Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hamilelik belirtisi bende adet gecikmesinden sonra başladı em de ikiz olmalarına rağmen benim 3. klomen denememde tutmuştu canım ve sondu klomen başka tedavi yöntemlerine hazılanırken oluverdi inşallah senin de olacak gülümMerhabalar öncelikle hamile kalanları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin...alkisalkisalkis. Bende çarşamba günü HCG baktıracam kanda ne olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum.Ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var hiçbirşey yok sadece adet öncesi ruhsal gerginlik var..Çok gergin ve sinirliyim..Nasıl geçer bu iki gün bikmiyorum.Klomeni ilk kez denedim hayırlısı olsun hepimiz için...
Emineeem tatlııımmm... Sanırım internet bağlattın eve yeniden. Bi daha böyle uzun ayrılıklar istemiyorum bilesiin. olumunekankayizsmile Tabii ki önce bizlerın sağlığı önemli. Bizler sağ hoş olursak, bebeklerimizin gelmesi daha kolay olur. Geçmiş olsun gülüüm, gezerken üşüttün tabii kendini. Boşver, hastalğımız bu kadar olsun. Şu bizim uğurlu listeyi kim devralırsa hamış kalıyor görüyorsuun. Bu defa da seni devralmış sayıyoruz ve güzel bir haber de senden bekliyoruz. Gez bakalım gülüm geez. Evde olmanın tadını çıkaar. Seni Seviyorum Emineciğm...:içelim:umtlummmm bidenem sağol canım benimm biliyorum beni karşılayacağını ben şaka yaptım sana sizleri çok ama çok özledim kırmızılarıda gördün ohhh sefan olsun bu ay bide hamiş kalacan ben inanıyorum bak bu yazdıklarımı unutma kesin hamiş kalacan inş. ALLAH ın izniyle dualarım seninle canım...ben bu ay çalışmalara başladım derken tatilden gelince öksürmeye başladım doktora gittim bronşit olmuşum ilaç kullanıyorum onun için bu ay da fos çıktı ama herşeyde var bi hayır tam çalışmalara başladık böyle oldu inş. önümüzdeki ay tekrardan başlarız...işte böyle canımmm..seni gördüğümde iyi oldu ben şimdi çıkacam arkadaşımın yanına gidecem uzun zamandır görüşmüyordum biraz dertleşecem:gitme:ben şimdilik kaçıyorum canım öptüm seni...
Merhaba tatlım, boşver bu sıcakta ne fisafiri yahuu... Kışa gelin dee, gerçi kışın da işe gidiyorsun. kendini yormadan accık temizle hayatım. Kendini adama yanii. yerimsenibenkızlar yarın misafrm gelicek
zorlada ols kendimi temziliğe adamam lasımmm:a015:
neyse kızlar yarına görüşürüz ben geçeyim polikliniğime hepinizi öptüm
merhaba kızlar hepinize iyi haftalar ben cuma günü doktora gittim kolmenim bitti ve bunun sayesinde yumurtam 21.5 santim olmuştu doktor tamam dedi hamile kalman çok yüksek dün ilişki önerdi bugünde çatlatma iğnesi vuruldum göbişimden yarın tekrar ilişki temmuz 28 de ya adet olursun ya da hamile kalırısın ama ben eminim ilk denemen olmasına rağmen eşinde sorun yoksa kesin hamile kalıcaksın dedi yumurtan kendide çatlar ama biz işimizi şansa bırakmayalım diye verdi iğneyi ayın 28 bekleyeceğim bakalım şimdi ne olacak
işallah canım
hadi bakalım
Kızlar 18 temmuz beklenmeyen adet tarihim. Acaba test yapsam belli olurmu. ? Çatlatma iğnesinden sonraki 13. gün bugün ? Eğer sonuç alınırsa Normal testte çıkarmı yoksa kanda mı çıkar ? Çok merak ediyorum yaeyvahedigeldismile
canım benim erkenden çıkmıştı
Kızlar 18 temmuz beklenmeyen adet tarihim. Acaba test yapsam belli olurmu. ? Çatlatma iğnesinden sonraki 13. gün bugün ? Eğer sonuç alınırsa Normal testte çıkarmı yoksa kanda mı çıkar ? Çok merak ediyorum yaeyvahedigeldismile
ben cok kotuyum. bulantılarım kusmalarım hepsi birbirine girdi...![]()
Kanda mı çıkmıştı canım, yaa çok merak ediyorum, cesaret de edemiyorum
canım ben de çok fenayım ne kadarlık oldu seninkiler leblebi iyi geliyo canım onu yemeyi dene istersen ama çok da yeme kabızlık yapar canımben cok kotuyum. bulantılarım kusmalarım hepsi birbirine girdi...![]()
canım idrar testinde çıkmıştı ama ilacın etkisidir demiştim benKanda mı çıkmıştı canım, yaa çok merak ediyorum, cesaret de edemiyorum
canım ben de çok fenayım ne kadarlık oldu seninkiler leblebi iyi geliyo canım onu yemeyi dene istersen ama çok da yeme kabızlık yapar canım