Canım, üzülme moralini yüksek tut. Sağlığın herşeyden önemli. Şöyle düşünmeye çalış, ya bebek için tüm yollar kapalı olsaydı, hiç ümit bile olmasaydı ?!
Bak bizim bir tanıdıklarımızda, kadında da erkekte de hiçbir sağlık sorunu olmamasına rağmen, milyonda bir mi görülürmüş neymiş bunların sperm ve yumurta itiyormuş birbirini. Alerjik bir durum gibiymiş yani. Sırf bu yüzden bebek sahibi olamadılar ve başbaşa yaşamaya devam ediyorlar. Bizi kandırmadılarsa tabe akannehir
Biliyorum yıldırıyor insanı olmadıkça, acayip bir psikoloji ama allah uzun ömür, sağlık versin. Olacak birgün inşallah.
Smallangel, hayırlı olsun iğnen. Hadi hayırlısı bakalım. Sıvayın kolları kaydirigubbakcemile3
Benim klomen bugün bitiyor, perşembe gideceğim doktora. İğne verecekmi bilmiyorum valla. Bu ay böyle bir deneyeceğiz bakalım. Benim için de dua edin ne olur. Yaş kemale erdikçe yumurta meselesi de zorlaşıyor.
Eşimin de spermiogramda morfoloji %2 çıktı. Çok mu imkansız arkadaşlar ya? Doktor önemli değil, aşılama yaparız dedi geçen sefer ama önce klomenle deneyek dedi. Boşu boşuna ümitlenmesemmi ki bu ay? İki aydır şu testlerdeki tek çizgileri ezberledim resmen delikafadulden