Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anatolya hayırlı olsun tedavin canım. Ben de bu ay ilk kullandım ama progesteron tahlili istemedi bile doktor. Yumurta geliştimek için verdi ilacı.
senin doktor özellikle böyle mi söylemişti?
günaydın kızar, size ihtiyacım var bende bu ay ilk defa klomen kullandım 11.gün gittim çok güzel umoşlarım büyümüş doktor iğne vermedi 21. gün progesteron yaptırdım 17.07 çıktı 23.günde progesteron testi yaptırdım 18.48 çıktı fakat 21.gün akşamı çok fenalaştım hastaneye gitim ve iki tane yumurtamış 6.5 cm olduğunu ve sıvı biriktiğini söylediler 3 gün hastanede yattım. soum şu ben bu ay hamile olabilme ihtimalim varmı* yada bu tarz sorunla karşılaşan varmı? yumurtaları bu akdar büyüyen var mı?
slm bu test yumurtalarının catlayıp catlamadıgını ve kalıtesını gosterıyor ıstenılen deger ıse 10 ve uzerıdırr senın yumurtalarda saglıklıymıs kı bu degerın uzerınde cıkmıss 40 ve uzerınde cıkan bırcok arkadasta hamılelık oldu calısmaya devam et tutarsa guzel olurr
CallCenter merhaba,
bildiğim kadarıyla çok sayıda yumurta oluştuysa, bunların çatlamasını garantilemek ve kistleşmesini önlemek için iğne olması gerekiyordu. Tabi hepsi de çatlarsa bu sefer çoğul gebelik ihtimali artıyor. Senin doktorun çatlayacaklarını düşündüğü için iğne vermemiş olabilir. Kaç yumurta vardı bilmiyorum ama görünen o ki 2 tanesi çatlamamış. Klomenin etkisi olarak sende "ovaryan hiperstimülasyon sendromu" oluşmuş görünüyor sanki. Sıvı toplanması, rahatsızlığın bunu söylüyor. Geçmi olsun canım.
Alminas çok geçmiş olsun, şimdi biraz daha iyisindir inşallah.
Doktor bana bu testten bahsetmedi, istemedi yalnız dün aşılamadan sonra progestan hap başlattı. 10 gün sürecek ilaç. Ondan sonra ben bu testi yaptırayım mı sence, kullandığım ilaç etkilermi ki değerleri.? Doktor dedi ki, hamile kalırsan adet tarihinden 10 gün sonra gel bakayım kalmazsan adetinin 2. günü gel. O kadar yani :)
cevap verdiğin için sağol canım. 5 tane 21.günde baktıklarında vardı. çatlayanda olmuş artık düşün.
Zazez canım çok teşekkür ederim. Ekledim görünüyor mu şimdi :)
Kızlar geldİm test negatİf kan testİ yaptık 000.001 gİbİ bİŞey Çıktı yanİ elİmde koca bİr sıfır var adet İÇİn İlaÇ verdİ adetİn3. GÜnÜ gel dedİ bİlmİyorum bİrdaha denesemmİ klomen kÖtÜ ypyr benİ Çok ÜzgÜnÜm ...
canımmm üzüldüm ama demekki Rabbim böylesini hayırlı görmüş
Rabbim inş. hepimiz için OL diyecek ve olacak inş.
ilaç verdi derken söktürücü mü verdi(farlutal) canım
Kızlar geldİm test negatİf kan testİ yaptık 000.001 gİbİ bİŞey Çıktı yanİ elİmde koca bİr sıfır var adet İÇİn İlaÇ verdİ adetİn3. GÜnÜ gel dedİ bİlmİyorum bİrdaha denesemmİ klomen kÖtÜ ypyr benİ Çok ÜzgÜnÜm ...
evt canım şimdi adet olucam heralde günde 3 defa iç dedi adetin 3.günü gel dedi
aa çok üzüldüm ece, bende ümitliydim, haber bekliyordumakannehir
Hayırlısı olsun canım, zazezin dediği gibi "ol" diyecek olacak bir gün inşallah :Saruboceq:
canım reglin kaç gün gecikti ki?
farlutal regli uzun süre gecikenlere verilio die biliorum
yani kendi kendine gelecekse nie hap kullanacaksın
evt ol diyecek olucak ama umutlanıyorsun arkası hüzün olunca çok etkileniyorsun arkadaşım düşünsene bir ay boyunca hep didin bişeyler yap sonuç hüsran...artık geriye bakmıcaz devam inş.bu ay olucak beni boşverde esas kızım çok üzüldü...
Haklısın ece bilmezmiyim. Hele senin bir de ağrın, sancın da oldu benim gibi, bari karşılığı olsun diyor insan. Biliyorum hiçbir söz teselli yerine geçmiyor. Bak bende daha klomenle ilk deneme ve ilk aşılama ama bu olmazsa gelecek aya deneyebilirmiyim bilmiyorum diye çıktım doktordan. Allah sabır, güç versin tüm isteyenlere, uğraşanlara...
GÜnaydın şekeriim.
Evet canım maalesef adet gecikmesi var bende. Hem de ne gecikmee. 2,5 veya 3 ayda bir adet oluyorum. Dün benim adetimin 3. günüydü ve başladım. Şimdi nasıl olacak kii, demek ki ben zamansız başlamışım. 12-15 gün sonra gelrise o zaman da erken oliciik. [/QUOT
korkma bence erken gelmez tam tersine 28 günle 30 gün arasında bi düzene girer ikinci kürde adetten 10 gün önce başlarsın bu ikincide adet tarihinide 28 günmüş gibi düşünerek başla
canımmm hiç önemli diil
evet görünüo hemde çok cici
yaparken elim hep kız bebek resimlerine gitti haberin olsunhihoyyyt