Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurun avatarı nasıl koyuyoruz söyler misin
asya_deniz ve yusufburcu çok teşekkür ederim
.Dün doktora gittim yumurtam istenilen büyüklüğe gelmiş ve bi yumurtam daha olmuş 18 mm civarında :) Doktorum bu ay çatlatma iğnesi yapmayacağını söyledi bu ay kendi halinde halletmeye çalışıcaz eğer bu ay hamile kalmazsan bi sonraki ayda çatlatma iğnesi vericem dedi ve çarşamba günü yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için hormon testine çağırdı.Dua edelim hep birlikte inşallah olur.
asya_deniz senin sorunun neydi?sen de pkolu muydun?
yusufburcu ikimiz de bursadayız sanırım, sen hangi doktora gidiyorsun?
ay canım ya ne güzel opuyorumnanaktan inşallah bu mutluluğun sonuna kadar daim olsun kaydirigubbakcemile5
yok canım hala progesteron kullanıyorum cumartesi sahurda bitecek...
pazar günü mü test yaptırsam tabii iftarı beklemek durumunda kalıyorum
valla sabırsız biri olup çıktım asabileştim
evet canım bende 4ünde iğnemi oldum beklemek çok zormuş bende adet olcakmışım gibi hissediyorum(
asya_deniz ve yusufburcu çok teşekkür ederim
.Dün doktora gittim yumurtam istenilen büyüklüğe gelmiş ve bi yumurtam daha olmuş 18 mm civarında :) Doktorum bu ay çatlatma iğnesi yapmayacağını söyledi bu ay kendi halinde halletmeye çalışıcaz eğer bu ay hamile kalmazsan bi sonraki ayda çatlatma iğnesi vericem dedi ve çarşamba günü yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için hormon testine çağırdı.Dua edelim hep birlikte inşallah olur.
asya_deniz senin sorunun neydi?sen de pkolu muydun?
yusufburcu ikimiz de bursadayız sanırım, sen hangi doktora gidiyorsun?
inşallah iğneye gerek kalmadan çatlar canım hadi kolay gelsin size yerimseniben
bizim hiçbir problemimiz yoktu. ilk kez doktora gitmeye karar verdim doktor çok erken dedi kendiliğine bıraksan dedi. bende yok dedim ne yapılacaksa şimdi başlayalım dedim.iyi dedi klomen verdi ve takıbe basladık. sonrada iğne verdi. iğneden sonra 36. saat ilişki dedi başkad bişey demedi. ama biz garanti olsun dedik 7 gün hergün çalıştık :kedi:ik klomenimdede hamile kalmış oldum..darısı isteyenlere... :Saruboceq:
kızlar slm
ben bırsey sorcam.ıgneyı gecen pazar gunu oldum.dun ve bugun gogus uclarıma dokunamıyorum cok acıyorlar.acaba tutmus olabılırmı?ne kadar zaman sonra acaba gogus agrınız oldu.benım ılk gebelıgımdede hemen olmustu ama bıraz daha fazlaydı o zmn.gercı goguslerım buyudu ondan sonra belkı ondan daha az acıyordur dıyorum ama yınede kuruntu yapıyorum sanırım.off beklemk cok zor ya.zaman nasıl gececek.daha 10 gun beklıcem ben(goguslerı acıyan varmı aranızda.cvp verırsenız sevınırım arkadaslar.
kızlar slm
ben bırsey sorcam.ıgneyı gecen pazar gunu oldum.dun ve bugun gogus uclarıma dokunamıyorum cok acıyorlar.acaba tutmus olabılırmı?ne kadar zaman sonra acaba gogus agrınız oldu.benım ılk gebelıgımdede hemen olmustu ama bıraz daha fazlaydı o zmn.gercı goguslerım buyudu ondan sonra belkı ondan daha az acıyordur dıyorum ama yınede kuruntu yapıyorum sanırım.off beklemk cok zor ya.zaman nasıl gececek.daha 10 gun beklıcem ben(goguslerı acıyan varmı aranızda.cvp verırsenız sevınırım arkadaslar.
slm dosba bende ankaradayım kan aldırmak orucunu bozmaz ama madem açken bayılıyosun ertesi günü bekleyeceğine ankara hastanesine veya başka hastaneye acile gidip mide bulantım kusmam var diyip test yaptırabilirsin ve umarım hamilesindir bende 2 sendir tedavi görüyorum şu mübarek ramazanda hayırlısıysa olsun
Kızlarben en son 2 ağustosta edet görüdüm ondan sonra tedaviye başladım geçen cuma günü de çatlatma iğnesini oldum bugün 8.gün ve dünden beri adet olacakmışım gibi karnımın alt kısmı ağrıyor.ama başka birşey yok.bu adet ağrısımı dır ? Nedir sizce ? Yada erken mi adet olucam acaba ?
o ağrılar bende de var canım ama nedenini bilmiyorum
bende erken adet olacağım hissine kapılıyorum ama inş. Değildir
güzel haberlerin ayak sesleridir umarım