Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucu aldım kızlar moralim çok bozuk...yine tutunamamış....8 çıktı
Ay canım ya. Bi dahaki ay tutar inşallah. Bu mübarek günlerde bol bol dua edelim. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah..üzülme yaaa nasip. belki de bölesi hayırlı. inş. bi dahaki aylara tutar. amiiiiiiiiiinnnnnnnnn:Saruboceq:
Canım içime kurt düştü bak şimdi. Ben bu ay biraz geç Adet oldum. Adet olmadanda inanırmısın dedimki herhalde bu ay güzel haberi alıcam. Test falanda yapmamıştım. Adetim bir iki gün geçsin diye düşünmüştüm. Ama sonra iki gün gecikmeyle ve çok şiddetli ağrıyla Adet oldum. İşin tuhaf tarafıda bir gün sürmesi. Leke leke geldi sonrada ve kasıklarımdaki sancı hala devam ediyor. Doktorada gitmedim.canım hayırlısı olsunn
ama muhtemelen erken düşük yaşadın
şu kısa süren reglinde çok ağrın olmuşmuydu
çünkü benm bi keresinde reglim gecikmişti 5 gün
kanda baktırdm 6.8 gibi bişi çıktı
dr.um ilaçlardandır dedi ama bikaç gün sonra aşırı sancıyla regl oldum
meğerse düşük yapıyormuşum
sonradan anlaşıldı
dr.unla görüş muhakak canım
tekrardan hayırlısı olsun
Canım içime kurt düştü bak şimdi. Ben bu ay biraz geç Adet oldum. Adet olmadanda inanırmısın dedimki herhalm gene yde bu ay güzel haberi alıcam. Test falanda yapmamıştım. Adetim bir iki gün geçsin diye düşünmüştüm. Ama sonra iki gün gecikmeyle ve çok şiddetli ağrıyla Adet oldum. İşin tuhaf tarafıda bir gün sürmesi. Leke leke geldi sonrada ve kasıklarımdaki sancı hala devam ediyor. Doktorada gitmedim.
tekrar yap canım benim...canım üzülme bende hala adet olmadım ve 3 gün önce idrar testi negatif çıktı....
tekrar yap canım benim...
amaaan sorma ya seninmi benimmi...çok bozuğum çok...yaptım canım az önce ama yine negatif(((((( düzenim bozuldu 3 gün önce olmam lazımdı ya daha yeni düzene girmişti yine sapıttı
((
Amin Canım inşallah.. Sanada hayırlı Ramazanlar..kızlarrr bu arada hepinize HAYIRLI RAMAZANLAR VE HAYIRLI ORUÇLAR. İNŞ. dualarımız kabul oluuuuuuuuurrrrrrr
canım çok geçmiş olsuncanım herkezde aynı olucak die bişi yok tabi
ben okulda sancılandım hemen majezik içtim
her regl döneminde içerim yarım saat içinde etkisini göserir
ama 1 saat geçti hala etki yok
1 tane daa içtim gene yok
derste duramadım çıktım müdüre izin aldım
eşim aldı eve geldim o anda hastaneye gitmek falan aklıma gelmedi
arabada oturamadım alttan bişi vuruodu sanki
sonra eve geldim yerde kıvrandım resmen
sonra tuvalete girdim
birden çok büyük bi pıhtı attım
ve bıçakla kesilir gibi kesildi ağrım
tamamen geçti ağrım yüzün güldü biranda
meğerse işte o zaman düşük yapıomuşum
çok tşk ederim bitanem...rabbim hayırlısını versin...ben inanıyorumki buradaki herkes birgün istediğine kavuşacakGünaydın kızlar, hayırlı ramazanlar, Allah oruçlarınızı kabul etsin. Duruşah canım kan testin negatif çıkmış, hayırlısı olsun tatlım. Mevlam inşallah dualarımızı kabul ederde bebişlerimiz gelir artık:Saruboceq:
hayırlı haberler inşşşşşselam kızlar. progesteron tahlilimi yarın alcem. yetişemedim yaaa. öğleden sonraya kaldım. yarın alcem bakalım ne cıkceekkkk??????
selam kızlar. progesteron tahlilimi yarın alcem. yetişemedim yaaa. öğleden sonraya kaldım. yarın alcem bakalım ne cıkceekkkk??????