Günaydın kızlar, zazezcim ve esemoscum sizler sormuşsunuz nasıl geçti yaz diye. Korkutmuş gibi olmayayım ama dün öldüm öldüm dirildim, başta o kadar çok korkmamıştım benden önce bi bayan girdi bayılttıkları halde ,çok kötüydü ya ayakta duramıyordu falan onu görünce çok korktum, filmi çeken dr a sordum yok merak etmeyin tabi bi bayan için zor bi işlem ama herkesin bünyesine göre ağrı olur dedi, en ağrılı adetinizden daha ağrılıydı 10 dk gibi sürdü , biraz daha sürse yeter diyecektim az kalsınmafoldumben, kanamam oldu 10 dk da yattıktan sonra kalktım sonrası adet sancısı gibiydi ama insan dayanıyor tabi. Sonra dr demezmi yaranı yakacağız ( rahim agzında yaram vardı ) başka gün yakalım dediysemde odayı hazırlattım ben yakalım dedi,ağrısı geçmeden yakma işlemine başladı buda en az onun kadar ağrılı geçti, 2 si üst üste gelince çok sancım oldu eve gelince ağrı kesici falan kullandım ,birde oranın ağrısından migrenim tuttu, ayy dün çok kötüydü benim için.mafoldumben Sonuç olarak tüplerim açıkmış ama dr bu nasıl film ya anlamadım rahim neden böyle falan demeye başladı, çekenler en çömez drlar acaba onlardan mı kaynaklanıyor bu, 2. adetin bitiminde gel rahme bakacağız dedi , ağrısız olacak merak etme kamera ile bakacağım dedi. Bizim yice kafamız karıştı, tüplerin açık olduğuna sevinemedim bile. mafoldumben Tüpler açık olsa bile böyle bi rahimde bebek olmazki zaten dedi. Dondum kaldım hiç bişey diyemedim:1shok: Oysaki yumurtalarıma baktığı zaman rahim gayet normal demişti:1ninca: Ne bu şimdi anlamadım , inşallah çekenlerden kaynaklanmıştırmafoldumben