Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar hepinize günaydın
ben dün klomene başladım ancak doktor günde 1 tane dedi
bana bu doz çok düşükmüş gibi geldi
okuduğum kadarıyla genelde herkes sabah 1 akşam 1 kullanıyormuş
sizler nasıl kullanıyorsunuz

Günaydın canım ben günde 2 defa sadece sabah kullanmıştım. Tedavi doktordan doktora değişiyor. Belki az dozla başlayıp bu denemende olmazsa –ki umarım olur- dozu yavaş yavaş artırabilirde. Tedavin hayırlı olsun. Umarım hamıle lıstesıne eklenenlerden olursun..

günaydın kızlar,
şimdi bir tane çatlamayan var, başka görünmüyor dedi dr. diğerleri çatlamış :) ben bu iki gündür yumurtluyormuşum meğer. :))) bundan da korkma bu ilacın kullanımında olur dedi. fazla büyümüş sadece dedi. bi de ben çatlatma iğnesi olmadım. hiç bahsetmedi bile.

günaydın tatlım,
bende adetimin 5. günü günde iki tane ile başladım. ikisini aynı anda içtim. ama senin doktorun senin için bunu uygun görmüş. ben ilacın prospektüsüne baktığımda günde bir tane diyordu acaba fazla mı içiyorum diye düşünmüştüm. ama sonuçta hepimizin hormon değerleri aynı değil. onun için hiç takma kafana... senin için uygun olan dozdur bu.

selaammm kızlarrr
bu ayyy yumurtlama testlerinden kullancemm
bakalım nasıl bi sonuç vercekk???

inşallah iyi olur cnm. ben de kullanmıştım ondan ama ben bilememişim nasıl olduğunu. ikinci çizginin çok koyu olması gerekiyormuş. belki biliyorsundur, ama olsun ben söyleyim dedim. :)

kuzummm hoşgeldin nasılsın bakalım bugün
şaka maka 2.5 ay bitti bebiş büyüyo zemuszemus

hosbulduk cnmmm iyim sen nasılsın aynı saatte uyanıoruz senınle hehehhe:)
evet yaa valla ne cabul gecıo dımı zaman,11.haftaya gırıorz inşş sorunsuz devam eder.
sen neler yapıosun bakalım duydumkı aksam gezmelerdeymıssın :oklava:
burad olsaydın ne gezerdıkk heee benzıozda bırbırımızee zatn kaydirigubbakcemile3

Back
X