Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam nasılsınız?ben iyiyim 1 hafta daha tatil yaptık eşimle geldik süper geçti izin aldı nöbet devretti derken 1 hafta kafa tatili yaptık geldik mis gibi köy havası aldık.bu ay tekrar doktora gitmeye karar verdik artık tam gaz asılmanın vakti geldi önce yumoş kontrolü sonra klomenolmazsa rahim filmi aşılama tüp bebek hayırlısı allahtan
alminasım
umutlum
esemoşum
kuzum
zazezim
ve ve ve adını yazamadığım bütün kaderdaşlarım sizleri çok seviyorum
canımmm hosgeldınnn cok ozledımm senııııı
Günaydın kızlarrr
sevdacım nasılsınnn???
ıyıyım seldacım sen nasılsınnnn
günayyyyydınnnn kızlar güzel haftasonu geçirmeniz dileğiyleee...hepinizi öpüyorummm
emınemmm nbrrrrr

kızlarrr yaa bız dr a gıttık ben kızıma sadece anne sutu verıyorumnmm ve 51 gunde 2,5 kılo aldıı suan 6,5 kılo bıze rejım verdıı emzırme aralıgını uzat dedı gecede meme verme dedıı ama cocugum aclıktan durmuyorr aglıyorr benımde ıcım sızlıyorr dayanamadım drun dedıgını yapmadım emzırmeye devam ettımm acaba bırsorun olurmu yaa cok endıselenıyorummm

kızlarrr yaa bız dr a gıttık ben kızıma sadece anne sutu verıyorumnmm ve 51 gunde 2,5 kılo aldıı suan 6,5 kılo bıze rejım verdıı emzırme aralıgını uzat dedı gecede meme verme dedıı ama cocugum aclıktan durmuyorr aglıyorr benımde ıcım sızlıyorr dayanamadım drun dedıgını yapmadım emzırmeye devam ettımm acaba bırsorun olurmu yaa cok endıselenıyorummm

burada benim oglan 6 kilo falan var 3 aylik burada
canim korkma bisey olmazzz emzir benim bebeklerimde kiloluyduuu simdi tisss söndülerrrrrrrrrrr
bak su an böyle 4 yasinda zayifliktan ölyuyor

nasıl gece meme verme demiş yaaa.
yazık değil mi bebekler ne kadar sık aralıklarla mama yiyo meme emiolar.
zaten gece bebek karnı açsa asla uyumaz ki hep ağlar.hem de öle bi ağlar ki "acaba derdi ne "die düşündürür insanı ,ben de yeğenimden biliom.
sadece süt mü veriosun sen?sanki sütle doymuo mamaya başladık dedigini hatırlıom.
o zaman mamayı kes süte devam et bence. zaten ilk 6 aya kadar anne sütü fazlasıyla yetio.
anlamadığım bebek açıkırsa emer, acıkmazsa emmez.

gene de araştır olmazsa başka bi doktorun da fikrini al.
minnoş ac kalmasın aman yaaaa:icecream::kahve:

günaydın arkadaşlar.bana cevap vermemeiş kimse:(neden?progesteron değerim geçen ay(klomen kullanmadan)7.7 çıkmıştı.bu ay klomen kullandım.çatlatma iğnesi kullanmadım 4.2 çıktı.sizce neden?lütfen cevap yazın.

canım hiç bi fikrim yok yaaa.
4. kez klomen kullanmayla alakalı soru olsaydı cevaplardım:roflol::roflol:

bi de şu siteye bak yaaa
1-12 Aylık Bebek Kilo ve Boy GrafiğiBebeğim Ne Yesin

normal değil mi?

1 – 12 aylar arası Türk kız bebekleri için kilo boy çizelgesi
2 aylık bebek (an az) 3500 g – 52.5 cm
(en fazla) 6400 g – 62 cm

bence sen netten veya başka doktorlardan araştır.

:nazar:
ooo çok acelecisiniz yahu. walla ogrtmen olmayı cok ıstedım ama kısmet degılmıs. okuduk ama bosuna okuduk dıyorum ben.

evet göreceğiz. ya ben doktora gıdınce hep dıyeceklerımı unutuyorum. sonrada aaa sunuda dıyecektım aaa bunuda dıyecektım dıyorum. boşuna gıtmıs gıbı hıssedıyorum sonrada :):)

canım inan bnde her seferinde unutuorum soracaklarımı
ama hamile olan biçok arkadaşım kağıda yazıolarmış sorularını
çok mantıklı sende dene bence
ben daa hamile diilim die abartmak istemiorum
ama gerçekten hep dr.dan çıkınca gelio sorular insanın aklına

öncelikle:nazar::nazar::nazar: diim canım
anne karnından belliydi revnamızın tombiş olacağı
benim kuzenim 5.100 doğdu hemde normal doğumla kimsede rejim yaptırın felan demedi
hatta dr.u doğar doğmaz şekerli su verin ve 2 aylık olana kadar devam edin
içerden bu şekilde çıktığına göre dışarda da şekerli suyla takviye yapılmalı dedi
muhtemelen 2 aylıkkende 7 kiloyu geçmiştir
için rahat etmemiş bi başka dr.a da gidin canım
oyyy yaaa yerim ben o tosuncuğu
yeni resimlerinide beklioruz canımm

kızlar ya bişy sorcam acil cevap verirseniz çok iyi olur...
şimdi doktor bu ay klomene başlattı bittikten bi gün sonrada kntrole çağırdı bende bugün yolculuğa çıkcam diye hazırlık yapmaktan sabah uyudum ve kalkamadım :S dolayısıyla doktora gidemedim cumartesi öğle sonrası da doktor yok pazartesi ve devamındaki bi kaç günde şehir dışında olcam şimdi sorum klomen sonrası çatlatma iğnesi vurulmak şartmı bu ilacı kullandıktan sonra doktor neden kontrole çağırır ? cahilliğimi bağışlayın ilk kullanımım o yüzden soruyorum gittiğim yerde başka bir doktora görünsemmi sizce Allah korusun kist filan yapar çünkü klomen sonrası
yumurta takibi yapılmazsa kist oluşuyo diye biliyorum ... :bbo: sizce ne yapmam gerekir CADIARZU

biri banada cevap versin amaaa :utangac:

canım bende bu ay ilk kez klmen kullandım.ama dr.iğne vermedi.kendiliğinden çatlamış.klomenden sonra 21.gün çağırdı.progestan 60 çıktı.eğer değer 10 ve üzeriyse yumurtladın demektir.21.gün çağırma sebebi yumurtlama olup olmadığı canım.ama o yumurta döllendimi onu allah bilir.umarım derdine derman olmuşumdur.

ialç bittikten sonra yumurtalar büyümüş diye çağırıyor canım.eğer uygun görürse iğne veriyor ve söylediği günlerde ilişkiye giriyosun.daha sonrasında 21.gün tekrar çağırıyor.ondada yumurtladın mı diye bakıyor.üstte anlattım o kısmı.

canım bende bu ay ilk kez klmen kullandım.ama dr.iğne vermedi.kendiliğinden çatlamış.klomenden sonra 21.gün çağırdı.progestan 60 çıktı.eğer değer 10 ve üzeriyse yumurtladın demektir.21.gün çağırma sebebi yumurtlama olup olmadığı canım.ama o yumurta döllendimi onu allah bilir.umarım derdine derman olmuşumdur.
çok sağol canım benim cevap verdiğin için doktor beni klomen bittikten 1 gün sonra çağırdı yani adetin 11. günü çağırdı sanırım yumurtların durumuna bakmak için bende gidemedim eğer yumurta çatlaması olmazsa kist oluşacak diye korkuyorum bide pko var bende aslında sormak istediğim her klomen kullanımından sonra doktora görünmek şartmıdır? sorusunun cevabıydı çünkü bi hafta içinde doktora gidemiycem eğer riskliyse şehir dışındayken gideyim eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı
inş. senin yumoşlarda döllenmiştir tatlım bana hormon tahlilini 3. günü yaptı dr bilmiyorum artık nolcak opuyorumnanaktan

slm kızlar herkese ıyı haftasonları dılerım.bırsey sorcam sıze nedense benım ıcımde bu ayda olmıcak dıye bır hıs var.ıgnemı yaptıktan sonra 36 saat sonra ılıskı oldu.ertesı gun ve sonrakı gun yıne oldu.acaba catlamısmıdır?yanı ılıskıye devam etmem gerekıyormu sizce? 3 yumurtası olupta hamıle kalamayan varmı acaba?off bu ayda olmadı sanırım.catlatma ıgnesınden sonra kac gun ılıskı yasıyorsunuz?butun hafta devam mı etmelı acaba?

yakamozcum hormon tahlili adetin 3.günü yapılıyor.klomen kullandıktan sonra doktora görünmek şart canım.niye??dr yumurta takibi yapcak.büyüdü mü,büyüdüyse boyutu nedir,gerekirse çatlatma iğnesiyle müdahale edecek.sen doktora görün bence,ihmal etme.

slm kızlar herkese ıyı haftasonları dılerım.bırsey sorcam sıze nedense benım ıcımde bu ayda olmıcak dıye bır hıs var.ıgnemı yaptıktan sonra 36 saat sonra ılıskı oldu.ertesı gun ve sonrakı gun yıne oldu.acaba catlamısmıdır?yanı ılıskıye devam etmem gerekıyormu sizce? 3 yumurtası olupta hamıle kalamayan varmı acaba?off bu ayda olmadı sanırım.catlatma ıgnesınden sonra kac gun ılıskı yasıyorsunuz?butun hafta devam mı etmelı acaba?

valla canım erken döllenme,geç döllenme diye birşey olduğu için yumurtlama günlerinde 2 gün öncesi ve 2 gün sonrasıda dikkate alınıyo.benim fikrim sen ilişkiye devam et,şansını artır.dr bana 13-15-17 de ilişkiye gir dedi ama ben 19 una kada hergün grdim.içimden bir his bu ayda olmadı diyor.his olarak senin gibiyim.hiçbirşey hissetmiyorum.bugün 25.günüm.üstelik zırıl zırıl ağladım.demekki adetim yakın.moralim sıfır anlıcağın.

çok sağol canım benim cevap verdiğin için doktor beni klomen bittikten 1 gün sonra çağırdı yani adetin 11. günü çağırdı sanırım yumurtların durumuna bakmak için bende gidemedim eğer yumurta çatlaması olmazsa kist oluşacak diye korkuyorum bide pko var bende aslında sormak istediğim her klomen kullanımından sonra doktora görünmek şartmıdır? sorusunun cevabıydı çünkü bi hafta içinde doktora gidemiycem eğer riskliyse şehir dışındayken gideyim eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı
inş. senin yumoşlarda döllenmiştir tatlım bana hormon tahlilini 3. günü yaptı dr bilmiyorum artık nolcak opuyorumnanaktan

canım bence hiç korkma. kist falan olacağını sanmıorum.şuan ben 4. klomendeyim ve Mevla'ya şükür öle bişe yok.
benim doktor da bana klomen verdi bu ay. ama bittikten sonra gidecegim kontrollerde kongreye gidecekmiş .yani yok .bana sadece çalışma günlerimi verdi. ve dedigin gibi 21. gün progesterona bakcek.
bana catlatma vermedi bu ay. ben sorunca da "gününde adet olduğun için yumurtladığını düşünüom " dedi.

telefonla ulaşamaz mısın?
sana demiş miydi çatlatma iğnesi yaparız die.
sen gene de çalışmalarına tam gaz devam et. olmazsa bu ay sadece klomenle devam etmiş olursun ben gibi.....

bendede 2 yumurta vardı.ama içimden olmadığını hissediyorum.tabi son ana kadar umudum var ma ne bileyim.bana iğne vermemişti.bu ay ilk kez klmen kullanmıştım.

inş. gebesindir yaaaa

Back
X