• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bana da öyle geliyor Sevda'cım inşallah bugün halay günü olacak.
Beslenmeme çok dikkat ettim yani su içimini artırmıştım,çorba içiyorum,geçengün neredeyse yarım karpuz yedim :1: ama kabız oldum işte mafoldumben.

ayy 8 haftalık olmussun senın cızelgeyı gorunce kendımın ılk zamanları aklıma geldııı eyvahedigeldismile ne streslıydı yarabbım sempatiksalakcinni bak sımdı son 2 haftadayızzz :emir_bebek: gunler gecıyor valla:nazar:

ayy 8 haftalık olmussun senın cızelgeyı gorunce kendımın ılk zamanları aklıma geldııı eyvahedigeldismile ne streslıydı yarabbım sempatiksalakcinni bak sımdı son 2 haftadayızzz :emir_bebek: gunler gecıyor valla:nazar:

ayy inşallah öyle geçer benimdeee... Zaten herkes öyle diyor ilk 3 ay yavaş geçiyormuş sonra çok hızlı geçiyormuş..

sımdılık ıyıyım canım vakıt azaldıkca sancılarım artıyor ıste az kaldı 2 hafta sonra kızım yanımda

Artık allah kurtarsın denecek vakitler geldi senin için, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.:Saruboceq:
Sağolasın, bende iyiyim, sessiz sakin bekleyiş devam. Nasrettin Hoca fıkrası geliyor aklıma bazen "ya tutarsa..."sırnaşık şey Öyle bir bekleyiş işte sempatiksalakcinni

bana da öyle geliyor Sevda'cım inşallah bugün halay günü olacak.
Beslenmeme çok dikkat ettim yani su içimini artırmıştım,çorba içiyorum,geçengün neredeyse yarım karpuz yedim :1: ama kabız oldum işte mafoldumben.

Bende çok ümitliyim ondan, taa ne zamandır iyi haberler alacağız gibi hissettim. İnşallah yanılmayız :Saruboceq: Hadi kuzu gel artıkkk :kedi:

karsılama komıtesı gıbı oldukk kaydirigubbakcemile3

alminas1976, elagoz, zeycane, hayran, SULTAN1984+, gyshnky, absynth, zazez+, umutlu22+, asya_deniz

bando mızıka takımı

Kızlar selam; Bugün heyecanlı gün... Kuzu'cuk inşallah bize bugün halayları çektirir... Rabbim hakkında hayırlısını versin...
Ben bugün pek iyi değilim çünkü güne kabız olarak başladım ve çok can yakıcı bir tuvalet deneyiminden sonra sabahtan beri popomun acısı ile oturuyorum.O kadar itina etmeme rağmen hayatımda ilk defa kabızlık yaşadım.Çok fene,çok can yakıcı,çok kötü birşeymiş.
canım bol bol kayısı ye

ıcımden bırses selda ıle ılgılı halay cekecegımızı soyluyorrr :))))
ay hadi inşallah

gayecım tek caresı bol sıvı al corba su vs hatta karpuz ve kayısı ye

esemosum hosgeldınn bızde senı ozledık sukur kızımda bende ıyıyız kavusmaya cok az kaldı 2 hafta sonra kızım kısmetse dunyaya gelıyorrr

smallangel sakın belırtı dınleme akısına bırak
alminas canım hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin

Back
X