Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

dr.na iyi yada kötü bişi demiorum ama
madem 3 aydan fazlasına inanmıo
bu ayda kontrolsüz geçio (inş. bu ay bebeğin gelir) ama gelmemesi ihtimalinde
1 ayı at çöpe
kaldı 2 ay
bu yüzden bence geç olmadan git dr.na
çok sancım oldu acaba çatladı mı yumurtalarım die

şimdi aradım hastaneye gelmemiş henüz cepten de ulaşamadım. bekliyorum geri dönüş yapsın diye. bakalım ne diyecek. ya ben anlamıyorum insanlar doğurup, çöpe atıyor bebeğini. böyle insafsızların oluyor da bizim gibi isteyenlerin neden olmuyor? :(

hadi gözün aydın edakara
en azından için rahatlayacak
inş. güzel haberlerle dönersin dr.undan
ve bu ilk ve son ayın olur
bebişin hemencik gelir sana

ya ben bebek olmasına ihtimal vermiyorum şu an ama sancılar beni korkuttu. bakalım ne dicek. ama iyi ki yazmışım buraya yoksa ben aramazdım dr umu. normal diye. bir buçuk saatim var nasıl geçcek şimdi ? :) dediğin gibi en azından kafam rahat olacak...

bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim zazez. inşallah isteyen herkesin olur bebeği. ben de dahil :)

bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim zazez. inşallah isteyen herkesin olur bebeği. ben de dahil :)

canım benim de çok şiddetli ağrım olmuştu normal yumurtlama ağrısına benzemiyor meğer o an hamile kalmışım canım dikkat et
gebelik olabilir belki
tecrübeyle sabittir

canım benım nedemk:)) burada hepımız bırbırmıze destek verıcez kı bu zor gnler gecsın dımı :)

evet cnm 11. haftaya gırıoz bulantım yok sadece sabah kahvaltıdn sonra yada once mıgdem bı garıp oluo sonra gecıo ama :)sen nasılsın bıdıklar nasıl

bayıldımmmmmmmmm cok guzel ve zor :)

ne güzel tatlım ya senin rahat geöiyor maşallah sana
benim bulantılar hala devam bebek tekme atıncaya kadar olur diyolar bana

edakara canım sana şöyle diyim
ben klomeni 3. denememde hamile kaldım başka yöntemleri araştırıyoduk artık
normalde klomeni kullndığım iki tecrübemde de normal bi ağrım oldu yumurtlama zamnında sanki gaz sancısı gibi bişeydiler ama 3.sünde farklıydı öyle şiddetliydiki aynen dediğin gibi adet gibiydi doğrlamıyordum bile ilaç bittikten yaklaşık bi hafta sonra falandı bu ağrı meğer döllenme oluyomuş o anda böyle bir baskı hissediyosun mideme de vuruyor gibiydi

:) gün aşırı dedi doktorumuz. :) bende acaba bugün boşa mı gidiyor diye düşünüyorum ama gün aşırı diye üstüne basa basa söyledi.

ben 7 gun full çalışmıştım:kedi::kedi:

dr umla görüştüm bu akşam gel kontrol edelim dedi . :) iyi ki aramışım dediğiniz gibi.

ohh be gıt bakalım ne dıycek guzel haberle donersın ınş canım..

senın bebısler tekmeye baslamadımı. senın ıkıtane tekmelemzse benımkı hıc tekmelemezkaydirigubbakcemile3 bende nıye oynamıyor dıye dert edıyordum akannehir

ya kızlar ben çok heyecanlandım :) inşallah olmuştur. sizler çok iyi anlarsınız beni. tam bir yıl oldu korunmayı bırakalı. kaç doktora gittik bir yıl dolmadan müdahale etmeyelim dediler. bu doktoru da çok sevdik, çok rahatlattı bizi. benim acaba yükseliyor mu diye yaptırdığım kan sonuçlarımı yırtıp attı. 'sen bunları atamamışsın anlaşılan'diyerek. bunları saklamaya devam edersen asla hamile kalamazsın dedi. o günden beri hiç düşünmedim hakikaten ve çok rahatladım. yazık eşimi de bunaltmıştım, o da çok mutlu oldu. :)
bakalım şimdi ne diyecek doktor çok merak ediyorum. bi de benim adet sancım hiç olmazdı, sadece adetimin ikinci günü hafif bir ağrı olurdu. belki de o yüzden bu ağrı bana çok şiddetli geliyordur. çok ümitlenmemek gerek :)

ya kızlar ben çok heyecanlandım :) inşallah olmuştur. sizler çok iyi anlarsınız beni. tam bir yıl oldu korunmayı bırakalı. kaç doktora gittik bir yıl dolmadan müdahale etmeyelim dediler. bu doktoru da çok sevdik, çok rahatlattı bizi. benim acaba yükseliyor mu diye yaptırdığım kan sonuçlarımı yırtıp attı. 'sen bunları atamamışsın anlaşılan'diyerek. bunları saklamaya devam edersen asla hamile kalamazsın dedi. o günden beri hiç düşünmedim hakikaten ve çok rahatladım. yazık eşimi de bunaltmıştım, o da çok mutlu oldu. :)
bakalım şimdi ne diyecek doktor çok merak ediyorum. bi de benim adet sancım hiç olmazdı, sadece adetimin ikinci günü hafif bir ağrı olurdu. belki de o yüzden bu ağrı bana çok şiddetli geliyordur. çok ümitlenmemek gerek :)

rahat ol biraz. iyi şeyler düşün. inş olumlu sonuçla dönersin.

canım sılıvrı kolana gıttım.ordakı butun dr.lara gorundum.hıcbırınden memnun kalmadım.senın bıldıgın ıyı bır dr. varmı.beylıkduzu b cekmece catalca taraflarıda olabılır

sana benım gıttıgım doktora gorun derdım ama yer cok ters. sarıgazide bölge hastanesınde benım gıttıgım doktor.

evet cnm sımdılık rahatım cok sukur şişmelerım vardı oda bı kac gundr cok yok oyuzden dahada rahat oluo nerfes almak ta zorlanıorum yoksa:)senın bıdıklar naısık ayy cnm ya :)

cnmm inşşşşşşşşş bu agrılar guzel hbr lere işaret olsunnn.

kızlar bısı daha sorcam.sızın esleırnızde sorun yoktu degılmı.benım esımde varıkosel vardı.1.5 ay onc amelıyat oldu.duzelmesını beklıyoruz degerlerın.ozellıkle morfolojı % 2 idi.2.5 ay sonra test yaptrcaz.sımdı bendede yumurtlama sorunu cıktı.oysa herseyım normaldı.hormon testlerım.progesteron harıc ama.rahım fılmım adetım falan.ama yenı ogrendım kı yumurtlamam adetten 1 hafta once oluyor ve 1 hafta sonra adet oluyorum.bu da kısaymıs.luteaL FAZIM KISAYMIS.BU AY ISE 14. GUNUMDE 7-8mm miş yumurtalarım.cok kucukler.neden boyle oldu bılmıyorum.

kuzu hoşgeldın. kılo aldınmı hıc. ben henuz almadım.göbüşümde cıkmadı ...

saol cnm inşşş inşşş en kısa zamnada sızlerınde melegı gelıcek.canım benım tedavım dr yumurtlama gunumu ogrenmek ıstetyısımle basladı 1 gıttım geldım dr yumurta olusmuomu ne demıstı klomen verdı 5 ay kllandm olmadı.hsg cektı 2 tupun tıkalı tüp bebege kayt ol ancak ole olur dedı hee burada benım daha onceden bı hamılelıgım vardıkendılıgınden normal yolla ama dusuk oldu dr bunu bılerek dedı banada bunları (gerızekalı)ayy ben agla agla bıldıgım baska dr gıttım hsg baktı begenmedı cok kotu dedı yenısını cektı tek tupum tıkalıydı istesen noırmal bırakalım ıstersen asıla dedı asılam dedım ılk seferde tuttu cok sukur :) 7 ay surdu 7. ayda geldı melegım.dr cok cok opnemlı cnm 7 ayda 1 ay ara verdım 6. ayda oda.ayyyyyyyyyyyyy amma yazdım heeeeeeeeee

hmmm anladım canım sende bayagı seruven yasamısın ama olsun sonucu mutlu bıtsınde tek.bende hsg cektırdım allahtan benımtuplerde problem yok sadece rahımde perde oldgnu soledı doktor amelıyat olcaksın dedı amelıyat oldum gecen sene eylul baslarında.bıde benım troıd rahatsızlıgım var ilaç kullanıorum oda engellıo bebegı ama sukur ilacla duzene gırdı bakalım canım herseyın hayırlısı hayırlı ıftarlarzemuszemus

Back
X