Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
kuzummm nasılsın canım bebiş nasıl göbüş ne alemde çıkış gösterdimi eeee artık büyüyor cinsiyeti de haftaya öğrenecen sanırım sağlıkla gelsin bebişimiz..
kuzummm nasılsın canım bebiş nasıl göbüş ne alemde çıkış gösterdimi eeee artık büyüyor cinsiyeti de haftaya öğrenecen sanırım sağlıkla gelsin bebişimiz..
A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
MAWWİ35............................3 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
EDAKARA............................10 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
SENANUR............................19 EYLÜL
DİYARR................................18 EYLÜL
MUREBDU.............................20 EYLÜL
İLKNURR1984....................... 22 EYLÜL
FATMA1986...........................23 EYLÜL
G.ERKL.................................23 EYLÜL
BRCDMRL .............................23 EYLÜL
KİDY......................................27 EYLÜL
SEYDAM...............................28 EYLÜL
NAZLİKİ82..............................28 EYLÜL
GUBETGUZELİ.......................24 EYLÜL
MASAL_NAZ...........................2 EKİM
SERSELO................................3 EKİM
MAVİ82...................................8 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
LİGHTLİFE...............................16 EKİM
TARİORONAR.........................17 EKİM
EXORCİST_TREX.....................18 EKİM
ESEMOS...................................20 EKİM
AYSEN_34................................28 EKİM
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
kuzum kalp kalbe karşı derlerya aynen öyle aynı anda yazdıkopuyorumnanaktantatlım ben önceki gün arkadaşımın doktoruna gittim tüp bebek için önce sigortadaki hakkımdan yararlanmak istedim eğer olumlu sonuç alamazsam özele giderim diye düşünüyordum doktorla konuştum iki kere aşılama olman lazım dedi bende evet aşılama oldum dedim fakat ben klomenle aşılama oldum devlet iğneyle iki kere aşılama olunca kabul ediyormuş yaptırdığım iki aşılama çöpe gitti doktoruma çok ısrar etmeme rağmen klomenle yapmıştı nedenini anlamadım tekrar aşılama yaptıracam sanırım haa bu arada rahim filmimi sordu onuda doktorum çekti ama bana bişey vermedi eğer o rahim filmi sonuçlarına ulaşamazsam onuda tekrar yaptırmam gerekiyomuş offff anlayacan millet gider mersine ben gidiyorum tersine 4 yıl başa sardım inanılmaz sinirli ve öfkeli günler geçiriyorum ALLAH ımdan sabır istiyorum kuzummm bana dua et...
kuzum kalp kalbe karşı derlerya aynen öyle aynı anda yazdıkopuyorumnanaktantatlım ben önceki gün arkadaşımın doktoruna gittim tüp bebek için önce sigortadaki hakkımdan yararlanmak istedim eğer olumlu sonuç alamazsam özele giderim diye düşünüyordum doktorla konuştum iki kere aşılama olman lazım dedi bende evet aşılama oldum dedim fakat ben klomenle aşılama oldum devlet iğneyle iki kere aşılama olunca kabul ediyormuş yaptırdığım iki aşılama çöpe gitti doktoruma çok ısrar etmeme rağmen klomenle yapmıştı nedenini anlamadım tekrar aşılama yaptıracam sanırım haa bu arada rahim filmimi sordu onuda doktorum çekti ama bana bişey vermedi eğer o rahim filmi sonuçlarına ulaşamazsam onuda tekrar yaptırmam gerekiyomuş offff anlayacan millet gider mersine ben gidiyorum tersine 4 yıl başa sardım inanılmaz sinirli ve öfkeli günler geçiriyorum ALLAH ımdan sabır istiyorum kuzummm bana dua et...
Yaaa biz ne zaman hamileyiz haberi verecez yaaaa...Ben çok sıkıldım günleri ayları saymaktan...Sürekli hamile arkadaşlarımın haberini alıyorum...çok kolaymış gibi nasihatlar duyuyorum...Çok sıkıldım çooooooooookkkkkkk bunaldım
Yaaa biz ne zaman hamileyiz haberi verecez yaaaa...Ben çok sıkıldım günleri ayları saymaktan...Sürekli hamile arkadaşlarımın haberini alıyorum...çok kolaymış gibi nasihatlar duyuyorum...Çok sıkıldım çooooooooookkkkkkk bunaldım
kızlar sizin kocalarınız da benim kocam kadar rahat mı yaaa.
ocaktan beri o doktor senin bu doktor bu tahlil benim geziom. bi kere bile gelmedi. sadece sperm testi için gitti.onu da ben verebilseydim eminim ki gitmezdi. işinden izin alamazmış.
ben o kadar ilaçları işkenceleri cekiom yaaa.
burda okumuştum bazı kocalar da klomen kullanıomuş.
ben yakın zamanda eşime diim ki" doktor eşin de klomen kullansın dedi die...
nerden bilecek .
braz da o hormonlansın.
hormonlu domateslerden farkım kalmadı valla:))))))
Canım benim eşimde benimle gelmiyor ben yalnız gidiyorum ama o çok rahat ikimizdede sorun olmadığı için zamanı gelince olur modunda sürekli..Üç yıldır zamanını bekliyorduk doktora gitmeye bile ben karar verdim daha geçtiğimiz martta doktor kontrolüne başladım
inşşş cnm inşşş
ogunlerde oluck uzak degl yanı
bende hep derdım bende yazabılcekmıyım kk da hamıleyımm die acaba
hep dusunuodum
bak sımdı Rabbım nasıp ettı cok sukur
Rabbım sızlerede enn kısa zamnada ınssssssssssss nasıp edıcek canmm inşşşşşşşşşşş
EMOSUMMM sakın moral bozmak yok bılıosun dımIopuyorumnanaktan
inşş enkısa zamanda cnm verıcksınız
tabıkıde kolay degl ama ınan arkadslarının o destegı bazen senı devam ettırıo
bende burada aylarca agladm her ay husran oldu hep burada arkadslarımın nasıhatları demıorum cunku nasıhat degl destek verıolar yanımızdalr ve bu bı cok seye bedel dı benım ıcın
burada herkez bı donemden gecıo ve sonunda meleklerıne kavusuo Rabbım en kısa zamanda nasıp edıcek ben buna ınanıormopuyorumnanaktansende guzel dusun her ay yenı umutttzemuszemus
inşş enkısa zamanda cnm verıcksınız
tabıkıde kolay degl ama ınan arkadslarının o destegı bazen senı devam ettırıo
bende burada aylarca agladm her ay husran oldu hep burada arkadslarımın nasıhatları demıorum cunku nasıhat degl destek verıolar yanımızdalr ve bu bı cok seye bedel dı benım ıcın
burada herkez bı donemden gecıo ve sonunda meleklerıne kavusuo Rabbım en kısa zamanda nasıp edıcek ben buna ınanıormopuyorumnanaktansende guzel dusun her ay yenı umutttzemuszemus
canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim..Bazen böyle oluyorum ister istemez karamsarlık oluyor her ay yeniden başlamak zor geliyor hesaplamalar yapmak..Her adet olduğumda on gün kadar böyle olumsuz düşüncelere dalıyorum sonra yumurta gelişti çatladı derken tekrar umutlanıyorum...haklısın aslında arkadaşların desteği önemli bazen işte kendimi kötü hissettiğimde ister istemez iyi şeyleri bile kötü algılıyorum..Allah'ım inşallah dualarımızı kabul edecek...
canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim..Bazen böyle oluyorum ister istemez karamsarlık oluyor her ay yeniden başlamak zor geliyor hesaplamalar yapmak..Her adet olduğumda on gün kadar böyle olumsuz düşüncelere dalıyorum sonra yumurta gelişti çatladı derken tekrar umutlanıyorum...haklısın aslında arkadaşların desteği önemli bazen işte kendimi kötü hissettiğimde ister istemez iyi şeyleri bile kötü algılıyorum..Allah'ım inşallah dualarımızı kabul edecek...
inşş cnm inşş
bole yazmssın ya 10 gun kotu oluorum sonra tedavı surecı dıe aynı benı anlatmıssın
bende her ay devam etmıycem bırakıorum derdım
ama ınan öle bsy kı tekrr umutlanıosun ve devam edıosun garp bsy yanı:)
Allahım bu guzell duyguyu en kısa zamnada yasatsınnnnnnn inşş canım benım
canım sevdammm sen kafanı böyle şeylere takma sonuçta prensesi emziriyorsun stres çocuğada geçer derler kaynananın derdi neymiş yeni doğum yapmış gelininin evini karıştırıyor neyse canım boşver sen bebişini düşün onunla ilgilen gerisi boş....bak oda günden güne büyüyor ALLAH ım herkese nasip etsin evlat büyütmeyi...
kuzum ben kirmizi kart gördüm anacimmmmmm malesefffff
yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler