Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ne bilim anam belirtilerle kafayı yedik herhal
20sinde görcez gelen giden varmı diye
dua edin hakkımızda hayırlı olan olsun canım
benim çıkmam gerek, elticik zorla gezmeye götürcek
görüşürüz sonra canlarım, öpüyorum sizi

beety cim benimde adet 20siinde ama ne belirti ne bişe hiç bişe yok.adet belirtisi de yok.ben ilaç kullanıyom progestan o hamilelik belirtisi yapıyo.ama o belirtiler bile yok anlamadımmmmm.az kaldı anlarız neymiş ilaç dün bitti.adet olmam gerkiyo hamiş değilsem...inşallah hamişimdir de olmammmmm

kızlar ya benimde gonaphene kullandığımın daha ilk günümde kasık sancıları başladı bugün 3.günüm sancılar gelip gidiyo arada... ptesi de çatlatma iğnemi olucam kızlar bir gün bekleyip gidecem dra...

merhaba arkadaşlar ne yazık ki olamadı.aşılama yapılacak bu ay.daha doğrusu yarın.olmazsa biraz ara verip tekrara başlayacağım.umarım herkestan güzel haberler alırım

saol canım ii dileklerin için.umarım aşılama hemen tutar cnım hakkında hat-yırlısı olsun ama bizi b kadar habersiz bırakma emi AZEERDAL cım.muck

17.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????......
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede;)
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::(AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

valla şekerim biz giriyoruz sen yoksun sen giriyosun biz yokuz bi buluşamadık...
senin ve eslemin aynı gün adetleriniz hadi bakalım inşşşşşşşşşşşşşaalllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesinizdir.....

şöyle bi ağız tadıyla sevinelim moralimiz yükselsin biraz....

Kizlar merhaba ya kizlar bu hamile olanlar nerde kaldi ya hiç siteye girmiyolar artik.bişiyler sorucaz yoklar

e oluyo öle tabi gelsim şimdi.hamişlerimiz sevinçten unuttula heralde bizi.valla ben bekliyom bacım nolcak bilmiyom .20si büyük gün

kıslarrrrrrr selam. Maalesef ben bugün adet oldum. Zaten biliyordum tutmadığını. Çok mutsuzum.. senağlamasenağlamasenağlama

aaaa yascı m üzülmek yok böle yapma ama yeni bi ay var önünde yeni ay yeni umutlar hayırlısı diye dua etmiyomuyuz canım yıpratma kendini düşünmemeye çalış daha az üzülürsün cicim.hadi toparlan mutlu olmaya çalış ki yeni ay sana mutluluklar getirsin emi.hadi ağustosda müjdeli haberlerini bekliyor olucazzzz

canlarım valla hesaplamadım daha kafamı bi toparlayayım hesap yapar yazarım buraya. Benim sorunum yumartalarımın yeterli düzeye ulaşamaması imiş. Doktor pkos un bir çeşidi unovulasyon dedi. Tedavi edilebilir dedi. Bu yeni adet dönemin içinde %70-80 hamile kalabilirsin dedi. O yüzden adet oldum ama umudum devam ediyor.

heeeehhhhhh şöle canım ya herzaman umut vardır kendini bırakma güçlü ol allah sevdiği kuluna dert verirmiş değilmi????

17.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede;)
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::(AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

kızlar ya ben biraz kaçıyom ya midem kötü çok ilaçtan oluyo glukofen. biraz uzanıyım belki geçer.geççerse damlarım hemen buraya muckkkkk

heeeehhhhhh şöle canım ya herzaman umut vardır kendini bırakma güçlü ol allah sevdiği kuluna dert verirmiş değilmi????

canım haklısın da.. İşte nebilim insan korkuyor ya hiç olmazsa da böle devam ederse. Bir sürü şey okuyoruz tüp bebek falan yapıpta bir türlü bebeği olmayanlar. Onlar aklıma gelince beni bir korku sarıyor. Öte yandan geçen gidişimde doktoru epey sıkıştırdım. Senin bebeğin basit bir tedaviyle olur dedi. Bakalım cumartesi randevuya aldım. Gidelim yeniden başlayalım maratona.

Back
X