Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Zazez, çok geçmiş olsun canım, büyük birşey atlattınız. Ciddi birşey çıkmamasına sevindim ama üstüne gelen hastalık da kötü olmuş. Onun için de geçmiş olsun.
Üzücü tabi ama canınız sağolsun, önce can sonra canan demişler. Hayırlısı olsun canım...

saolasın canım teşekkür ederim
çok şükür bugün işe gidebildi daha ii şimdi
bebişimiz nazlı çıktı dioduk ama bu sefer babamız naz yaptı
napalım sağlık olsunda herşey olur

yaaaa zehra yapmıstı neguzel
bu topıc bı yenılendı bı eskı halını aldı ya gecen gun yazdıklarımız hep gıtmıstı hanı
benım tıckerde kaza zede olmuşş valla :))
nanay gıttı yanı
tıckrmı istorummmmmmmmmmmm

cok şükür canım bak sonuc temız cıktı
gecmıs olsun tekrar tatlım
senın yumoslar sabırsız cıktı bu ay :)))

canımmm sen üzülme ben bidaa yaparım ticker
hemde en güzelindenhihoyyyt
iyi dileklerin içinde çok saol canım
bende şaşırdım benim yumurtalara hiç böle yapmazlardı
ilk defa beni şaşırttılar ama ben onları şaşırtamadımkaydirigubbakcemile3

Allahım hayırlı doğumlar nasıp etsin civcivim. Ama ben spinal anestezi nedir bilmiyroum

]

Cokkk geçmiş olsun Zehracığıım. Allah bi daha yaşatmasın. Sonucuun güzel çıkması süper olmuşşş. Bi de hiç beklemediğin anda olurmuş ya bu veletler, bu ay bakarsın bebişin de geliverirr.:dance:
]

canım spinal anestezi diğer adı epidural canım
belden aşağısı uyuşuyor sadece yani bebişin doğuşunu görebiiosun
çok güzel bişi yaaaa o anı yaşamak

demişsin ya bu ay geliverir bebişin
ne gülerim ama haaaaaahaaaaayttttt

gunaydınn

zehracım esının saglıklı olmasına sevındım gozunuz aydınn

umutlum nasılsın canımcımm

selda sen nasılsınnn

bırazdan dr a gıdıyoruzzz kontrole esımınde seyahate gıtmesı gerekıyorr bakalım o yokken dogurursam ne olacakkk :)))

gunaydınn

selda sen nasılsınnn

bırazdan dr a gıdıyoruzzz kontrole esımınde seyahate gıtmesı gerekıyorr bakalım o yokken dogurursam ne olacakkk :)))

saol canım teşekkürler
Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin

prensesini görüceksiniz yine ne güzel
şu doğum tarihini değiştirme işi bugünmü belli olucak merak ediorum bende?

saol canım teşekkürler
Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin

prensesini görüceksiniz yine ne güzel
şu doğum tarihini değiştirme işi bugünmü belli olucak merak ediorum bende?

evet canım benım dr um cok tutarsız herhafta baska bırsey soyluyorr bakalım bugun ne dıyecekk kardesım gelecek bılet bulamıyor esımın seyahate cıkması gerek gıdemıyorr sastık kaldık valla bugun bıze net bırsey soylesın artıkk

yok canım kızımızı goremıyoruz 9.ayda ultrason ekranına sıgmıyorlar ya elı ya kolu ya bacagı gozukuyorr hıcbırsey anlasılmıyorrr

Günaydın Kızlar, Zazez geçmiş olsun canım, Allah bi daha yaşatmasın. Alminascım hayırlısı olsun inşallah, inşallah bugün netleşir doğum tarihin, bebişin sağlıklı bi şekilde beklenen günde gelir inşallah.:Saruboceq:

mrb arkadaşlar
dün eşimin sonucunu aldık çok şükür hiç bir şey çıkmadı
dr. herkesin hayatta bi kere bayılma hakkı vardır bunu ona sayıorum dedi
ama malesef kütahyada sularda mikrop varmış
eşim hep hazır su içmesine rağmen arada çeşmeden içtiği bikaç bardak sudan rahatsızlandı
gece kötüleşince acile gittik serum takıldı
sonrada annemlere gittik daa yeni geldik eve
çok şükür şimdi ii toparladı biraz
buarada bende dün dr.a gittim yumurtam kendi kendine çatlamış
ilk defa böle oluo daa yeni çatlamış
dün ve bugün için çalışn dedi ama nasip bu ayda hastalıklarla geçti
napalım biz ii olalım da bebişimiz olur inş.
benden bu kadarlık kızlar
canım tekrar geçmiş olsun

evet canım benım dr um cok tutarsız herhafta baska bırsey soyluyorr bakalım bugun ne dıyecekk kardesım gelecek bılet bulamıyor esımın seyahate cıkması gerek gıdemıyorr sastık kaldık valla bugun bıze net bırsey soylesın artıkk

yok canım kızımızı goremıyoruz 9.ayda ultrason ekranına sıgmıyorlar ya elı ya kolu ya bacagı gozukuyorr hıcbırsey anlasılmıyorrr
canım bebeğin kaç kilo şu anda
benim de ikiz oldukları için bi kareye ikisi sığmıyo tek tek bakınca görünebiliyolar

Allahım hayırlı doğumlar nasıp etsin civcivim. Ama ben spinal anestezi nedir bilmiyroum. :1ninca:

Rabbim seni de hayırlısıyla kurtarsın Sevdacığım. Vakti saati ne zamansa o zaman gelecek bebiş, hiiçç kafanı takma tatlımmm. olumunekankayizsmile

Cokkk geçmiş olsun Zehracığıım. Allah bi daha yaşatmasın. Sonucuun güzel çıkması süper olmuşşş. Bi de hiç beklemediğin anda olurmuş ya bu veletler, bu ay bakarsın bebişin de geliverirr.:dance:

Günaydın Seldacığım. Hayırlı sabahlar. Nasılsın, görüşemedik birkaç günden beri.
gunaydınn cnmmm iyiym cnm evet gorusemdık dun erkenden hastaneye gttım kayınvalıdmı gotrdum endoskobi oldu..gec geldım..bugunde gıtcem kayınpederım elınden amelıyat oluo suan amelıyatta cıksın gıdım bende,sen napıosun tatlımmm
saolasın canım teşekkür ederim
çok şükür bugün işe gidebildi daha ii şimdi
bebişimiz nazlı çıktı dioduk ama bu sefer babamız naz yaptı
napalım sağlık olsunda herşey olur

canımmm sen üzülme ben bidaa yaparım ticker
hemde en güzelindenhihoyyyt
iyi dileklerin içinde çok saol canım
bende şaşırdım benim yumurtalara hiç böle yapmazlardı
ilk defa beni şaşırttılar ama ben onları şaşırtamadımkaydirigubbakcemile3
ayyy evet ya zehracım yap :))) herseyde bır hyr vardr demkkı cnm yumoslrının erkn catlamasındada vrdır bır hayr
gunaydınn

selda sen nasılsınnn

iyim sevdacım,,dr inşş net bsy soylerde ona gore duzenlersınız işleınızı:)

Günaydın mirmirmirmir
Ay geceleri uyuyamıyorum sıcaktan, sabahta kalkamıyorum bu ne ya..
Zazezcim gözünüz aydın,tekrar geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın Canım.
Hamile olanlar.. Doğum yapacak olanlar.. Oh ne güzel heyecan.
Bende böyle boş boş bekliyorum.. :çok üzgünüm:
Benimde Ablamın doğumuna az kaldı. Bir hafta falan diye tahmin ediyorum. Paşa yeğenim geliyor inşallah. :nazar:
Rabbim doğuma girecek olanlara kolaylık versin
.

gunaydınn

selda sen nasılsınnn

Gülüm nolsuun, iyi diyeyim iyi olayım. Yaz temizliği yapıyorum. Hattaa bir sürü halı yıkıyoruum sengözlerimebaksanab Akşam düşünüyorum zaten, bebek bebek derken bi de birsürü iş yapıyorum, olacağı varsa olmayacaak. sen de güzel haberlerle gel inşallah doktordan güzelim. Hayırlı saati ne zamansa o zaman olsun inşallah doğumun.
gunaydınn cnmmm iyiym cnm evet gorusemdık dun erkenden hastaneye gttım kayınvalıdmı gotrdum endoskobi oldu..gec geldım..bugunde gıtcem kayınpederım elınden amelıyat oluo suan amelıyatta cıksın gıdım bende,sen napıosun tatlımmm

ayyy evet ya zehracım yap :))) herseyde bır hyr vardr demkkı cnm yumoslrının erkn catlamasındada vrdır bır hayr

iyim sevdacım,,dr inşş net bsy soylerde ona gore duzenlersınız işleınızı:)

Geçmiş olsun gülüm hem kayınvalidene hem de kayınpederine. Sen de fazla yorma kendini haa.

Günaydın mirmirmirmir
Ay geceleri uyuyamıyorum sıcaktan, sabahta kalkamıyorum bu ne ya..
Zazezcim gözünüz aydın,tekrar geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın Canım.
Hamile olanlar.. Doğum yapacak olanlar.. Oh ne güzel heyecan.
Bende böyle boş boş bekliyorum.. :çok üzgünüm:
Benimde Ablamın doğumuna az kaldı. Bir hafta falan diye tahmin ediyorum. Paşa yeğenim geliyor inşallah. :nazar:
Rabbim doğuma girecek olanlara kolaylık versin
.

günaydın canım
canım rabbim sana da böyle heyecanlar yaşatsın inşallh
ablana da rabbim kolaylıklar versin bir an önce sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah

ben geldım kızlarr

seldacım gecmıs olsunn

zeyno sende bos bos durma calısss :))

umutlum ne halısı yıkıyorsun yawww bırakkk salla gıtsın

kızlar dr um 4 agustos dedı ama heran hazırlıklı olunn erkende gelebılır bebek ırı dıye rahım dogum vaktı geldı sanıyormuss suyumu bosaltabılırmıss suyum bosaldıgı an 8 saat ıcınde sezeryana alacakmıss esımede seyahate cıkmayın dogum heran gerceklesebılır dedı :(( bebegım 52 cm kılosuda 4000 e yaklasmıs 3960 gr olmusss sanırım 4000 den fazla dogacak dedı bebek suan 41 hafta cıvarında gozukuyormuss yanı yıne 5 hafta onde cunku ben suan 36 dayımm dr uma gorede 33 haftadayımm kafam cok karıstı kızlarr dogsada kızımda bende rahata kavussak

Gülüm nolsuun, iyi diyeyim iyi olayım. Yaz temizliği yapıyorum. Hattaa bir sürü halı yıkıyoruum sengözlerimebaksanab Akşam düşünüyorum zaten, bebek bebek derken bi de birsürü iş yapıyorum, olacağı varsa olmayacaak. sen de güzel haberlerle gel inşallah doktordan güzelim. Hayırlı saati ne zamansa o zaman olsun inşallah doğumun. [

canım nasıl halı yıkıosun
izindemisin? ama evde net yok
izinde diilsende iş dönüşümü yapıosunbilmiyorumkismile
amanınnn canım nasıl yapıosun yaaa
dikkat et kendine ayaklarımızı falan üşütmememiz lazımm

ben geldım kızlarr

seldacım gecmıs olsunn

kızlar dr um 4 agustos dedı ama heran hazırlıklı olunn erkende gelebılır bebek ırı dıye rahım dogum vaktı geldı sanıyormuss suyumu bosaltabılırmıss suyum bosaldıgı an 8 saat ıcınde sezeryana alacakmıss esımede seyahate cıkmayın dogum heran gerceklesebılır dedı :(( bebegım 52 cm kılosuda 4000 e yaklasmıs 3960 gr olmusss sanırım 4000 den fazla dogacak dedı bebek suan 41 hafta cıvarında gozukuyormuss yanı yıne 5 hafta onde cunku ben suan 36 dayımm dr uma gorede 33 haftadayımm kafam cok karıstı kızlarr dogsada kızımda bende rahata kavussak

canım baya karışıkmış ama
maşallah prensesinin kilosu boyu sağlığı ii
biran önce gelsinde annesinide kurtarsın bu stresten

Gülüm nolsuun, iyi diyeyim iyi olayım. Yaz temizliği yapıyorum. Hattaa bir sürü halı yıkıyoruum sengözlerimebaksanab Akşam düşünüyorum zaten, bebek bebek derken bi de birsürü iş yapıyorum, olacağı varsa olmayacaak. sen de güzel haberlerle gel inşallah doktordan güzelim. Hayırlı saati ne zamansa o zaman olsun inşallah doğumun.

Geçmiş olsun gülüm hem kayınvalidene hem de kayınpederine. Sen de fazla yorma kendini haa.
yok cnmmm yormuorum yanı yoruldugum an hemen dınlenıorm :)))
ben geldım kızlarr

seldacım gecmıs olsunn

saoll cnm
ayyy bızımkı heran gelebılır desenee :)) hadı cnm Allahım rahat dogum nasıp ettın kızıı nı saglıgıyla kucagına al :))

ben geldım kızlarr

seldacım gecmıs olsunn

Maşaallaahhh tosuncuk kızımızaa :nazar: Sen kendini hiçç üzme gülüm, o geleceği vakti saati bilir. Eşin de çıkmasın artık seyehate falaan. :oklava: Umutlu kızıyoo dee sırnaşık şey
canım nasıl halı yıkıosun
izindemisin? ama evde net yok
izinde diilsende iş dönüşümü yapıosunbilmiyorumkismile
amanınnn canım nasıl yapıosun yaaa
dikkat et kendine ayaklarımızı falan üşütmememiz lazımm
Aman sorma gülüm yaa. Hafta sonu başladımm ama hepsini birden yapamadım. Akşam 3 tanesini daha yıkadım. Şimdi sadece yatak odasının halıları kaldı. Ama ders oldu bi dahaa asla elde halı yıkaamamm. Eskisi gibi genç sanıyorum kendimi ama artık benden geçmiiiş. akannehir

ben geldım kızlarr

seldacım gecmıs olsunn

Çalışıyorumda elde var sıfır be canım..
Maşallahhh kızına. Yerim ben onu. Allah kurtarsın senide Canım.

:emir_bebek: :nazar:

merhaba arkadaşlr uzun zamandır giremedim topiğe eskiler beni bilir nasılsınız hepiniz inşallah iyisinizdir yeni hamiş arkadaşları tebrik ediyorum benim size bir sorum olcak eşime sperm tahlili yaptırmıştık doktor herşey normal dedi bi sorun yok dedi kafama takılan morfoloji oldu nedir bilmiyorum ama olması gereken değer > %5 normal yazıyo testte bizim sonuçta da eşimin % 5 çıktı bu nedir bilen açıklama yapabilirmi.. ne kadar doğrudur acabaa...

Back
X