Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sen klomen ve çatlatma iğnesiylemi hamile kalmıştın canım? Ilk denemiydi?

ben pcos luyum canım 1senelik evliyim hiç korunmadık ama olmadı sonra 5 haziranda adet oldum 8 haziranda klomen kullandım günde 2 tane adetimin 10-günü ile 18.günleri arası ilişkiye girdik 21.günü progeteron tahlilii yaptırdım sonuç 85 di dr. çok ii dedi bekleyip görelim ama olmsdı 5 temmuzda adet oldum dr. A gittim dr. Ağustosta olmadığı için eylülde gel iğneyle tedaviye başlayalım dedi ama gerek kalmadı ağustosta adetim 10 gün geçti test yaptım tam da evlilik yıl dönümümüzde öğrendik hamile olduğumu ben çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı demekki

dosba ikimizde beklemede miyiz. sen de klomen ve catlatma iğnesi oldun .ben catlatma iğnemi ayın 3 ünde vuruldum adetim de 23 ü. senden bi gün önce:)

canım sabredemiyosan baktır ama sonuç negatif çıkarsa ve adet olmazsan bozma moralini adetine yakın tekrar yaptır bak bende hamilelik belirtisi şöyle olmuştu göğüslerim şişti uçları iyice belirginleşti elimi süremiyodum acıyodu göğüs ucumun kenarlarında pıtır pıtır kabarcıklar vardı çok uykum geliyodu yorgunluk ve halsizlik de vardı ve çok huzursuzdum aksi biri olmuştum resmen akşam tahlil yaptır bence güzel haberlerini bekliyoruz
bende ağrılardan başka belirti yok akisne uykku düzenim bozuldu daha az uyuyorum akşam iftarı bi arkadaşla dışarda yapcaz belki dönüşte yaptırırım
inş. güzel sonuç alırım

ben pcos luyum canım 1senelik evliyim hiç korunmadık ama olmadı sonra 5 haziranda adet oldum 8 haziranda klomen kullandım günde 2 tane adetimin 10-günü ile 18.günleri arası ilişkiye girdik 21.günü progeteron tahlilii yaptırdım sonuç 85 di dr. çok ii dedi bekleyip görelim ama olmsdı 5 temmuzda adet oldum dr. A gittim dr. Ağustosta olmadığı için eylülde gel iğneyle tedaviye başlayalım dedi ama gerek kalmadı ağustosta adetim 10 gün geçti test yaptım tam da evlilik yıl dönümümüzde öğrendik hamile olduğumu ben çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı demekki

harika ya inşallah bizde çatlatma iğnesi olmadan hamiş kalırız senin gibi. fakat bende vajinal enfeksiyon var bu hamileliğe engel olurmu bilmiyorum her ilişki bana işkence gibi gelir oldu enfeksiyondan sonra :sinifsinif:

14. gunun gectıyse baktır ama gecmedıyse sabret bıraz daha derım ben..
yok canım hala progesteron kullanıyorum cumartesi sahurda bitecek...
pazar günü mü test yaptırsam tabii iftarı beklemek durumunda kalıyorum
valla sabırsız biri olup çıktım asabileştim

dosba ikimizde beklemede miyiz. sen de klomen ve catlatma iğnesi oldun .ben catlatma iğnemi ayın 3 ünde vuruldum adetim de 23 ü. senden bi gün önce:)

evet canım bende 4ünde iğnemi oldum beklemek çok zormuş bende adet olcakmışım gibi hissediyorum :((

harika ya inşallah bizde çatlatma iğnesi olmadan hamiş kalırız senin gibi. fakat bende vajinal enfeksiyon var bu hamileliğe engel olurmu bilmiyorum her ilişki bana işkence gibi gelir oldu enfeksiyondan sonra :sinifsinif:

hayatım olabilir. cünkü bende öle bişe vardı. doktor smear testi istedi. ve gebe kalamama ya spermler haznede telef oluyo dedi ya da rahim kanallarında bi problem var. yani enfeksiyon spermleri telef eder mi bilmiom

harika ya inşallah bizde çatlatma iğnesi olmadan hamiş kalırız senin gibi. Fakat bende vajinal enfeksiyon var bu hamileliğe engel olurmu bilmiyorum her ilişki bana işkence gibi gelir oldu enfeksiyondan sonra :sinifsinif:

canım dr.una sorsaydın keşke eğer engelse yada tedavi edilse daha iyi olur derse bu ay onun tedavisini ol bence yada ikisi bir arada oluyosa ikisine de başlarsın dr.una sor herşeyi kafan rahatlasın hemde geç kalmış olmazsın hiç bişey için

hayatım olabilir. cünkü bende öle bişe vardı. doktor smear testi istedi. ve gebe kalamama ya spermler haznede telef oluyo dedi ya da rahim kanallarında bi problem var. yani enfeksiyon spermleri telef eder mi bilmiom

ciddimisin canım ya. ben doktora gittiğimde ilaç yazdırdım bunun için hazneye fitil uygulanıyor işte ama bana böle birşeyden söz etmemişti sadece ben tahmin yürütmüştüm. ama senin dediklerinde mantıklı peki bunun başka tedavisi varmıki yoksa ben bu enfeksiyon yüzündenmi 5 aydır hamile kalamıyorum bilmiyorumkismile

ciddimisin canım ya. ben doktora gittiğimde ilaç yazdırdım bunun için hazneye fitil uygulanıyor işte ama bana böle birşeyden söz etmemişti sadece ben tahmin yürütmüştüm. ama senin dediklerinde mantıklı peki bunun başka tedavisi varmıki yoksa ben bu enfeksiyon yüzündenmi 5 aydır hamile kalamıyorum bilmiyorumkismile

canım bence sen bi dr. sor...önemli bi konu bence ...ihmal etme

canım dr.una sorsaydın keşke eğer engelse yada tedavi edilse daha iyi olur derse bu ay onun tedavisini ol bence yada ikisi bir arada oluyosa ikisine de başlarsın dr.una sor herşeyi kafan rahatlasın hemde geç kalmış olmazsın hiç bişey için

bana böle birşeyden söz etmediki doktorum. enfeksiyon hamileliğe engel olabilir demedi sadece fitil verdi işte her akşam uygula dedi şimdi onu uyguluyorum inşallah bu fitiller şifa olurda geçer şu enfeksiyon ya 5 aydır neler çekmiştim ama enfeksiyon olduğu aklıma gelmemişti :1no2:

ya bilmiom hayatım yaaa. normalde adetim 23 ü ama 2 gün önce oluyom. yani 21 inde adet olmam gerek. beklesem mi beklemesem mi bilmiom. kafam cok karışıkkk..................:bbo:

bekleme diyeceğim ama negatif çıkarsa moralin bozlur bekle diyeceğim ama kelin ilacı yokki :)) bende bugün niyeti bozar gibi oldum ama bakalım
eşime sölesem hemen teste götürür onu ben engelliyorum ama beni kim engelleyecek :))

canım işte doktorumun dedigini sölüyom. bana da enfeksiyon için smear testi istedi sonucuna göre bana da fitil vwerdi. 5 tane mi on tane mi ne hatırlamıom. ama bu benim ikinci doktorum. diger doktorumda 2 klomen kullandım gebe kalamadım. tüm sonuçlarıma bakarak öle söledi. "spermler haznede telef oluyo"

nuruncum benim bi arkadaşta da enfeksiyon vardı. ve doktor bu ay benden gebelik tedavisi beklemeyin önce enfeksiyonun tedavisini yapmalıyız demiş .bi kaç ay sonra gebe tadevisine başladı o arkadaş da.

nuruncum benim bi arkadaşta da enfeksiyon vardı. ve doktor bu ay benden gebelik tedavisi beklemeyin önce enfeksiyonun tedavisini yapmalıyız demiş .bi kaç ay sonra gebe tadevisine başladı o arkadaş da.

anladım sağol canım senin kullandığın fitillerle geçtimi enfeksiyonun daha sonra?

Back
X