Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar benimde bugün 14. gün doktor kontrolüm var bakalım yumiş büyümüşmü? ya kızlar bişiy sorucam benden dün yumurta akı gibi bişiy geldi ama çok azz. acaba yumurtladımmı? eğer yumurtladıysam dün akşam çalışma yaptık acaba uygunmuydu

kıslar dun bende doktordaydım..ıkı tane yumosum varmıs ama tam buyumemıs..bırısı 10 dıgerı 11 cm mıs..:çok üzgünüm:dıptıs senınkıde ılk basta 11 cm deydı demı?kacıncı gun tam buyudu canım?

hadi hayırlısı canım yumurtan geç çatladı ama hakkını verdi aslan yumoş eşinin haberi varmı yoksa süprizmi yapacaksın

şimdilik sölemedim. bi tane ayakkabı beğendim netten. kargoyla iş yerine göndericem. aşkım biz geliyoruz pazartesiyi bekle dicem coksekeriremsu annemlerdeyim izmirdede

dıptıscım seni şimdiden kutlarım inş. sonuç hayırlıdır ama ben hamiş olduğuna inanıyorum. yumişin kaçımcı gün çatladı canım

inşallah canım yaaaaa benim 20. gün 21 mm olmuştu sanırım 21-22. günlerde çatlamam oldu. bu ay baya geçti yumurtlamam coksekeriremsu

dıptıscım bence kesın hamılesın canım .hadı bakalım kan testının sonucunu beklıyoruz merakla..

ay kuzum şu sonuç bir gelse bende kocaman açsam topiğimi hamişim diye coksekeriremsu

kıslar dun bende doktordaydım..ıkı tane yumosum varmıs ama tam buyumemıs..bırısı 10 dıgerı 11 cm mıs..:çok üzgünüm:dıptıs senınkıde ılk basta 11 cm deydı demı?kacıncı gun tam buyudu canım?

yok canım 11. gün 6 mm di. 18. gün 18.52 mm ve 20. gün 21 mm :lepi:

anladım canım pekı catlatma ıgnesıde olmadın demı?benım doktor ıstedıgım boyuta gelmemıs dedı ve bır daha cagırmadı eger adet olursan gel dedı..

yok canım çatlatma olmadı kendiliğinden gümledi :roflol: ama benim doktorda çağırmadı ben ısrar ettim o zaman gittiğimde şok oldu şakkıdı

kızlar benimde bugün 14. gün doktor kontrolüm var bakalım yumiş büyümüşmü? ya kızlar bişiy sorucam benden dün yumurta akı gibi bişiy geldi ama çok azz. acaba yumurtladımmı? eğer yumurtladıysam dün akşam çalışma yaptık acaba uygunmuydu

kızlar benim soruma cevap yokmuuuuuu

kızlar benim soruma cevap yokmuuuuuu
canım bugun kacıncı gunun?beyaz gelen akıntıyla yumurtladıgın bellı olmaz canım sadece catladıgını anlayablırsın..yada ben yanlıs mı bılıyorum off bu yumoslar bızı ıyıce sasırttı yahu.
bırde gun asırı calısmaya devam edın..

Son düzenleme:
ya dün 13.gündü beyaz yumurta akı kıvamında geldi. ama azzdı. sonra da ben ne olur ne olmaz diye çalışma yaptım akşam ama doğru zaman mıydı yoksa geçmi kaldım

ya dün 13.gündü beyaz yumurta akı kıvamında geldi. ama azzdı. sonra da ben ne olur ne olmaz diye çalışma yaptım akşam ama doğru zaman mıydı yoksa geçmi kaldım

yok canım gec kalmamısındır..bakalım bugun doktorun ne dıcek,,kacta gıdeceksın doktoruna??
zaten yumoslar oyle hemen bıranda buyumuyor canım..benımkı 14.gunde yanı dun sadece 11cm buyumus..ama ıkı tane yumosum var..:dance:

Diptis hayirlisi olur inşallah.........
Bu gün klomenin 2. Günü....
Akşam sol yumurtaliğimda hafif bi sanci oldu...klomenden mi bilmiyorum...
Midem bulaniyo birde....

Bu etkileri yaşayan varmi

Midem bulaniyo birde....

canım mıde bulantısını bılmıyorum ama sol yumurtalıgındakı sancı ılacın etkısıdır..yumosların buyudugunu gosterır..

Midem bulaniyo birde....

canım benimde ganophene kullanırken midem bulandı. sanırım azcık yan etki yapıo. sancı olması iyi bişey. yumoşlar büyüyo hadi hayırlısı hepimiz için coksekeriremsu

yok canım gec kalmamısındır..bakalım bugun doktorun ne dıcek,,kacta gıdeceksın doktoruna??
zaten yumoslar oyle hemen bıranda buyumuyor canım..benımkı 14.gunde yanı dun sadece 11cm buyumus..ama ıkı tane yumosum var..:dance:

canım akşama iş çıkışında gidicem doktora geçen ay 12.günde 14mm di bakalım bugün 14. gün kaç mm olacak

dıptıscım anam nasıl sevindim anlatmam çok heyecanlandım hadi test sonucunu bekliyoz bayram yapcaz bugünnnn.ama 3 testte yanlış olamaz ya allahım hadi hayrılı habeerler ver de tama tebrik edelim. çok mutu oldum sabah sabah ne güzel haber tüm gün ii geçecek desene

23.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
GGEZGİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ((hadi canım şu kan testinden sonra aşağıya alıcam seni ha gayret az kaldı))
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede;)
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::(AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************
ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

Back
X