canım senin iğneden sonra kaçıncı gün oldu ne zaman kan testi yapacaksın
canım benim iğden 1 hafta sonra ağrılarım başladı yani son 4-5 gündür ağrım var
bugünde devam ediyor
mrb kızla yazmadan geçemedim belkibi umut olurum diye düşündüm bnede 1 düşük yaptım ve 1.5 yıl hamile kalmadım her ay bu ay mı diye beklemek ne demek çok iyi bilirim birde etrafındaki herkesin çocuğu varsa helede bengibi 5 kişilk bi lojmandaysan çok zor çok şükür çok artmadı rabbim ama malum çok ağlayıp gözyaşı döktüm doktora gidiyordum 1 kere hamile kaldım diye ilgilenmiyorlardı bile ve sonunda 1 doktor buldum klomen tedavisine başladık ilk ay ve 2. ay tek yumurtam oldu olmadı artık aşılamamı tüp bebekmi diye bakarken 3 ay 3 yumurtam oldu o ay dr izne çıktı 1hafta bende başka dr gittim oda bu yumurtalar çabuk ve çok büyümüş bişey olmaz bunlardan falan dedi malum depresyona girdim sonra kendi dr geldi herşey normal desede ben ikna olmadım her seferinde alttan muayene insanı zaten yıpratıyor git gel perişan oluyorsun ve ben o ay hamile kaldım çok şükür şuan 15 haftalık hamileyim işallah rabbim kucağımada almıyı nasip eder hep rabbime sığınıp ağlayarak yalvardım çok şükür verdi size tek söyleyeceğim herdenen kulak asmayın herşeyin bi vakti varmış benim bunu anlama çok güç oldu ama..ve her gün dua ediyorum rabbim olmayanlarada nasip et diye ama bu kadar zor olmasaydı değerini bilemezdim belkide hala diken üstündeyim bişey olacak mı diye ama rabbim hayırlısını nasip etsin işallah bir an önce sizde hamilelik haberi alırsınız allah emanet olun
canım senin adına çok sevindim... Allah hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
ortamında çok zormuş.... 3 yıllık evliyim ilk defa geçen gün başıma bi olay geldi...
eşimin arkadaşıyla ve dolayısıyla hanımıyla tanıştım
onlarında 4 yıl çocukları olmamış
ben çocukları çok severim neyse sevdim oynadım derken çocuk hafiften yere düştü ve güldü kadın bana döndü vee " ablanın sana nazarı değdi " dedi
hiç öyle bi duygu tatmamıştım çok üzüldüm
yani halden anlaması gereken biri kendi başından da geçmiş ama ilk defa kendimi bu kadar kötü hissettim
yani senin ortamını anlayabiliyorum Rabbim bizi de çevrede ki anlayışsız insanların dilinden kurtarsın
dosda naptın test falan yaptın mı.
ya kızlar benim gögüsler gün gectikçe daha da büyüyo......kocaman oldular.
yarın dananın kuyruğunun kopacağı son gün.
bi de klomen ve çatlatmada adet gününde mi adet oluyon. erken veya gec oluyo mu.
ben ilk klomende aynı gün ikincisinde 2 gün önce oldum.
bakalım bu 3. sünde nasıl olcek. 23 son günnn......
yok canım yaptırmadım akşam yemekten geç geldim
bi de çıkmaz diye cesaret edemedim
bu akşamda iftara davetliyiz eşim dönüşte kararlı ama ben yine istemiyorum p.tesi dr. arayacağım ona göre....inş. ozamana kadar adet olmam
senin belirtilerde artmaya başlamış hadi inş. güzel haber alcaz