Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlarım malesef yine adet oldum lütfen bana dua edin üzülüyorum her ay ama yapacakta bişey yok tabi allahtan hayırlısı ne diyeyim pek giremiyorum artık ramazandan dolayı ramazan bitince bol bol sohbet ederiz inş depresyonamı giriyorum anlamadım uykuda girmiyor gözüme artık( ne yapcam şaşırdım doktoramı gitsem çok kafaya takıyorum bidahaki beklenmeyen adetim 22 eylül inşallah bu ay hamiş olurum bende allahım tüm bebiş isteyenlere şu ramazan hörmetine bebek nasıp et hayırlı geceler hepinize k.i.b ın
arkadaşlarım malesef yine adet oldum lütfen bana dua edin üzülüyorum her ay ama yapacakta bişey yok tabi allahtan hayırlısı ne diyeyim pek giremiyorum artık ramazandan dolayı ramazan bitince bol bol sohbet ederiz inş depresyonamı giriyorum anlamadım uykuda girmiyor gözüme artık( ne yapcam şaşırdım doktoramı gitsem çok kafaya takıyorum bidahaki beklenmeyen adetim 22 eylül inşallah bu ay hamiş olurum bende allahım tüm bebiş isteyenlere şu ramazan hörmetine bebek nasıp et hayırlı geceler hepinize k.i.b ın
merhaba arkadaşlar
Bende pkos var,doktor klomen verdi ve ovitrelle çatlatma iğnesi bu ay 3.kez denedik ama bugün regl oldum.yine hayal kırıklığı...
pkolu olup da klomenle hamile kalan varmı hiç?
merhaba arkadaşlar
Bende pkos var,doktor klomen verdi ve ovitrelle çatlatma iğnesi bu ay 3.kez denedik ama bugün regl oldum.yine hayal kırıklığı...
merhaba arkadaşlar
merhaba arkasasım
bende pcoluyum malesef.bende bu ay klomen ve ovitrelle vuruldum.dun adet gunumdu gectı bır gun ama sanırım akıntımın ıcınde kahverengımsı bıseylerler gelıyor herhalde adet olucam.yanı bende de yok bu ay bısey yıne.bakalım 2 ay daha denıcem klomenı.3 kez denedım demıssın neden olmadı acaba senın.yumurtalarının olgunlasması ve catlaması nasıldı acaba?hayırlısı olsun herkes ıcın.offf belkı adet olmam dıyordum ama olucam herhalde ya.baska bısey olamaz herhalde bu sıvı((
nasıl akıntının içinde canm? beyaz akıntın var da içinde kahve lekeler mi var?
hamile kaldığımda bol beyaz akıntı olmştu ama içinde damla kadar lekeler vardı,
sonra kalbi durdu ztn bebişin. ben de hamile oldugumu hç düşünmemiştm adet oluyorm sanmıştm.
seninkine benziyo mu bilmiyorm ama. zaten kişiden kişiye değişir bunlar.
yine de sölim dedim her ihtimale karşı sen kendine dikkat et yorulma
ciddi olamazsın???anneme sordugumdada aynı seyı dedı.acık olarak yazıyorum artık valla kızlar kusura bakmayın.kucuk tuvaletımı yapıp peceteyle sıldıgımde gelmıyor bısey ama ben bıraz ıcerı dogru sılmeye calısıyorum.beyaz akıntının ıcınde kahverengı damla gıbı lekeler var.aynen dedıgın gıbı.ama ben daha once bır dusuk yaptım yaa.ınsallah normal hasta oluyorumdur.bak sımdı cok kotu oldum yaa((sabahta bole bır agrı saplandı sag kasıgıma.anlamadım zaten adet olsaydım bugun sokulurdu herhalde cunku dun gece ılk gordum hatta kuzenımle test yapalım dedık alıp ama ben wc ye gıttım oyle gorunce dedım gerek kalmadı herhalde adet oluyorum dedım ama sen sımdı heyecanlandırdın benı.napcam ben sımdı ya gecede ıse gıtmem lazım nobetcıyım bu gece.nasıl olcak offf
ciddi olamazsın???anneme sordugumdada aynı seyı dedı.acık olarak yazıyorum artık valla kızlar kusura bakmayın.kucuk tuvaletımı yapıp peceteyle sıldıgımde gelmıyor bısey ama ben bıraz ıcerı dogru sılmeye calısıyorum.beyaz akıntının ıcınde kahverengı damla gıbı lekeler var.aynen dedıgın gıbı.ama ben daha once bır dusuk yaptım yaa.ınsallah normal hasta oluyorumdur.bak sımdı cok kotu oldum yaa((sabahta bole bır agrı saplandı sag kasıgıma.anlamadım zaten adet olsaydım bugun sokulurdu herhalde cunku dun gece ılk gordum hatta kuzenımle test yapalım dedık alıp ama ben wc ye gıttım oyle gorunce dedım gerek kalmadı herhalde adet oluyorum dedım ama sen sımdı heyecanlandırdın benı.napcam ben sımdı ya gecede ıse gıtmem lazım nobetcıyım bu gece.nasıl olcak offf
cnm rbazı hamılelıklerde kahverengı lekeler oluo yerlesme kanaması denıo
benım ılk hamılellıgımdede olmustu damla seklınde ıdı.ama sımdıkı hamılelıgımde ole bsy olmadı.senı umutlandrmayı tabıkı ıstemem ama bazı kısılerde oluo bu seklıde inş sende onmlardan bırı olursun.en kesn cozum kan testı Rabbım yuregındekı verır ve inşş melegın senınledır
insallah cnm ama ben hala adet oldugumu dusunuyorum.bakalım beklemekten baska care yok.eger yarında olmazsam sabah ısten gelınce gıdıp bi kan testi yaptırırım artık.3 gun gecmıs olacak adetım herhalde kanda cıkar gec dollenme olsada.cunku benım 20.gunumde catladı yumurtam artık hayırlısı dıyelım.