Günaydın gülüm. Dün doğru düzgün giremedik özledim seni ve diğer arkadaşlrı. Nazılsın tatlım, izine az kaldı...herkese günaydın arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar dün beklenen gündü benim için hcg bakıldı. sonucu eşim benim yerime öğrendi ve telefonda bana berbat bir ses tonu ile neredeyse ağlamaklı halde olmamış dedi.
Doktorum çok umutlu konuşmuştu progesteron 60 çıkmıştı olmadı ilk klomen ayımdı. üç yumurta gelişmişti dün tüm gün ağladım hala çok kötüyüm paylaşmaya ve konuşmaya çok ihtiyacım var o nedenle sizlere yazıyorum...Hiçbir neden yokken neden olmaz ki ?
Canım hayırlısı olsun. kendini kötü hissetmen çok normal. İnan bana, hepimiz aynı yollardan geçtik. Normalde bebek olmaması üzücü oluyor elbet, ama ilaç kullandığında sanki hemen olacakmış gibi hazılrıyoruz kendimizi. Ama bu da garanti değil ki. Rabbim verirse olacak, vermezse olmayacak. bizler tedavi görerek sadece aracı olmaya çalışıyoruz. Demek ki bu ay hayırlı zaman değilmiş, kendini böyle teselli etmeye çalışmalısın bence. Ben tam 28 aydan bu yana bebek için uğraşıyorum. Kullandığım ilaçlar, iğneleer aldı başını gitti. Ama olmadı işte. Haa bi defasında oldu ama düşükle sonuclandı. Akabinde de kürtaj yaptılar ki o anı yaşayacağıma keşke hiç hamile kalmasaydım diye düşünüyorum şimdi. Biliyorum biraz uzattım gülüm ama bizler seni gerçekten çok iyi anlıyoruz, çünkü hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık. Üzülme demesi kolay diyeceksin belki ama ÜZÜLME gülüm. Sen ve eşin sağ olun, gerisi gelir Allahın izniyle.