Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi dıptısdıptıs biz de sonucu merakla bekliyoruz. Başak35 sen de bir test yaptırsana canım az kalmış adetine....
canım cok haklısın ama benım doktor ıstenılen olgunluga gelmedı dıye bır daha cagırmadı..off acaba bende baska bır doktora mı gıtsem..ama o zamanda kafam cok karısacak..Inşallah hepimiz hamiş kaliriz..............
Bende adetin 12.veya 13 günü gideceğim kontrole inşallah hayirlisi olur...
Eğer istenilen olgunluğa erişmemişse bile peşini birakmiycam 2 günde bi kontrol ettircem belki 20. Gün gelir istenen olgunluğa bunu takip etmek gerek...
Ondan sonra da çatlama iğnesini yaptirip beklemekten başka çare yok....................
Eğer bu ay olmazsa herşeyi birakabilirim...............................
Klomeni.................
Kontrollere gitmeyiiiii.............
Herşeyi oluruna birakirim belki bilmiyorum aklim karmakarişik.............
canım cok haklısın ama benım doktor ıstenılen olgunluga gelmedı dıye bır daha cagırmadı..off acaba bende baska bır doktora mı gıtsem..ama o zamanda kafam cok karısacak..
canım cok haklısın ama benım doktor ıstenılen olgunluga gelmedı dıye bır daha cagırmadı..off acaba bende baska bır doktora mı gıtsem..ama o zamanda kafam cok karısacak..
canım ben vajınal ultrasondan bıraz korkuyurum o korkuyla doktora bırsey de dememısım onunda ısıne geldı tabı...OK TATLIM BENİM Kİ ÇAĞIRIR ÇAĞIRMASADA BEN SÖYLERİM TAMAM GEL DER ÇOK ŞEKER BİRİ...BENDEN ÇOK İSTİYORa.s.
rosemcim sen bi daha ara dr unu ve ısrar et bakalım nolcak ne dicek deki ben belki geç yumurtluyorum neden ilk denemede hemen vazgeçtiniz ben kontrole gelmek istiyorum sonucu merak ediyorum kötü etkileniyorum falan de ne dicek bakalımmmm:teselli:
muhtemlen yumurtam geç gelişebilir geçen ay adetim 8 gün geçti...
Bu ay da geç yumurtlama olabilir
benim hormon değerlerimmmm
fsh:6
lh:4
eşimin spermiyogrami...
Sayi:110 milyon
hareketlilik %54
ileri hareketli %30
canım benım doktorum cok yogun oldugu ıcın cok fazla ılgı gostermıyor..yanı tel acsam kesın gerek yok dıcek..acaba dıyorum baska bır doktora mı gıtsem tek seferlıgıne ama vajınal ultrasondan cok korkuyorum..kafamçokkarıştıcok canım acıyorr maalesef..
aa neden acıyoki ben hiç acı hissetmiyom ultrasona prezarvatif takıyo ve jel sürüyo.anlamıyom bile canım 2 dr çok kafa karıştırıcı oluyo.ama için rahat edecekse sen bilirsin ama bence dr u aramadan karar vermeeee:teselli: