- 24 Mayıs 2010
- 2.344
- 19
- 158
inş canım yaa cok zor bı durum ama sabır rabbım senın yuzunu guldurdu darısını bıze versın inş sende melegını kucagına alırsın inşllh saglıcakla:Saruboceq:
aminnn canım allahım isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım yaa cok zor bı durum ama sabır rabbım senın yuzunu guldurdu darısını bıze versın inş sende melegını kucagına alırsın inşllh saglıcakla:Saruboceq:
amin :Saruboceq:aminnn canım allahım isteyen herkese nasip etsin
yokkk canım korkma bu acıları çekiyoruz sabrediyoruz sonundada bebişle ödüllenecez bak görürsün onun için güçlü ol üzülmek korkmak yok hep sonunu düşün...
haklısın canım hersıkıntının sonunda mutluluk vardır ben inanıyorum bu sıkıntıların karşılığını alacaksınız
Çok teşekkürler =))
Kızlar en önemlisi moral. Ben kendi kendimi yiyordum, adet bile olamazken nasıl hamile kalacağım diye.
Eşim sürekli düşünme stres yapma deyip duruyordu. Stres yapmamakta mümkün mü?
En son geçen ay Klomenimi yazdırmak için doktora gittiğimde doktorum dedi ki,
Elif ağlamak üzülmek yok. Bak bu ay korunmayacaksın. Ona göre. Tutmazsa tutmasın, önümüzde ki aylara bakacağız. Üzülüp, ağladığında, sürekli düşündüğünde vücudun stres hormonu salgılıyor. Stres yumurtaları küçültür. Olacağı varsa da senin yüzünden olmaz.
O öyle deyince nedense tüm yumurtlama dönemi boyunca umursamadım ve üzülmedim. Rabbim bize hayırlı ve sağlıklı evlat ver diye dua ettim. Dedim ki, bebeğim ben buradayım, sen ne zaman gelmek istersen gel, annen ve baban seni bekleyecek. Bir daha da ay adet oldum yok oluyorum Allah ım ne yapıcam falan diye hiç sıkmadım kendimi. Klomen kullandığım için her ay düzenli adet oldum. Tam gününde yine kahverengi lekeler geldi. Eşime söyledim. Adet oluyorum tutmamış dedim. Bir burukluk oldu ama ne ağladım ne sıkıldım. O da çok destek oldu sağolsun. üzülme daha çok vaktimiz var falan diyor. Moralimi hiç bozmadım yani.
Adet gününü izleyen birkaç gün bu kahverengi lekeler geldi sonra kesildi. Bende adet olacağım diye hiç ilgilenmiyorum. En son 1 hafta geçince doktora gittim, sonuç pozitif çıktı.
Bakalım yarın söyleyecek doktor inşallah gerçekten oradadır. Eğer yoksa da ne yapalım olsun.
Tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Çok mtlu oldum. İnşallah hayır haber vermem nasip olur. Tabi sizlerden de güzel haberler duymayı çok isterim :)
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin..
Merhaba arkadaşlar
Kuzucum beni listeden silebilirsin canım bu ay da olmadı...
Artık bir ay boş geçirecem sonra aşılama ama aşılama konusunda ne yapacam ne zaman yapacam bilmiyorum.
Kendimi şimdilerde psikolojik olarak buna hazır hissetmiyorum....Sanırım benim hiç olmayacak içimde böle bir his var üç yıl oldu hiçbirşey yok...Neyse şu an çok karamsarım sanırım...
cumlede bı yanılgama oldu galıba 9 yıldır pco hastasıyım onceden 2 yada 3 ayda olurdum adetlerımı sonra hıç olmamaya basldım suan da oyle ilaç kullanırsa oluyorum yok sa yok..tedavıye temmuz ayında basladım trıod hastasıyım ayrıyettenonce trıodlerı duzelttık 1 ay klomen kullandım ama bebek olmadı ve kıst yaptı ilaç.bu ay serbest bıraktı doktor.bakalım kıstı yok olmasını beklıcez.ben 86 dogumluyum.2 yıılık evlıyım zor bı hastalık rabbım şifa versın sabır versın inşşş
merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım,
ben de 2 yıllık evliyim ve yaklaşık 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bi türlü olmuyo,
olmadıkça çöküntü yaşıyorum:çok üzgünüm:
bu ay 2. defadır klomen tedavisi oluyorum, adetimin 4. günü başladım, 9. günü bitirdim, 13. gün kontrole gel demişti doktor, gittim ama yumurtan çatlamış çatlatma iğnesine gerek yok 3 yumurtan daha oluşmuş dedi, büyüklükleri de:
1. yumurta: 25mm-16 mm
2. yumurta: 25 mm-20 mm
3. yumurta ise:32 mm-28 mm
bugün 16. gün ve dünden beri inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum, 1. kullanışımda çatlatma iğnesinden sonra olmuştu bu ağrı, ama bu sefer iğne olmamama rağmen böyle. doktorum ağrı kesici kullanma diyo, neden ağrır kasıklar bu kadar,bu normal mi kızlar?
merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım,
ben de 2 yıllık evliyim ve yaklaşık 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bi türlü olmuyo,
olmadıkça çöküntü yaşıyorum:çok üzgünüm:
bu ay 2. defadır klomen tedavisi oluyorum, adetimin 4. günü başladım, 9. günü bitirdim, 13. gün kontrole gel demişti doktor, gittim ama yumurtan çatlamış çatlatma iğnesine gerek yok 3 yumurtan daha oluşmuş dedi, büyüklükleri de:
1. yumurta: 25mm-16 mm
2. yumurta: 25 mm-20 mm
3. yumurta ise:32 mm-28 mm
bugün 16. gün ve dünden beri inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum, 1. kullanışımda çatlatma iğnesinden sonra olmuştu bu ağrı, ama bu sefer iğne olmamama rağmen böyle. doktorum ağrı kesici kullanma diyo, neden ağrır kasıklar bu kadar,bu normal mi kızlar?
gerçektende stres ve takıntı herşeyi engelliyor.yumurtlamada hiçbir sorun yaşamayan ben yaptığım düşükten sonra yumurtlama sorunu yaşamaya başladım.doktorum stresten olmuyodur diyor ama stres yapmamak elde değil.geçen ay klomenle olmadı.adet oldum ve şehir dışındayım doktorada gidemiycem.ben kafadan tekrar klomene başlasam sorun olurmu acaba.yoksa bu ay doğal yollarla olsun diyemi beklesem.
kimse benim sorumu yanıtlamayacak mı? klomen regl gününü geciktirir mi?5 gün kullandım.birer adet.azami dozaj sayılır.yine de regl gününü ileriye atar mı?
çok sağol canımçatlamadan sebep ağrın olabilir.normal canım.yumurta sayın fazla olması ihtimalleri güçlendiriyor.bugünleri değerlendirmelisin.
canım ben ilk kullandığım ay regl günümü öne çekmişti,kimse benim sorumu yanıtlamayacak mı? klomen regl gününü geciktirir mi?5 gün kullandım.birer adet.azami dozaj sayılır.yine de regl gününü ileriye atar mı?
Herkese merhaba.Seldacığımın da söylediği gibi 33 haftalıkken erken doğumla bebeklerime kavuştum.Hiç beklemediğim bir anda birden suyum geldi ve herşey 1 saatin içinde oldu.Genel anestezi ile sezaryan oldum mecburen ama hiç korkulacak bişey değilmiş,geçti bitti hepsi.Kızım 1450 gr.oğlum 1790 gr.doğdu ama çok şükür küvöze girmediler.Daha önce 3 kez ciğer geliştirici iğne olmuştum,onların çok faydası oldu,bir mucize gerçekleşti yani.İyi dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim.Hamile olanlara benim gibi herşeyin yolunda gitmesini dilerim,bebek sahibi olmak isteyenlerde bu ay hamile kalırlar inşallah.
Hayat öyle hızlı akıyor ki benim için gün nasıl bitiyor hiç anlamıyorum.Sürekli aynı şeyler yedir içir altını değiştir ve uyut.Ama çok keyifli Allah isteyen herkese tattırsın bunu.Gündüzler kolay ama geceler biraz zor geçiyor.Çok sık uyanmıyorlar ama bir kere kalkınca çok uzun sürüyor onları doyurup yatırmak.Mesela 3'de kalkıyorum 5.30'da ancak tekrar yatabiliyorum.Zamanla alışıcaz başka yolu yok:)Görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
gerçektende stres ve takıntı herşeyi engelliyor.yumurtlamada hiçbir sorun yaşamayan ben yaptığım düşükten sonra yumurtlama sorunu yaşamaya başladım.doktorum stresten olmuyodur diyor ama stres yapmamak elde değil.geçen ay klomenle olmadı.adet oldum ve şehir dışındayım doktorada gidemiycem.ben kafadan tekrar klomene başlasam sorun olurmu acaba.yoksa bu ay doğal yollarla olsun diyemi beklesem.