Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

teşekkür ederim duaların için sabah uykum gelmedi döndüm durdum evde eşimde farkındaydı ama gözünü açıpda neyin var demedi. belki düzelir herşey ama beni kendinden uzaklaştırıyor.
sabret cnmm bakalım belkı duzelıcelk hersyy konusmayı denedınmı hıçç
kızlarr hepınıze gunaydınnn

yarından sonra ıstedıgım zaman dogum yapabılırmısımmmm cunku kızım tehlıkelı surecı atlattı artık kuveze gırmeyecekkkk:ecrin_bebek:
ohh cok sukurr sevdacımm gozun aydınn cnmmm
nasılsın kuzu bugün nasıl hissediyorsun kendini
iyim cnmm bugun dah araht hıssedıorumm :)) agrı gıbı bole gergınlık gıbı seyler oluodu artık yok:))
Kızlar 18 temmuz beklenmeyen adet tarihim. Acaba test yapsam belli olurmu. ? Çatlatma iğnesinden sonraki 13. gün bugün ? Eğer sonuç alınırsa Normal testte çıkarmı yoksa kanda mı çıkar ? Çok merak ediyorum yaeyvahedigeldismile

reglını bekle cnm ama dayanamıorum dıosannnnnnnnnnnnn:)) iğneden sonrea 14.15. gun yap :))) sonucu yanıltmasın cunku,inşşşşşşşşş bebegın gelır cnmmm

kızlarrrrrr normalde dun yada bugun regl gunumdu benım,bugun kan testımı tekrarladım 291.18 cıktı sonucum gecen cuma ilk yapılmıstı 100-110 arası ıdı bugun yukselmıss :)))

Kuzu maşallah canım, iyi gidiyor değerin. Allah sağlıkla tamamına erdirsin :nazar:

smallangel, bende en az senin kadar heyecanla bekliyorum sonucunu herhalde :) Bence de biraz sabret, dayanamazsan cuma günü test yap, tarihinden 2 gün önce oluyor. İdrarda pozitif çıkarsa aynı gün kanda da baktırırsın, tatile girmeden :) Hadi bakalım, hayırlı haberlerini alalım inşallah...

alminas, gözün aydın, allah nazardan saklasın.:nazar:

ozemek, bence doğumdan sonra farklı olur. Hamilelik dönemlerinde bazı erkekler kendilerini dışlanmış gibi hissedebiliyorlarmış. Kimbilir neler hissediyo düşünüyor şu anda. Belki zarar veririm endişesi taşıyordur. Sen şimdi kendine ve bebişine iyi bakmaya, üzülmemeye çalış.

Kuzu maşallah canım, iyi gidiyor değerin. Allah sağlıkla tamamına erdirsin :nazar:

smallangel, bende en az senin kadar heyecanla bekliyorum sonucunu herhalde :) Bence de biraz sabret, dayanamazsan cuma günü test yap, tarihinden 2 gün önce oluyor. İdrarda pozitif çıkarsa aynı gün kanda da baktırırsın, tatile girmeden :) Hadi bakalım, hayırlı haberlerini alalım inşallah...

alminas, gözün aydın, allah nazardan saklasın.:nazar:

ozemek, bence doğumdan sonra farklı olur. Hamilelik dönemlerinde bazı erkekler kendilerini dışlanmış gibi hissedebiliyorlarmış. Kimbilir neler hissediyo düşünüyor şu anda. Belki zarar veririm endişesi taşıyordur. Sen şimdi kendine ve bebişine iyi bakmaya, üzülmemeye çalış.

Amınnn cnmm inşşş..sende nevar ne yokk bugun iğneden sonrakı kacıncı gunn sabısızlıkla beklıorum senıı :)))

Amınnn cnmm inşşş..sende nevar ne yokk bugun iğneden sonrakı kacıncı gunn sabısızlıkla beklıorum senıı :)))

Sağolasın kuzu ama galiba olmadı bu ay. İçimde ciddi ciddi öyle bir his var. İğneden sonra 8.gün bugün :)
Benimde gelecek pzt. ye belli olur az buçuk durumlar.

sabret cnmm bakalım belkı duzelıcelk hersyy konusmayı denedınmı hıçç

ohh cok sukurr sevdacımm gozun aydınn cnmmm

iyim cnmm bugun dah araht hıssedıorumm :)) agrı gıbı bole gergınlık gıbı seyler oluodu artık yok:))

reglını bekle cnm ama dayanamıorum dıosannnnnnnnnnnnn:)) iğneden sonrea 14.15. gun yap :))) sonucu yanıltmasın cunku,inşşşşşşşşş bebegın gelır cnmmm

kızlarrrrrr normalde dun yada bugun regl gunumdu benım,bugun kan testımı tekrarladım 291.18 cıktı sonucum gecen cuma ilk yapılmıstı 100-110 arası ıdı bugun yukselmıss :)))
özellikle bebeğinin kalp atışlarını da duyunca iyice rahat ediceksin canım canım değerleri çok iyi senin değer hemen hemen iki katından fazla artmış

yok ccanım ben 40 gün rapor aldım her gün kocaeliden adapazarına gitmek zorunda olduğum için yol mahfeder beni

ya su raporu bana neden vermyorlar anlamadm gitti..özellikle istemekmi gerekiyor. bi arkadas var aynı doktora gıdıyoruz o sürekli raporlu..

ya su raporu bana neden vermyorlar anlamadm gitti..özellikle istemekmi gerekiyor. bi arkadas var aynı doktora gıdıyoruz o sürekli raporlu..

canım doktoruna çalıştığını ve çok zorlandığını söyle rapor yazar sana
ben çalışıyorum deyince bana rapor yazalım hemen dedi

Evet canım doktora söyleyeceksin.Doktor öyle hemen rapor yazayım sana demez. Bu durum çalışmamı engelliyor,çok zorluk yaşıyorum,hiç dinlenemiyorum v.s. diyeceksin o zaman yazabilir raporu.Yada direkt isteyeceksin.Bana 1 hafta rapor yazar mısınız diye

Emineeem tatlııımmm... Sanırım internet bağlattın eve yeniden. Bi daha böyle uzun ayrılıklar istemiyorum bilesiin. olumunekankayizsmile Tabii ki önce bizlerın sağlığı önemli. Bizler sağ hoş olursak, bebeklerimizin gelmesi daha kolay olur. Geçmiş olsun gülüüm, gezerken üşüttün tabii kendini. Boşver, hastalğımız bu kadar olsun. Şu bizim uğurlu listeyi kim devralırsa hamış kalıyor görüyorsuun. Bu defa da seni devralmış sayıyoruz ve güzel bir haber de senden bekliyoruz. Gez bakalım gülüm geez. Evde olmanın tadını çıkaar. Seni Seviyorum Emineciğm...:içelim:

Merhaba tatlım, boşver bu sıcakta ne fisafiri yahuu... Kışa gelin dee, gerçi kışın da işe gidiyorsun. kendini yormadan accık temizle hayatım. Kendini adama yanii. yerimseniben

Merhaba sultaanıım. kendini yormadan çalış haa. Eller acımaz insana. sen kendi kendine dikkat etmelisin. Arada uğra canımıniçi.

ewettt canım internet bağlattım tekrardan eve artık sık sık buralardayım tatilde buz gibi suya girmekten hasta oldum şimdi acısını çekiyorum...listeyi ele aldım şimdilik hamiş kalana kadar bende inş. uğurlu gelir nediyelim...uzun süreli uzaklaşmıcam artık burdan ama haftaya orduya gidecem annemler orda onları çok özledim 1 hafta kalıp gelecem ALLAH ın izniyle bakalım bende seni seviyorum serapımmm temmuzda sen ağustosta bennnn:CüvCüv::CüvCüv:

maşallah ya hemen hemen herkes burda herkese iyi hafta başları kızlar nasılsınız bakalım sevdacım hadi gözün aydın hayatım esemosum hoşgeldin özlettin kendini serselomda uğramış zazezim sen nasılsın özemek sıkam gülüm canını herşey düzelecek inşallah umutlum bu sefer kürlerle tutturacan inşallah kuzum bence sen bugün kan tahlilini tekrarlat 2ye katladıysa sorun yok gülüm ben bugün kızlar kendi doktorumla beraber poliklinik yapıyorum kadın doğum polikliniğinde çalışıyorum yarınds ordayım ordaki arkadaş aşılamaya gitti sadece öğle araları uğrayabiliyorum zaten bu hafta son haftam bugün tokluk şekerimede baktırdım inşallah iyi çıkarda allaha şükür sorun sadece ayakların şişmesi ve ağrıması ama sıpamında tekmeleri o ağrıları unutmama yardımcı oluyor hepinizi seviyorum kızlar

hoşbuldummmopuyorumnanaktancanım bende sizleri özledim inş. bu testinde normal çıkar canım..havalarda çok sıcak ondanda şişiyordur ayakların ben bu halimle dayanamıyorum sıcaklara ALLAH ım hamişlere kolaylık versin...

Sağolasın kuzu ama galiba olmadı bu ay. İçimde ciddi ciddi öyle bir his var. İğneden sonra 8.gün bugün :)
Benimde gelecek pzt. ye belli olur az buçuk durumlar.
bende öle dusunuodum valla son gunlere dogru bı rahatlık geldı ama olmustr demedım hıç..olumsuz dusunme cnmm inşş Allahın ıznıyle gelıcek bebegın
özellikle bebeğinin kalp atışlarını da duyunca iyice rahat ediceksin canım canım değerleri çok iyi senin değer hemen hemen iki katından fazla artmış

nezman duyarım ayy hıçbılmıorım bu cuma gel dedı dr gıttıgımde napıcak onuda bılmıorum:))

wuuuuuuuuuu 8 kayıtlı kullanıcı 1 misafirr
kalabalıklaşmışız
sevdacım riskler bitmiş çok şükür çok sevindim canımm
ama hala kızının odasını göremedik hatırlatiiimmzemuszemus
eminemmm sende hoşgeldin sefalar getirdinnnnn

hoşbuldummm şekerimopuyorumnanaktan

Back
X