Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
[I]Selam Kızlar..
Ben bugün Regl oldum. akannehir Yapacak bişey yok. Bu yola baş koyduk, inatla bu yola devam edeceğiz. Oturup ağlasakda hamile kalmıyoruzki. Yeni Ay Yeni Umut.. [/I]
:çok üzgünüm: klava:
Kuzucum Adetimle yeni Randevum 07 Eylül.. En azından Eylül listesinde Adım yazsın madem Hamişler listesine giremiyorum
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
SELSU.................................8 TEMMUZ
BENİL................................18 TEMMUZ
İLKNURR1984....................23 TEMMUZ
LUNA..................................
MELOCUM...........................
SABAH1981........................
CENNETİMSİN.....................
WELCOME...........................
NİLUFERMAS......................
DESTİNA.............................
CANDYGİRL85....................
YUMURCEK........................
EFTALYA22........................
MİHRACE05........................
GELİNCİKD.........................
ECRİN87.............................
DİLEMYARE........................
EZOUYGUN........................
.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34..........................3 AĞUSTOS
UMUTLU22.........................3 AĞUSTOS
ZAZEZ.................................4 AĞUSTOS
OZDAGE..............................5 AĞUSTOS
GAMZELİKIZ........................7 AĞUSTOS
DURUŞAH...........................10 AĞUSTOS
ASKMESK...........................10 AĞUSTOS
ECEİREMNUR......................13 AĞUSTOS
ENDLEESLOVE....................13 AĞUSTOS
SERSELO............................14 AĞUSTOS
EXORCİST_TREX.................23 AĞUSTOS
ESEMOS...............................30 AĞUSTOS
SEYDAM...............................30 AĞUSTOS
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
[I]Selam Kızlar..
Ben bugün Regl oldum. akannehir Yapacak bişey yok. Bu yola baş koyduk, inatla bu yola devam edeceğiz. Oturup ağlasakda hamile kalmıyoruzki. Yeni Ay Yeni Umut.. [/I]
:çok üzgünüm: klava:
Kuzucum Adetimle yeni Randevum 07 Eylül.. En azından Eylül listesinde Adım yazsın madem Hamişler listesine giremiyorum
he valla doğru dion gülüm. durmak yola yola devam .taş da olsa kum da olsa dere de olsa gece gündüz ilerlicez kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
merhaba arkadaslar
benıde lısteye alırmısınız.klomen basladım bu ay.yarın doktora gıdıcem.yumurtalarıma bakacak.bırsey sormak ıstıryorum ben.acaba kendı kendıne catlamıs olabılırmı yumurtslsrım.ovulasyon donemındekı uzayan sıvı ıkı gundur var bende.ve ıgneler batıyor kasıklarıma agrım var.kacırmamak ıcın ben dun bugun ılıskıye gırdım ama olur mu acaba offf.yarın ınsallah kıst falan olmamıstır catlamadıysada ıgne ıle catlatırlar.herkes ıcn hayırlısı olsun arkadaslar.
merhaba arkadaslar
benıde lısteye alırmısınız.klomen basladım bu ay.yarın doktora gıdıcem.yumurtalarıma bakacak.bırsey sormak ıstıryorum ben.acaba kendı kendıne catlamıs olabılırmı yumurtslsrım.ovulasyon donemındekı uzayan sıvı ıkı gundur var bende.ve ıgneler batıyor kasıklarıma agrım var.kacırmamak ıcın ben dun bugun ılıskıye gırdım ama olur mu acaba offf.yarın ınsallah kıst falan olmamıstır catlamadıysada ıgne ıle catlatırlar.herkes ıcn hayırlısı olsun arkadaslar.
merhaba arkadaslar
merhaba arkadaslar
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
SELSU.................................8 TEMMUZ
BENİL................................18 TEMMUZ
İLKNURR1984....................23 TEMMUZ
LUNA..................................
MELOCUM...........................
SABAH1981........................
CENNETİMSİN.....................
WELCOME...........................
NİLUFERMAS......................
DESTİNA.............................
CANDYGİRL85....................
YUMURCEK........................
EFTALYA22........................
MİHRACE05........................
GELİNCİKD.........................
ECRİN87.............................
DİLEMYARE........................
EZOUYGUN........................
.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34..........................3 AĞUSTOS
UMUTLU22.........................3 AĞUSTOS
OZDAGE..............................5 AĞUSTOS
DURUŞAH...........................10 AĞUSTOS
ASKMESK...........................10 AĞUSTOS
ECEİREMNUR......................13 AĞUSTOS
ENDLEESLOVE....................13 AĞUSTOS
SERSELO............................14 AĞUSTOS
EXORCİST_TREX.................23 AĞUSTOS
ESEMOS...............................30 AĞUSTOS
SEYDAM...............................30 AĞUSTOS
ZEYNO_81...........................7 EYLÜL
GAMZELİ KIZ.........................9 EYLÜL
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
kızlar herkese herhaba size bi sorum olucak devlet hastanesine gitsem ve orda muayene olup kontrollere gitsem oluyomu yoksa illa özel doktoramı gitmek gerek bide klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi olmak şartmı devlette olsam tüm bunları bana maliyeti ne olur sağlık güvencem yok
arkadaşlar benide alın aranızaaaaa bende klomen kullanmaya başladım bu ay 1-2-3 eylülde beklenmeyen adet günüm geçen senede klomen kullanarak hamile kalmıştım ama düşük yaptım 10. haftada
inş. allahım isteyen herkese çocuk nasip eder