Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba arkadaşlr uzun zamandır giremedim topiğe eskiler beni bilir nasılsınız hepiniz inşallah iyisinizdir yeni hamiş arkadaşları tebrik ediyorum benim size bir sorum olcak eşime sperm tahlili yaptırmıştık doktor herşey normal dedi bi sorun yok dedi kafama takılan morfoloji oldu nedir bilmiyorum ama olması gereken değer > %5 normal yazıyo testte bizim sonuçta da eşimin % 5 çıktı bu nedir bilen açıklama yapabilirmi.. ne kadar doğrudur acabaa...

slm canım morfolojı sekıl demek yanı spermın gorunusu mesela kıvrık kuyruklu yada tombul sıvrı baslı yada kısa kuyruklu veya kuyruksuz gıbı vb yanı tamamen spermın seklını belırtıyor bılmem yardımcı olabıldımmı

ben 2 defa aşılama ayptırdım. 2sinde de klomen kullnadım olmadı. şimdi bir arkadaşın hamile ahberini aldım. onun doktoru klomenle olmayınca iğneli aşılama yaptırdı ilkinde olmadı 2.cide oldu. bana da dr sana iğneye gerek yok klomene cevap veriyorsun demişti. acaba diyorum iğne ile yumurtalar daha sağlıklı mı gelişiyor yoksa gerçektende klomene cevap veriyorsa iğneye gerek yok mu. kafam akrıştı.

ben 2 defa aşılama ayptırdım. 2sinde de klomen kullnadım olmadı. şimdi bir arkadaşın hamile ahberini aldım. onun doktoru klomenle olmayınca iğneli aşılama yaptırdı ilkinde olmadı 2.cide oldu. bana da dr sana iğneye gerek yok klomene cevap veriyorsun demişti. acaba diyorum iğne ile yumurtalar daha sağlıklı mı gelişiyor yoksa gerçektende klomene cevap veriyorsa iğneye gerek yok mu. kafam akrıştı.

ben ıgne tedavısının daha etkılı oldugunu duydumm klomenden daha ıyı dıye bılıyorumm

Canım bende klomene iyi yanıt veriyorum ama olmuyor işte..
Benim doktorum bu ay yine klomen verdi bu ay ya da önümüzdeki ay klomenle yumurtaları geliştirecek iğne yapacak. İğne dediği çatlatma iğnesi yumurtanın çatlaması için yapılıyor. Eğer senin yumurtalar çatlıyorsa 21. gün progesteronun yüksek çıkıyor. Bazen çatlama olmuyor yumurta olmasına rağmen. Doktorun çatlama olmasa kesin verirdi sana iğne..

Ben de 2 kez klomen kullandım ve yumurtalarım gayet sağlıklı gelişti ama olmadı.Daha sonra iğneye geçtik,göbekten 7 gün boyunca oldum daha sonra çatlatma iğnesi ve ikizlerime hamile kaldım.Şu an 28 haftalık hamileyim.Bende daha etkili oldu,denemeni tavsiye ederim.

Benim doktorum bu ay yine klomen verdi bu ay ya da önümüzdeki ay klomenle yumurtaları geliştirecek iğne yapacak. İğne dediği çatlatma iğnesi yumurtanın çatlaması için yapılıyor. Eğer senin yumurtalar çatlıyorsa 21. gün progesteronun yüksek çıkıyor. Bazen çatlama olmuyor yumurta olmasına rağmen. Doktorun çatlama olmasa kesin verirdi sana iğne..

yok canım catlatma ıgnesı farklı bu ıgneler klomen gıbı yumurta gelıstırıcı etkısı olan ıgneler gobekten yapılıyorr kloomen ıcmıyorsun bu ıgnelerı hergun gobegınden yapıyorsunn sonra catlatma ıgnenı oluyorsunn

çatlama iğnesini biliyorum. onu demiyorum. zaten çatlama iğnesi vuruluyorum. klomen yerine yumurta geliştirci iğne veriyorlar ya. menegon, gonolf gibi. neye göre iğne mi klomen mi karar veriliyor.

benim geçen sene 4 aylık bir sonlandırılmış gebeliğim var. ve 1 sene oldu hala olmadı. 2 aşılama yaptım negatif. acaba enden klomen yerine iğne verilmedi hiç ilkinde olmayınca. neye göre karar evriyorlar.

ben geldım kızlarr

seldacım gecmıs olsunn

zeyno sende bos bos durma calısss :))

umutlum ne halısı yıkıyorsun yawww bırakkk salla gıtsın

kızlar dr um 4 agustos dedı ama heran hazırlıklı olunn erkende gelebılır bebek ırı dıye rahım dogum vaktı geldı sanıyormuss suyumu bosaltabılırmıss suyum bosaldıgı an 8 saat ıcınde sezeryana alacakmıss esımede seyahate cıkmayın dogum heran gerceklesebılır dedı :(( bebegım 52 cm kılosuda 4000 e yaklasmıs 3960 gr olmusss sanırım 4000 den fazla dogacak dedı bebek suan 41 hafta cıvarında gozukuyormuss yanı yıne 5 hafta onde cunku ben suan 36 dayımm dr uma gorede 33 haftadayımm kafam cok karıstı kızlarr dogsada kızımda bende rahata kavussak

Ay maşallah canım,kilosu çok iyiymiş.Kısa sürede doğum yolculuğunu tamamladı kızın,40 haftalık doğsa 5 kilo filan olucak demekki.İnşallah planladığınız tarihte hiç problem çıkmadan doğar,heyecanını tahmin edebiliyorum sonlara doğru ne yapıcam daha şimdiden bilemiyorum,çok sağlıklı bir şekilde kucağımızda çocuklarımızla evimize döneriz inşallah.

benim geçen sene 4 aylık bir sonlandırılmış gebeliğim var. ve 1 sene oldu hala olmadı. 2 aşılama yaptım negatif. acaba enden klomen yerine iğne verilmedi hiç ilkinde olmayınca. neye göre karar evriyorlar.

30 yaşındaydım belki bu yüzden fazla uzatmak istemedi doktorum,ayrıca klomeni çok fazla kullanmak rahim duvarını inceltiyor yani hamile kalsan bile tutunamıyor.Eğer bu iğnelerde olmasaydı aşılamaya geçecektik sonrasında tüpbebek.Yani sebep aramamak lazım aslında,herşey yolunda olmasına rağmen 2 ay hamile kalamadım.

Ay maşallah canım,kilosu çok iyiymiş.Kısa sürede doğum yolculuğunu tamamladı kızın,40 haftalık doğsa 5 kilo filan olucak demekki.İnşallah planladığınız tarihte hiç problem çıkmadan doğar,heyecanını tahmin edebiliyorum sonlara doğru ne yapıcam daha şimdiden bilemiyorum,çok sağlıklı bir şekilde kucağımızda çocuklarımızla evimize döneriz inşallah.

evet canım sayılı gun geldı gectıı ıns yarabbım herkesın gıbı benımkıde saglıklı dogsunn baska bırsey ıstemıyorumm boy kılo hıc gozumde yok valla sadece saglıklı olsunn

senın ıkızler nasıll

evet canım sayılı gun geldı gectıı ıns yarabbım herkesın gıbı benımkıde saglıklı dogsunn baska bırsey ıstemıyorumm boy kılo hıc gozumde yok valla sadece saglıklı olsunn

senın ıkızler nasıll

Şimdilik herşey yolunda canım ama endişeliyim tabi,ikizlerde genelde erken doğum hikayeleri var.36.haftayı görebilsek hayırlısıyla.Çok minik olupta küvöze girerler ve bişey olur diye korkuyorum,doğum sezeryan filan hiç umrumda değil gerçekten.İnşallah hepimizi güzel günler bekliyordur,kimse üzülmesin.

Kızlarrrr
Bişey paylaşmak istiyorummm...
Çok umutlandım..
Benim değerler çok iyi çıkınca doktorum spermiyogramı tekrarlatmıştıŞimdi sonuç geldi
Eşimde lökosit yüksek çıkmış yani bizim farkında olmadığımız bir enfeksiyon varmış
bu nedenle olmuyormuş dedi
Eşime yarın antibiyotik tedavi başlanacak
Bakalım bende klomene devam edecem ultrasona gidene kadar tedavi tamamlansın dedi doktorum.
Böle bişeyi ben ilk kez karşılaştım normal çıkmıştı önceki spermiyogram..

çatlama iğnesini biliyorum. onu demiyorum. zaten çatlama iğnesi vuruluyorum. klomen yerine yumurta geliştirci iğne veriyorlar ya. menegon, gonolf gibi. neye göre iğne mi klomen mi karar veriliyor.
bir iğne hapa göre daha etkili ikincisi ise eğer tüp bebek yaptırmak istiosan ssk lı olarak tabi 2 defa iğneli aşılaama şartı arıyor devlet.bir diğer hususta eğer ilaç isimleriyse kastın ben genelde gonal f duydum ve kullandım aynı zamanda,340 tl olması olabilir diğerler daha ucuz die biliorum çünkü

Back
X