Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim akıntında çoğaldı...off ya bendeki belirtiler hem adet hemde hamilelik belirtisi...
göğüs uçlarımda bişi yok bulantı yok ne bileyim off ya
akıntısı olan var mı??

normal test mi yoksa kan testi mi? normal test dün yaptım. önce tek çizgi cıktı. 15 20 dk sonra da cok silik 2. çzgi çıktı. kan testi yaptırsam bi de gebe degilsem her ay 35 tl para vermek istemiom ....güzel haberi alcemden emin olsam hiç bekleemem de
ikinci çizgin çıktıysan hamilesin canım...sabah idrarınla testi tekrarla...35 lira neyin nesidir yaw

eeeee ben senden bi gün önce adet olmuşum. ama sen benden nerdeyse bi hafta sonra catlatmanı olmuşsun. neden böle ki.
ben 3 ünde oldum sen 9 unda olmuşsun??????????

yok canım ben yanlış anlattım sanırım
hemen özetiyorum
1 agustosta adet oldum 2. gün klomen kullanmaya başladım
ayın 10unda iğnemi oldum aslında 9unda yapacaktı ama ben müsait değildim ayın 10unda yumurtama bakıldı (1 tanecik) ve iğnem yapıldı
şimdi progesteron kullanıyorum yarın akşam bitiyor
dr. bitince gel dedi ama pazar çalışmıyorlar
burda okuduğuma göre ayın 24 ünde adet olmam lazım ama olmak istemiyorum

ikinci çizgin çıktıysan hamilesin canım...sabah idrarınla testi tekrarla...35 lira neyin nesidir yaw

hayatım cıktı gibi ama 5 dk dan sonrasına itibar etmeyin denilio. ben baktıgımda 20 dk falan gecmişti. özel hastanede kanda gebelik testi 35 tl. doktorun istegi olmadan da devlet hastaneine elimi kolumu sallaya sallaya gebelik testi yaptırabilir miyim ki bilmiom.

hayatım cıktı gibi ama 5 dk dan sonrasına itibar etmeyin denilio. ben baktıgımda 20 dk falan gecmişti. özel hastanede kanda gebelik testi 35 tl. doktorun istegi olmadan da devlet hastaneine elimi kolumu sallaya sallaya gebelik testi yaptırabilir miyim ki bilmiom.

şöyle bi durum var ben de negatif çıksada çubukları hemen atmam
daha sonra bakarım ama bugüne kadar hiç 2.çizgiyi hatalıda olsa görmedim
ya yarın sabah idarda tekra bak yada bugün kanda baktır

benim akıntında çoğaldı...off ya bendeki belirtiler hem adet hemde hamilelik belirtisi...
akıntısı olan var mı??

dosba ben 6+1 haftalık gebeyim yeni öğrendim benimde belirtilerimde akıntı var. normalde de oluyo ama bu ay çok fazla hala devam ediyo bulantın olmaması normal çünkü bende de yok 2.aydan sonra başlıyomuş galiba ama kişiden kişiye değişir herşeyin hayırlısı ben dua ediyorum size inş rabbim olmayan herkese nasip eder

akıntısı olan var mı??

mat beyaz akıntım var ama şimdi test yaptım negatif çıktı. göğüslerde bişi yok karın ağrısı oluyo arada sırada onun dışında oruşlu olmamdan mı bilmiyorum miğdem bulanıyo arada bir.

canım benim adet düzensizliğim var ama iğneye göre ayın 24ü yani ayın 10unda iğnenm oldu... beklemek çok zormuş...p.tesiyi beklemeyi düşünüyorum bakalım eşim bugün zorla götürmezse...

benden 1 gün sonra olmuş iğnen benimde 9 unda oldu..benimde adetim son4 aydır düzensiz. ama önceden hep 30 günde bir olduğum için ayın 30unda 30 gün olduğundan son gün 30 ağustos benim. ama şimdiden negatifi gördüm.

dosba ben 6+1 haftalık gebeyim yeni öğrendim benimde belirtilerimde akıntı var. normalde de oluyo ama bu ay çok fazla hala devam ediyo bulantın olmaması normal çünkü bende de yok 2.aydan sonra başlıyomuş galiba ama kişiden kişiye değişir herşeyin hayırlısı ben dua ediyorum size inş rabbim olmayan herkese nasip eder

hmmm ozaman ümitleneyim çnk benimki de normalden fazla sanırım
bulantı beklemiyorum ama göğüslerimde değişiklik yok ağız tadında değişiklik yok...
kendimi çok dinlemeye başladım sanırım
saol canım duaya çok ihtiyacımız var

mat beyaz akıntım var ama şimdi test yaptım negatif çıktı. göğüslerde bişi yok karın ağrısı oluyo arada sırada onun dışında oruşlu olmamdan mı bilmiyorum miğdem bulanıyo arada bir.

bende de akıntı ve karın ağrısı var
bulantım yok canım
testi sabah idrarı ile mi yaptım ?? belki bu saatte çıkmayabilir

şöyle bi durum var ben de negatif çıksada çubukları hemen atmam
daha sonra bakarım ama bugüne kadar hiç 2.çizgiyi hatalıda olsa görmedim
ya yarın sabah idarda tekra bak yada bugün kanda baktır

ben çok gördüm sonradan oluşan 2.silik çizgiyi canım. bekledikçe yani kurudukça belirginleşiyo çizgi

hmmm ozaman ümitleneyim çnk benimki de normalden fazla sanırım
bulantı beklemiyorum ama göğüslerimde değişiklik yok ağız tadında değişiklik yok...
kendimi çok dinlemeye başladım sanırım
saol canım duaya çok ihtiyacımız var

bende de akıntı ve karın ağrısı var
bulantım yok canım
testi sabah idrarı ile mi yaptım ?? belki bu saatte çıkmayabilir

sabah idrarı değil ama 4 saat idrarımı tuttum dosba. çıkmayacağını bile bile yaptım aslında :1: evde testim vardı aldım yaptım içim rahatladı ohh beee :1: sempatiksalakcinni

dosba cım benim belirtilerim 1 aydır vardı aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali göğüslerde şişme göğüs uçlarım çok dikleşti kenarlarının rengi koyulaştı birde pıtır pıtır kabarcıklar çıktı midem de ve ağzımda sürekli kötü bi tat ve ekşime var birde kızlar ben ankara dayım ve canım çok yeşil erik istiyo satan bi yer varsa adresini söylerseniz çok sevinirim

dosba cım benim belirtilerim 1 aydır vardı aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali göğüslerde şişme göğüs uçlarım çok dikleşti kenarlarının rengi koyulaştı birde pıtır pıtır kabarcıklar çıktı midem de ve ağzımda sürekli kötü bi tat ve ekşime var birde kızlar ben ankara dayım ve canım çok yeşil erik istiyo satan bi yer varsa adresini söylerseniz çok sevinirim

ayy kıyamam canım G.O.P da bir iki manav varmış ama tam adres bilmiyorum duymuştum sadece... ama kimden duyduğumu hatırlarsam senin için sorarım

SALİH MANAV MARKET Tel: (312) 436 02 45
canım filistin caddesindeymiş netten buldum sende bakabilirsin
afiyet olsun

SALİH MANAV MARKET Tel: (312) 436 02 45
canım filistin caddesindeymiş netten buldum sende bakabilirsin
afiyet olsun

aayy canımmm çok tşklerrrr en kısa zamanda hemencikkk yavruşuna kavuşursun inşş. geçen hafta gece 1e kadar aradık bulamadık ordan alırım artık saolasın

Back
X