Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba arkadaslar ben dun katıldım aranıza.klomen yenı bıttı benım doktora gıtmeyı beklıyorum.arada ıgneler batıyor gubu oluyor kasıklarıma acaba yumurtalarım yeterı kadar buyumusmudur.sızdede oldumu bu sıkıntılar.belımde cok agrıyor bu arada.pazartesı gıdıcem doktora ama cok merak edıyorum ne durumda yumurtalarım.bu ay ınsallah bebıs haberınıo alırım bende.

bu arada Allah analı babalı buyutsun arkadasım cok guzel bır kızınız var;)) kırkbır kere masallah dıyelım hemen.allah uzun omurler versın ınsallah..

tatlım iyi gıdıo cok sukur inşş hep böle ii sorunsuz gıder cnm sen nasılsın
tatlım cok cok gecmıs olsun yazını okudum kanama yazmıssınya nasıl korktum Allahtan bsy yok dıkkat et cnm nolurr uzan dinlen tekrar gecmıs olsun

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım bu nasıl bır guzellık :nazar::nazar::nazar::nazar:
tpıgımzın melegı bı yaa
Allahım analı babalı buyutsun uzunnnn uzuunn ömürler nasıp etsın
cok guzel bır kız sevdacım bu gözun aydın cnm anesı gıbı tatlı bır kız bu:)))
Bende iyiyim Canım. Beklemedeyim. Karnım ağrıyor, yani beklenmeyen yolcu gelecek gibi..

4000 gr 52 cm dogdu ıkımızde ıyıyız cok sukur sadece benım gaz sorunum var ve sutum gelmedı onlarla ugrasıyorummm
Maşallah yeğenimize.. Allah nazarlardan korusun. Sütün gelir inşallah..

merhaba arkadaslar ben dun katıldım aranıza.klomen yenı bıttı benım doktora gıtmeyı beklıyorum.arada ıgneler batıyor gubu oluyor kasıklarıma acaba yumurtalarım yeterı kadar buyumusmudur.sızdede oldumu bu sıkıntılar.belımde cok agrıyor bu arada.pazartesı gıdıcem doktora ama cok merak edıyorum ne durumda yumurtalarım.bu ay ınsallah bebıs haberınıo alırım bende.
Canım hoşgeldin aramıza. İnşallah bebişine kavuşursun sende..

teyzelerı kızımın resmını ekledım sızlereee

çok sevindim Rabbim kazalardan belalardan nazarlardan korusun. hayatında hep mutlu mesut olsun. Rabbim bu doğan minik meleklerin hatrına bizlere de o duyguyu yaşatsın.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yafff .çatlatmadan sonra ilşki düzenini doktorlarınız nasıl söledi. benim doktorun 36 saat sonra gir dedi başka bişe demedi. burda okudugum kadarıyla bi gün aşırı diolar bi her gün. kaffam karıştııı...

mrb hosgeldın
batmalar agrılar normal cnm ii bsy yumurtalarının catladıgını gosterıo buyuk ıhtımalle
inşş bebegıne en kısa zmanda kavusursın
Bende iyiyim Canım. Beklemedeyim. Karnım ağrıyor, yani beklenmeyen yolcu gelecek gibi..

Maşallah yeğenimize.. Allah nazarlardan korusun. Sütün gelir inşallah..
beklenmeyen yolcu inşş gelmez tatlımm olumlu düşünnnn
hanii ben kızının fotosunu göremedim...nereden baktınız kızlarr

2-3 sayfa gerıde kaldı cnm resmlerrr:)

kızlar yafff .çatlatmadan sonra ilşki düzenini doktorlarınız nasıl söledi. benim doktorun 36 saat sonra gir dedi başka bişe demedi. burda okudugum kadarıyla bi gün aşırı diolar bi her gün. kaffam karıştııı...
Ben iğneden bi gün önce, iğne olduğum gün ve iki gün daha beraber oluyordum Canım eşimle. Bi faydasını görmedim gerçi:1: ama Doktorumun tavsiyesi öyleydi..

gunaydın kızlar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım rabbım hepınıze en kısa zamanda bu duyguyu nasıp etsın ıns

sıze bıraz dogum hakkında bılgı vereyımm tecrube olsunn once hastaneye gıttık yanımıza bebek hemsıremız geldı neler yapılacagını anlattı cok ıyı cok tecrubelı bır kadındı cok faydasını gorduk ısını cok ıyı bılıyordu sonra benı hazırladılarr amelıyata aldılar cok korktum cok agladım bebegıme bırsy olacak dıye amelıyat yaklasık 1 saat suruyor ılk 10 dk da bebegı hemen aıleye verıyorlar sonra dıkısler bıtıyor odaya getırıyorlar ılk gece cok sancı oluyor ama dayanılmayacak kadar degıl o gece bıraz zor gecıyor benım ekstra gaz sorunum oldu o cok sancı yapıyorrr öldüm öldüm dirildimm daha ancak bu sabah cıktı gazım sıze tavsıyem hastanede gazınız cıkmasa bıle cıktı deyın yoksa hastaneden cıkarmıyorlar hastaneler ıse mıkrop yuvası bebekler cok cabuk etkılenıyorr evınıze gıdın bol yuruyus yapın gazınız cıkarr ılk 10 gun dr um bana sadece kayısısuyu bıskuvı corba ve muhallebı ve gunde 3 lt su verdı bagırsak hareketlerı duzenlı olsun benı zorlamasın dıye cunku dıkıslerımız cok yenı dıkkatlı olmamız lazımm yanınızda mutlaka bırılerı olsun cunku egılıp dogrulamıyorsunuz cok acınız oluyor bebegı alamıyorsunuz ılgılenemıyorsunuz allah razı olsun kızkardesımden hep o baktı ben elımı suremedım cok agrım sancım vardı annemle esımde bana baktılar babamız mamasını verıyor ve gazını cıkarıyorr cok ılgılenıyor kızıyla nasıl sevıyor bır gorsenız saatlerce onu seyredıyor hep gogsunde uyutuyorr
hastaneye gıderken bebek ıcın bol bol kıyafet alın kayısısuyu bıskuvı ve gogus pompası alın pıjama ve gecelık cok alın degıstırmek zorunda kalıyorsunuz hasta bezı var yataga serılen ondan alın cok lazım oluyor bırde DETTOL marka sıvı el sabunu antıbakterıyel kullanmanız gerekıyor sımdılık hatırladıklarım bunlar yıne aklıma geldıkce paylasırımm

günaydın hepinizee
tabii hafta sonu hepiniz uyuyosunuz
sevdacım güzel bilgilerin ve tecrübelerin için çooooook teşekkür ederim
daa bize çok yardımın dokunacak inş.

gunaydın kızlar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım rabbım hepınıze en kısa zamanda bu duyguyu nasıp etsın ıns

sıze bıraz dogum hakkında bılgı vereyımm tecrube olsunn once hastaneye gıttık yanımıza bebek hemsıremız geldı neler yapılacagını anlattı cok ıyı cok tecrubelı bır kadındı cok faydasını gorduk ısını cok ıyı bılıyordu sonra benı hazırladılarr amelıyata aldılar cok korktum cok agladım bebegıme bırsy olacak dıye amelıyat yaklasık 1 saat suruyor ılk 10 dk da bebegı hemen aıleye verıyorlar sonra dıkısler bıtıyor odaya getırıyorlar ılk gece cok sancı oluyor ama dayanılmayacak kadar degıl o gece bıraz zor gecıyor benım ekstra gaz sorunum oldu o cok sancı yapıyorrr öldüm öldüm dirildimm daha ancak bu sabah cıktı gazım sıze tavsıyem hastanede gazınız cıkmasa bıle cıktı deyın yoksa hastaneden cıkarmıyorlar hastaneler ıse mıkrop yuvası bebekler cok cabuk etkılenıyorr evınıze gıdın bol yuruyus yapın gazınız cıkarr ılk 10 gun dr um bana sadece kayısısuyu bıskuvı corba ve muhallebı ve gunde 3 lt su verdı bagırsak hareketlerı duzenlı olsun benı zorlamasın dıye cunku dıkıslerımız cok yenı dıkkatlı olmamız lazımm yanınızda mutlaka bırılerı olsun cunku egılıp dogrulamıyorsunuz cok acınız oluyor bebegı alamıyorsunuz ılgılenemıyorsunuz allah razı olsun kızkardesımden hep o baktı ben elımı suremedım cok agrım sancım vardı annemle esımde bana baktılar babamız mamasını verıyor ve gazını cıkarıyorr cok ılgılenıyor kızıyla nasıl sevıyor bır gorsenız saatlerce onu seyredıyor hep gogsunde uyutuyorr
hastaneye gıderken bebek ıcın bol bol kıyafet alın kayısısuyu bıskuvı ve gogus pompası alın pıjama ve gecelık cok alın degıstırmek zorunda kalıyorsunuz hasta bezı var yataga serılen ondan alın cok lazım oluyor bırde DETTOL marka sıvı el sabunu antıbakterıyel kullanmanız gerekıyor sımdılık hatırladıklarım bunlar yıne aklıma geldıkce paylasırımm

ya yazını okudum tüylerim diken diken oldu. seni hiç tanımadığım halde. delikafaduldenbabasıyla alakalı olan kısım etkiledi beni. maşallah Rabbim daim etsin bebişini.
hatırlamıorum sen tedavi falan görmüş müydün. fisfisfis

guzaydınnnn guzel annemızzz
cnm cok cok gecmıs olsun sezeryanın zor yanlarının hepsını yazmıssın valaa:)))dün rüyamda sızı gordum kızının yanakları tombiş tombiştıı ay bı sevdım bı sevdım aklım sızdeydı gelemedım ya ruyama gırdınız ..pzt gıdıorum gelım hemen gelıcem yanınıza :))
agrıların bıranonce gecsın tatlım rahat rahat hareket et
kendınıze cooooook ii bakın
Rabbım sızı korusun hı.ççççççççççç ayrmasın

zehracım gunaydınnnnnnnnnnnn canımmm

Back
X