slm arkadaşım,yanlış bilgilendirmek istemem ama sıcak su torbasının veya sıcağın böyle durumlarda kullanılmaması gerektiğini biliyorumyasakkelime,birde ağrı kesici almamaya çalış kadın genetiği bu belli mi olur ne olacağı sen içme yinede bence sık dişini benimde çok ağrılarım var ama sürmüyorum ağzıma..sende Kocaelidesin galiba dr.un hangisi cnm?beklenen adet tarihin neydi?
merhaba siyasiya, sıcağı ben de duymuştum.ama bazıları da mesela annem, sıcağın hamileliği kolaylaştırdığını söyler, neyse, ben zaten çok koymadım,saece ayaklarımın altına koydum, ilaç da almadım,ne olur olmaz die..evet, kocaelideyim, gülçin hn.a gidiyorum canım..senin dr.un kim?benim yaklaşık 1 yıl önce bir düşüğüm oldu.4 ay korundıktan sonra denemeye başladık.6 aydır sonç alamayınca dr.a gittim. hormonlarımda, eşimde,yumurtlamama da, çatlamasında bir problem olmadığını söledi.bu ay folikül sayısını artırıp,şansı artırmak için bunu denedik, bakalım ne olcak, ama bu kanama olunca, benim bu aydan pek umudum kalmadı.bilmiyorumkismilesenin durumun nasıl?