hayırlı haberler inşşşşş
ammmmmiiiiiiiiiinnnnnnn caaanıııııııımmmmmm inşşşşşş.:Saruboceq:boshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı haberler inşşşşş
canım hadi bakalım
inş. güzel bi değer çıkar
ve bu ay bizde müjde verirsin
Kızlar ya bi kişiden degil de bi kaç kişiden alıntı nasıl yapılıo. Denedim ama olmadı
inş. yaaaa. yarına kadar SABIRLA BEKLİCEMdelikafadulden delikafadulden
ammmmmiiiiiiiiiinnnnnnn caaanıııııııımmmmmm inşşşşşş.:Saruboceq:boshayallersmile
Kızlar ya bi kişiden degil de bi kaç kişiden alıntı nasıl yapılıo. Denedim ama olmadı
canım alıntı yapmak istediğin mesajların alt bölümünde
alıntı yap butonunun yanında MQ butonu var
ona basıyorsun son alıntı yapacağın msjda Alıntı yapa tıklıosun
ve hepsine birden msj yazabiliosun
umarım anlatabilmişimdir
bidaa dene istersen
Niye eşinle birlikte olma dedi tatlım anlamadım??kızlar hastanenin sitesinden laboratuar sonuçlarına baktım. hemen doktorun yanına gittim. progesteron 30 çıkmış. doktor cok güzel yumurtlamışsın eşinle birlikte olma dedi. bakalım 23 üne kadar bekliyip test olmak icin gidicem. ama aranızda tecrübesi olan varsa çatlatma olalı 9 günü gecti. illa adetimin gecmesini mi beklim.
Niye eşinle birlikte olma dedi tatlım anlamadım??
kızlar hastanenin sitesinden laboratuar sonuçlarına baktım. hemen doktorun yanına gittim. progesteron 30 çıkmış. doktor cok güzel yumurtlamışsın eşinle birlikte olma dedi. bakalım 23 üne kadar bekliyip test olmak icin gidicem. ama aranızda tecrübesi olan varsa çatlatma olalı 9 günü gecti. illa adetimin gecmesini mi beklim.
ahh canım benim ne güzel söylemişsin sen öyle...inşaallah bende bekliyorum inş...kızlarrr slm nasılsınz kaçamak yapıp sıze bakım deıdm :))
ne var ne yok ? bıraz gecmıse baktım duruşah cnm hayılıs olsun inşş bu ay gelıcek melegın
zazezcım sennasılsın cnm alımınas cnm inşş melegının uykusu duzene gırer sende rahat edersın ama bır sure bole olur heralde..
esemoscum bı gelısun bı gıdıosn :))
Yumurta takibi şart tabi canım. Klomenin kist yapma ihtimalide var çünkü burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla. Bende olmadı ama kist olan arkadaşlarda var. Vajinal ultrasonla bakıldı bende canım. Öyle korkacak bişey yok Canım. Mümkün olduğunca kasma kendini. Tabi söylemesi kolay benim için. Ben acı falan hissetmedim Ultrason esnasında Canım.kızlar lütfen bana yardım edin klomen kullanmayı düşünüyorum ama hayatım hiç jinekolog masasına oturmadım yumurta takibi şartmı şartsa çok acıyormu ben aynı zamanda vajinismusu 8 ay önce atlattım korkuyorummmm
Oooo İlknurcum yoksun bayağıdır ortalıkta. İnşallah tutmuştur bu ay..arkadaşlar uzun süredir giremiyorum biraz geçmişe baktım sevdacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bende hala bişey yok banada dua edersen sevinirim çok geçmiş olsun beklenmeyen adetim 24 ağustos umarım hamiş olurum bu ay yine umudum yok ama hayırlısı inş
Hoşgeldin Canımmerhaba arkadaşlar.bende klomen ve ateş ölçmeyi kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum.klomende 2. ayım.ilk ayımda kontrole çağırdığında 12.günde yumurtam 16mm idi.bu ay ise yine 12. günümde 26mm çıktı.doktor tekrar çağırmadı.şuan 16.günümdeyim.çatlama oldmu bilmiyorum.doktor birşey demedi ama korkuyorum kist olur diye.bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi??26mm nasıl??