bozukluğu olabileceğini söyledi ve adetimin 4.günü testler yapmak için çağırdı.birde ilaç başlarız testlere göre dedi.
hangi testler yapılacak ve klomen nasıl kullanılıyor adetin kaçı günü başlanıyor?nekadar süre kullanılıyor?tedavi süresi uzunmu? bana bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi???çok moralim bozuldu kitlendim doktora soramadım bile sonra gel diyince(((((((
mrb cnm oncelıkle tedavın hayırlı olsun ..
dr 1 ay yumurta takıbıne alıo eger yumurta olusumunda gelısımnde sorun var ıse ılaç tedavısı uyguluo,klomen adetın 5. gunu baslanıo 5 gun kullanılıo sonra kontrole gısdıosun yumurtala dr ıstegı buyukluge gelmıs ıse catlama iğnesı verıo dr ve ilşkı onerı,adetın 2. gunu hormon testı yapılır benım dr demıstı 2. gun hormonların yenlendıgı vucudun yenılendıgı gun mu neymıs oyuzden o gun yapılması gerekomus.tadavı suresı degısıo cnm kımı ılk ay kalıo kımı bırkac ay sonra kımıde ılacı bıraktıktan sonra..dilerım kı sen ilk seferde hamıle kalırsın,
her dr farklı uygulu cnm ben eskı dr da 5 ay kullandım sımdı degıstım dr bu dr klomenın cok uzun kullanılmasını tavsıe etmıo 1-2 ay dıo.dr ii sec canım bu cok onemlı :))şididen bol sanşş Rabbım yuregındekını en kısa zamanda versın