Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlarrrrrrr adetime 4 gün daha var. ama bi haftadan beri her sabah adet olcekmişim gibi uyanıorummmmm.......neler oluyo banaaaa??????? çatlatma iğnemden 16 gün gectiiiiiiiiiii.

canım benım 16 gun olmuş kanda baktırsanya.ben senın kadar sebredemezdim edemedim de zaten..inş. olumlu sonuc alırsın

kızlar yaaaa gebelik testinde yazıo ya 5 dk dan sonraki çizgilere itibar etmeyiniz. Az önce baktım böleeeeeeeee çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk siiiiiiiliiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk ikinci çizgi vardı ama ha var ha yok gibi. Ama aradan yarım saat falan gecmiştir....... Sizce bu ne demek yaaaaaffffffffff

canım bence sabret yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap olmadı kan testi yaptır umarım pozitiftir

ya sanki adet olcekmişim hissi var. Yoksa direk kanda baktırırım.

canım bak bende de vardı adet belirtileri ve hiç umudum yoktu hamileliğe dair ama oldu hala arada bir belim karnım bacaklarım ağrır sen yine de dikkat et ama çok da umutlanma canım benim hayırlısı kan testi yaptır sen rahatlayalım ebn bile nasıl heyecanlandım yaaa

arkadaşım ramazanda neden ilişki olmasın evli insanlarız sonuçta birde tedavin var keşke kabul etseydin belki de bu mübarek ay da kısmet olucaktı eğer bu konuda dini açıdan için rahat değilse bence diyanetin fetva hocalarına sor ona göre de dr.unla konuş belki de geç değildir herşeyin hayırlısı yine de sıkma canını sen ben meleğimle size dua ediyorum inş en kısa zamanda mutlu haberlerinizi alırız

teşekkür ederim canım benm gıyaben yapılan dualar daha makbulmuş opuyorumnanaktan hazır yumurtlama günlerim başlamamışken başlayayım bari ilaca. ama eşime zor geliyor işte diyorki geceler kısa yorgun argın geliyor onu ikna etmekde zor ve kendi çapındada haklı gibi boshayallersmile bilmiyoruz naparız akşam konuşayım tekrar

nasıl bir ağrın ver ? hamileleik öncesi bildiğim kadarıyla zaten ağrı oluyor...opuyorumnanaktan

ya sanki adet sancısı gibi... ama işin güzel tarafı ben çok fazla adet sancısı çekmeyen biriyim...bu umduğumdan da fazla sürdü...
şimdi bi ümitleniyorum bi korkuyorum
beklemek çok zormuş :((

kızlar bu akşam kanda baktırsam çıkar mı?? adetim ayın 24 gibi ... beklemek yordu beni..
bu kadar telaş edeceğimi hiç düşünmemiştim

teşekkür ederim canım benm gıyaben yapılan dualar daha makbulmuş opuyorumnanaktan hazır yumurtlama günlerim başlamamışken başlayayım bari ilaca. Ama eşime zor geliyor işte diyorki geceler kısa yorgun argın geliyor onu ikna etmekde zor ve kendi çapındada haklı gibi boshayallersmile bilmiyoruz naparız akşam konuşayım tekrar

evlat için herşeye katlanılır canım eşinde uykusundan yarım saat ödün verecek yapacak bişey yok ben hamile kalmak için ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırıp 1 saat öyle yattım sonra da 2-3 saat kalkmadan yattım sabah ezanı okunmadan kalkıp banyo yaptım sende hemen kalkma artık sahura göre ayarla canım meleklerimiz için herşeye katlanıcaz eşinle konuş ve ikna et bence

kızlar yaaaa gebelik testinde yazıo ya 5 dk dan sonraki çizgilere itibar etmeyiniz. az önce baktım böleeeeeeeee çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk siiiiiiiliiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk ikinci çizgi vardı ama ha var ha yok gibi. ama aradan yarım saat falan gecmiştir....... sizce bu ne demek yaaaaaffffffffff

benimde ilk hamileliğimdeki ikinci çizgi 5 dk sonra çıkmıştı ve gerçektende hamileydim kan testinde netlik kazandı çok itibar etmemek lazım gebelik testlerine. en güvenilir ve kesin sonuç kan testi. inşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun :Saruboceq: gamyoncuiremsu

kızlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ediom. ya gebe kalındıgında da aynı belirtiler olunuyo denilio. bilmiom ki gögüslerim de şişti. hele gecen 2 gün kocamanlardı şimdi biraz indi. klomen ve igneden mi bilmiom. ...

evlat için herşeye katlanılır canım eşinde uykusundan yarım saat ödün verecek yapacak bişey yok ben hamile kalmak için ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırıp 1 saat öyle yattım sonra da 2-3 saat kalkmadan yattım sabah ezanı okunmadan kalkıp banyo yaptım sende hemen kalkma artık sahura göre ayarla canım meleklerimiz için herşeye katlanıcaz eşinle konuş ve ikna et bence

haklısın canım anlayışlıdır kocişim kırmaz o beni zemuszemus

ya sanki adet olcekmişim hissi var. yoksa direk kanda baktırırım.

Benımde cok ağrım vardı. Pazar gunuydu sabah erkenden kaltım test almak için çıktım evden ama nöbetçi eczatene tttaaaaaaa neredeydı. Üzüldüm döndüm. Uyuyamamıştım. Eşimi kaldırdım. Kalk git bana test al dedım : ) az uyuyayım gıderım dedı. Kalamadı tabı. Sonra neyse kalktı kahvaltı falan dedım ben hastanede kan testı yaptırcam. Varsa var yoksa yok. Ölecem sitresten dedim. İkna ettim gittik baktırdım. 1,5 saat sonra testı aldım. Pozitifti.. neye uğradıgımı sasırdım. O anı anlatmaya sözcük bulamam...inş tüm isteyenlere nasip olur..

kızlar bu akşam kanda baktırsam çıkar mı?? Adetim ayın 24 gibi ... Beklemek yordu beni..
Bu kadar telaş edeceğimi hiç düşünmemiştim

canım sabredemiyosan baktır ama sonuç negatif çıkarsa ve adet olmazsan bozma moralini adetine yakın tekrar yaptır bak bende hamilelik belirtisi şöyle olmuştu göğüslerim şişti uçları iyice belirginleşti elimi süremiyodum acıyodu göğüs ucumun kenarlarında pıtır pıtır kabarcıklar vardı çok uykum geliyodu yorgunluk ve halsizlik de vardı ve çok huzursuzdum aksi biri olmuştum resmen akşam tahlil yaptır bence güzel haberlerini bekliyoruz

aynen canım ben de öle. koyun gibi yatıodum yatakta. gece ilişkiye girioduk kalkmim tekrar die. sabahın köründe banyo yapıoduk en zoru da buydu ama napalım yapacak bişe yok .bi de doktorda beklemelerim de çabaları. ama dedigin gibi evlat için herşeye katlanılır.

canım bak bende de vardı adet belirtileri ve hiç umudum yoktu hamileliğe dair ama oldu hala arada bir belim karnım bacaklarım ağrır sen yine de dikkat et ama çok da umutlanma canım benim hayırlısı kan testi yaptır sen rahatlayalım ebn bile nasıl heyecanlandım yaaa

sen klomen ve çatlatma iğnesiylemi hamile kalmıştın canım? ilk denemiydi?

Benımde cok ağrım vardı. Pazar gunuydu sabah erkenden kaltım test almak için çıktım evden ama nöbetçi eczatene tttaaaaaaa neredeydı. Üzüldüm döndüm. Uyuyamamıştım. Eşimi kaldırdım. Kalk git bana test al dedım : ) az uyuyayım gıderım dedı. Kalamadı tabı. Sonra neyse kalktı kahvaltı falan dedım ben hastanede kan testı yaptırcam. Varsa var yoksa yok. Ölecem sitresten dedim. İkna ettim gittik baktırdım. 1,5 saat sonra testı aldım. Pozitifti.. neye uğradıgımı sasırdım. O anı anlatmaya sözcük bulamam...inş tüm isteyenlere nasip olur..

ay canım ya ne güzel opuyorumnanaktan inşallah bu mutluluğun sonuna kadar daim olsun kaydirigubbakcemile5

Back
X