Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eşinin varikosel ameliyatrı başarılı geçti mi? Senin PKo yada yumurtlama bozukluğun mu var ki Klomen verdiler??*
gayecım seldacım merak etmeyın vakıt gecıyorr bır bakmıssınız benım gıbı son haftanıza gelmıssınızz :)) bızde gerı sayım devam edıyor kızımızla bulusmaya 4 gunumuz kaldı :)) fakat bılmenızı ısterımkı son ay cok zorlu ne yuruyebılıyorsun ne oturabılıyorsun hele yatakta kesınlıkle yatamıyorsun sagdan sola donmek nasıl ezıyetlı valla agrıdan aglayasım gelıyorr( ılkaylar cok ıyı gunlerınız keyfını cıkarınn
gece sagdan sola donerken cektıgım acıdan esım uyanıyorr ve adamcagızım cektıgım acıyı gorunce neredeyse aglayacak hale gelıyorr
( buarada esımde doguma gırecek o anı yasmak ıstıyorum dıyorr cok sukur hamılelıgımın ılk gununden berı bana cok yardımcı oldu her dr kontrolume benımle geldı her asamayı bırlıkte yasadık o yuzden dogum anınıda bırlıkte yasamaya karar verdık :) sıze tavsıyemm eger ımkanınız var ıse ve esınızın vaktı musaıtse her kontrole beraber gıdın baba ıle aralarında bır bag kuruluyor ve baba daha cok sevıyor bebegını
GÜNAYDIN KIZLAR, alminascım 4 günün kaldı maşalah ya , inşallah bizlerde senin yaşadığın duyguları yaşayabiliriz. Bugün 1. evlilik yıldönümümüz bizimde , eşime süpriz olarak bebiiş haberini vermeyi çok isterdim.:çok üzgünüm:
ıns arkadasım en kısa zamanda yasarsınızz hepınız ıcın dua edıyorum
evlılık yıldonumunuzde kutlu olsun bızımde 19 agustos 2 yıl bıtıp 3. yıla gırecegız kısmetse
cok az kalmıs sevdacım bıran once saglıgıyla kavus melegıne...GUNAYDIN SELDACIM kızımın dogum gununu degıstırdım 4 agustos yaptımm bılgın olsun
kızımın adıda REVNA olacak sanırım
ekledım cnm..Ağustos ayına beni de eklermisiniz 13 Ağustos
gayecım seldacım merak etmeyın vakıt gecıyorr bır bakmıssınız benım gıbı son haftanıza gelmıssınızz :)) bızde gerı sayım devam edıyor kızımızla bulusmaya 4 gunumuz kaldı :)) fakat bılmenızı ısterımkı son ay cok zorlu ne yuruyebılıyorsun ne oturabılıyorsun hele yatakta kesınlıkle yatamıyorsun sagdan sola donmek nasıl ezıyetlı valla agrıdan aglayasım gelıyorr( ılkaylar cok ıyı gunlerınız keyfını cıkarınn
gece sagdan sola donerken cektıgım acıdan esım uyanıyorr ve adamcagızım cektıgım acıyı gorunce neredeyse aglayacak hale gelıyorr
( buarada esımde doguma gırecek o anı yasmak ıstıyorum dıyorr cok sukur hamılelıgımın ılk gununden berı bana cok yardımcı oldu her dr kontrolume benımle geldı her asamayı bırlıkte yasadık o yuzden dogum anınıda bırlıkte yasamaya karar verdık :) sıze tavsıyemm eger ımkanınız var ıse ve esınızın vaktı musaıtse her kontrole beraber gıdın baba ıle aralarında bır bag kuruluyor ve baba daha cok sevıyor bebegını
Canım bende bebişimi merak ederek günlerin geçmesini bekliyorum... kontrolüme daha zaman var. 13 ağustosta randevum...
Hergün görmek istiyorum bebişimi...çok merak ediyorum nasıl? ne yapıyor? büyüdü mü?
kuzu nasılsın canım
canım şişkinlik ilk zamnlar ben de de vardı ama geçmişti cola gazoz falan çok içme onlar da yapar şişkinlikcnm iyiym bı kaç gundr rahatım oncesıbde aksama dogru şişkınlıgım cok oluodu gaz dan dolayımıydı acepbilmiyorumkismile
şişkınlık olmuo bıkaçgunr :)
bugunde dr gıtcez ayy inşş duarız kalp atışını yanı yolundadr
korkuorum kötu bsy olur die.
senın mınıkler nasıl sennasılsın cnm...
canım şişkinlik ilk zamnlar ben de de vardı ama geçmişti cola gazoz falan çok içme onlar da yapar şişkinlik
canım endişeni anlıyorum ben de senin gibiydim ama kötü senaryoları aklına getirme olumlu düşün bak kalp atışlarını da duyacaksın inşallah
yakın bir zamnda da bulantıların başlar canım benim 7. haftamda hafiften bulantılar başlamıştı
canım ben iyiyim bebişlerimin cinsiyetleri biri kız biri erkek ama net değil henüz
bulantılarım da hafifledi ya da bulantı ilacı içtiğim için mi bilmiyorum
bebekler de hızla büyümeye devam ediyolar hafiften göbeğim de şişmeye başladı
içmıorum cola falan nadır bı bardk ıcıorum normalde acayıp severım colayı:)ayy baslamasın bulantımm(7 haftam benımde inşşş baslamazzz:)
oyy cıkıomu gobegın ayy :)))bellı bı haftadn sonra hızlı gelısıolar evet :))lumlu dusunuorum ama korkuolarımda var maalesef
cnm ben cıkıorum anneme gıdım eşim gelıp oradan alck dr gıtcez
öptum iii bak kendıne mınıklerıneopuyorumnanaktan