Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Öyle doğru söylüyosun canım. Ama çok yorulacağım diye korkuyorum her ay busefer olacak mı acaba diye endişelenmek ne kötü bir his olur uff yaaa... Acaba bu şekilde sonuç alınmayınca ne yapılıyo? Yani klomen ile hamile kalınmazsa başka neler yapılıyo tüp bebek öncesinde???

canım malesef dediğin gibi yoruluyoruz ama değicek inş.
burdaki biçok arkadaşmz negatif sonuç alıp aynı sen gibi üzülüo
hatta artık tedaviyi bırakıorum dio
ama 2 gün sonra klomene yeniden başladım diolar
yani bu gel gitler hepimizde oluo
biraz sabretmek gerekio
eğer klomenle olmazsa genelde dr.lar rahim filmi istio
sonrasında göbekten iğneler ve aşılama var
son çare tüp bebek

günaydın herkese. yine sancılarım var uyuyamadığım bir sabahta bir kuşlar bir ben ayakta. allah herkse yardım etsin.

Slm kızlar nasılsınız. Ben topiği bulmakta artık cok zorlanıyorum. Zor şer buldum geçmiş yok. Neler oluyor buraya..

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................30 TEMMUZ
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ

ESİLA_TR...................................................................

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
SELSU.................................8 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ
BENİL................................18 TEMMUZ
BSBİRKİN...........................20 TEMMUZ
İLKNURR1984....................23 TEMMUZ
ESEMOS..............................25 TEMMUZ
SEYDAM..............................29 TEMMUZ
EXORCİST_TREX.................
LUNA..................................
MELOCUM...........................
SABAH1981........................
CENNETİMSİN.....................
WELCOME...........................
NİLUFERMAS......................
DESTİNA.............................
CANDYGİRL85....................
YUMURCEK........................
EFTALYA22........................
MİHRACE05........................
GELİNCİKD.........................
ECRİN87.............................
DİLEMYARE........................
EZOUYGUN........................

.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34..........................3 AĞUSTOS
UMUTLU22.........................3 AĞUSTOS
ZAZEZ................................4 AĞUSTOS
SERSELO...........................14 AĞUSTOS
ECEİREMNUR......................

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

:emir_bebek::ecrin_bebek:

burası altüst olmuşya güzelimmm topiği rezil etmişler umarım ben dönene kadar düzelir ben 1 hafta yokum ailemin yanına gidiyorum kendinize iyi bakın döndüğümde yeni hamişler olur inş...

Kızlar ne olmuş bende anlamadım, sabah yazmıştım bakayım dedim hiçbişey yok. Kızlar yardımınıza ihtiyacım var , cumartesi günü adet oldum bugün dr a gittim alttan muayane etti, ya adetliyim bakmaz sanmıştım :utangac: hiç bi hazırlıkda yapmamıştım , çok kötü oldum:utangac: Sonra muayene etti ve solda kist oluşmuş dedi, klomenin beklenen yan etkisi dedi ve 1 ay doğum kontrol hapı verdi, kullan adet olunca gel dedi. Yaa ama ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorumki ne olacak şimdi, kendiliğinden gitmezmi bu kist, Allahım birde bu dert çıktı, Sizce doğum kontrol hapını alayımmı, yoksa doğal yollarla kistin yok olmasını mı bekliyimdelikafadulden soğan kürü işe yarıyor diyorlardı ? Ne yapayım kızlarr , (cvp yazan arkadaşları olduysa göremiyorum geçmişi )

Kızlar ne olmuş bende anlamadım, sabah yazmıştım bakayım dedim hiçbişey yok. Kızlar yardımınıza ihtiyacım var , cumartesi günü adet oldum bugün dr a gittim alttan muayane etti, ya adetliyim bakmaz sanmıştım :utangac: hiç bi hazırlıkda yapmamıştım , çok kötü oldum:utangac: Sonra muayene etti ve solda kist oluşmuş dedi, klomenin beklenen yan etkisi dedi ve 1 ay doğum kontrol hapı verdi, kullan adet olunca gel dedi. Yaa ama ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorumki ne olacak şimdi, kendiliğinden gitmezmi bu kist, Allahım birde bu dert çıktı, Sizce doğum kontrol hapını alayımmı, yoksa doğal yollarla kistin yok olmasını mı bekliyimdelikafadulden soğan kürü işe yarıyor diyorlardı ? Ne yapayım kızlarr , (cvp yazan arkadaşları olduysa göremiyorum geçmişi )

Allah bir daha ki aya hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah arkadaşım. Klomeni bende ilk kullandığım ayda kist oluşmuştu ama dr. hiç bir doğum kontrol tavsiye etmedi kendiliğinden yok oldu.

Allah bir daha ki aya hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah arkadaşım. Klomeni bende ilk kullandığım ayda kist oluşmuştu ama dr. hiç bir doğum kontrol tavsiye etmedi kendiliğinden yok oldu.

cvbın için teşekkürler arkadaşım. benimde ilk ayımdı canım ama olmadı maalesef, kafam o kadar karışıkki ne yapacagımı bilmiyorum ya , sana önermedi demek, o zaman kulllanmasam bende , kendiliğinden düşüyormuş nede olsa, ama bu ay hiç bişey kullanmıyım mı ben , bugün adetin 3. günü. ne yapacagımı şaşırdım inanki. Allahım ya başka dert vermesin, bi yeri yaparken bi yeri bozuyoruz kızlar ne olacak benim halim :çok üzgünüm:

cvbın için teşekkürler arkadaşım. benimde ilk ayımdı canım ama olmadı maalesef, kafam o kadar karışıkki ne yapacagımı bilmiyorum ya , sana önermedi demek, o zaman kulllanmasam bende , kendiliğinden düşüyormuş nede olsa, ama bu ay hiç bişey kullanmıyım mı ben , bugün adetin 3. günü. ne yapacagımı şaşırdım inanki. Allahım ya başka dert vermesin, bi yeri yaparken bi yeri bozuyoruz kızlar ne olacak benim halim :çok üzgünüm:

smallangel, daha önce yazmıştım ama son günler silinmiş. Canım bu ay bende ümitliydim denden yana ama üzmemeye çalış kendini, kısmet inşallah bir dahaki aya demiştim ki kist mesajını gördüm.
Kist çok büyükmüymüş canım? Büyükse belki atmanı kolaylaştırmak için vermiştir hapları. Geçmiş olsun, en kısa zamanda kurtulursun inşallah. İstersen bu aya soğan kürü dene ama tabi kistin boyutuna bağlı...

smallangel, daha önce yazmıştım ama son günler silinmiş. Canım bu ay bende ümitliydim denden yana ama üzmemeye çalış kendini, kısmet inşallah bir dahaki aya demiştim ki kist mesajını gördüm.
Kist çok büyükmüymüş canım? Büyükse belki atmanı kolaylaştırmak için vermiştir hapları. Geçmiş olsun, en kısa zamanda kurtulursun inşallah. İstersen bu aya soğan kürü dene ama tabi kistin boyutuna bağlı...

Canım çok sağol ya sizlerde olmasanız ne yapardım ben, aslında boyutunu söylemişti 2 cm büyüklüğündemi demişti tam anlayamadım ya, birde adetli olunca e birde hazırlıksız gidince zaten kendimi çok kötü hissettim ya hiç muayene olmak istemedim:utangac: e bide kist duyunca birde doğum kontrol hapını duyunca resmen dondum kaldım, ne yapacağımıda bilmiyorum şuanda , o kadar kötüyümki iş yerindeyim ama bitsede gitsem diyorum resmen dakika sayıyorum. Evet canım ya ilk klomen denemem olunca çok ümitlenmiştim ama elimde değilki ne zaman yumurtlama dönemi geliyor bana bi haller oluyor eyvahedigeldismile

Canım çok sağol ya sizlerde olmasanız ne yapardım ben, aslında boyutunu söylemişti 2 cm büyüklüğündemi demişti tam anlayamadım ya, birde adetli olunca e birde hazırlıksız gidince zaten kendimi çok kötü hissettim ya hiç muayene olmak istemedim:utangac: e bide kist duyunca birde doğum kontrol hapını duyunca resmen dondum kaldım, ne yapacağımıda bilmiyorum şuanda , o kadar kötüyümki iş yerindeyim ama bitsede gitsem diyorum resmen dakika sayıyorum. Evet canım ya ilk klomen denemem olunca çok ümitlenmiştim ama elimde değilki ne zaman yumurtlama dönemi geliyor bana bi haller oluyor eyvahedigeldismile

bence kıst ıcın dogum kontrol hapı kullanmana gerek yok vucut kendılıgınden atıyor sadece klomen ıcme 1 ya ara ver yeter bende de kıst olmustu bırkez klomen ıcmedım sonrakı ay gıttı buyutulecek korkulacak bırsey degıll

Canım, ocak ayındaki kontrollerimde benim de 3 cm kist çıkmıştı bir tane ama mayıs ayında kadın doğumcuya söylediğimde hiç önemsemedi. Onu şimdiye kadar atmış bile olabilirsin demişti. Hakikatende atmışım, kist mist görülmedi bir daha.
Seninkide epey küçükmüş. Sen bilirsin tabi, istersen bir başka doktora danış. İnternetten filan mail atarak danışabildiğin siteler varya, onlardan bir başka doktora daha sor istersen.

Off ne sıkıntılı bi süreçmiş zaman geçmek bilmiyor.Klomenle başladım herşey bitti simdi günümü bekliyorum.Aşırı sıkıntılıyım resmen ateş basıyor.Adetle ilgili her ay çektiğim sıkıntı yok suan sıcak dısında.İnsallllahhhhhhhhhhhhhhhhhh olur yaa:(DUA EDİN KIZLAR ALLAH HEPİMİZE YARDIMCI OLSUNsenağlama

çok üzüldüm arkadasım ya ben suan cok korkuyorum.Allah hayırlısı nasip etsin demekten baska ne gelirki elimizden:(

bence kıst ıcın dogum kontrol hapı kullanmana gerek yok vucut kendılıgınden atıyor sadece klomen ıcme 1 ya ara ver yeter bende de kıst olmustu bırkez klomen ıcmedım sonrakı ay gıttı buyutulecek korkulacak bırsey degıll

Çok sağol Alminascım, size sorunca derdimi anlatınca daha çok rahatladığımı hissediyorum, Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür. Tamam bende kullanmayacağım hiç de istemiyordum zaten , soğan kürü yapacağım birde çörek otu-bal-tarçın, bu ayda öyle olsun bakalım

Canım, ocak ayındaki kontrollerimde benim de 3 cm kist çıkmıştı bir tane ama mayıs ayında kadın doğumcuya söylediğimde hiç önemsemedi. Onu şimdiye kadar atmış bile olabilirsin demişti. Hakikatende atmışım, kist mist görülmedi bir daha.
Seninkide epey küçükmüş. Sen bilirsin tabi, istersen bir başka doktora danış. İnternetten filan mail atarak danışabildiğin siteler varya, onlardan bir başka doktora daha sor istersen.

İlginç ya vücut atıyorsa neden verdiki bana hala soruyorum kendimeCADIARZU, bu ay doğal yolla çalışacağım bakalım artık. Tamam canım eşimde bi dr a soracak , iş yerinde bi dr varmış hatta benim durumumdan bahsetmiş kullandığım ilaçlardan falan, birde buraya gelsin bakalım demiş, ona danışacak eşim. O dr da tüp bebek uzmanı baya da iyiymiş sanırım

Arkadaşlar test sonucum belli oldu, maalesef negatif. Çok üzgünüm senağlama

Canım benim yaa, bende çok üzüldüm senin adına, elbet Mevlam bizlere de nasip edecek canım , bak yeni ay yeni umut bizler için.Üzülüyoruz ağlıyoruz ama şükür çözülmeyecek bir sorunumuz yok, bizim bebişler nazlı olunca birazcık bizi uğraştıracaklar. Aşılama olmuştu dimi senin ,kaç yıl evli olmak gerekli aşılama için canım.

Back
X