- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah
seldacım kotu dusunme ıyı dusun duyacaksın bebısının kalp atısını merak etmeee 3 ay sık dısını sonra bak tum endıselerın yok olacakk ohh keyfını surmeye baslayacaksınnn
hayrancım ısım dusundunmu ıkızlerıne benım komsumun oldu ıkızlerı bırı ECE dıgerı EGE bırde bı komsum daha var onlarda bırı erkek dıgerı kızz DOGA ıle TOPRAK ama bır gor nasıl guzellerrr yersın onları yerr
Merhabalar
Kafama takılan bişey oldu..
Şimdi ben bu ay 20 temmuzda ikinci kez klomene başladım.
Geçen ay ilk klomen kullandım 3 yumurta gelişti bu ay sadece bir tane yumurta gelişmiş
Neden böyle oldu acaba???
Bir fikri olan var mı
Aynı doz klomen..Neden tek yumurta ?
kızlar bu ay klomenden sonraki ilk ayımdı ve bugun öğrendimki hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))))))
canım bebekler 11. haftadayken çok çabuk gelişiyolar benim ikiz oldukları için 15 günde bir doktor randevumuz oluyor gelişimleri sıklıkla görebiliyoruz ama gerçekten şaşırtıcı şekilde hızlı büyüyolar eminim gördüğünde çok şaşıracaksın
ben iki haftada bile ne kadar çabuk büyüdüklerine hayret etmiştim
gıttım geldım kızlar
cok sukur duyduk ama ben tam anlamadım :) ya bole bı ugultu gıbı bı ses vardı sonra farklı bı ses daha oldu oymus mınıgımn kalp atsları :)esim ben duydum sen derdıne yan dedı,dr fazla dınletmedı zatn
ii mıs bı aksılık yok dımı dedım gayet ii dedı cok sukur mınıgımız ii :))
kızlar bu ay klomenden sonraki ilk ayımdı ve bugun öğrendimki hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))))))
bsbirkın cnm lısteye ekledım hemencıcıkkkk:ecrin_bebek:
klomene ara veredıgın ay mı hamıs kaldın tatlım
yoksa klomenlemi
saol cnm klomensiz ve doktor takibi olmadan hamile kaldım cnm
canım tebrık ederımmm