bacım ne halt yediler bende anlamadımki 4 de arayacaz dediler bana. ellerinde değer yok. idrarda gebelik testi gibi kandamı yapılar ne anlamadım![]()
Bence de başka bir yere daha git burası çok güvenilir gelmedi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım ne halt yediler bende anlamadımki 4 de arayacaz dediler bana. ellerinde değer yok. idrarda gebelik testi gibi kandamı yapılar ne anlamadım![]()
Vallahi arkadaşım ben onu bunu bilmem eski nesil bize göre çok daha verimli imiş. Benim doktorumun sekreteri de öyle diyor. "Ne kadar çok bayan hamile kalmaya çalışıyor, biz zamanında (bayan 56 yaşına birisi) hiç ölçtürmeden, tarttırmadan tak tak hamile kalıyorduk, şimdiki gençler amma uğraşıyor" dedi. Anneme ben yumurta takibi yaptırıyorum hamile kalmak için dediğimde sen tavuk musun, ne gerek var yumurta takibine, yap bitir o işi hemen hamile kalırsın, biz hiç takip makip yaptırmadık, farkında olmadan hamile kaldık dedi. Bu arada annem kardeşime spralli iken hamile kalmış. Biz şimdi adamların spermini ölçüyoruz, eski zaman adamları spral mipral dinlememiş hamile bırakmış yaaaanniiiiiiii...... Heralde bu yediğimiz hormonlu gıdalarda, çevre kirliliğinden doğurganlıklar azaldı. Ben buna bağlıyorum.
benim sonuçlarım
prolaktin 5.1
FT3 7.1
FT4 15.8
CA125 12.1
TSH 5.6
LH 2.3
EŞİMİN SONUÇLARI
MİKTAR 3CC
PH 8
LİKEFAKSİYON 30 DK
HİPERKİNETİK(ÇOK HAREKETLİ) %50
HİPOKİNETİK(AZ HARAKETLİ) %20
AKİNETİK(HARAKETSİZ) %30
AGREGASYON NEGATİF
NORMAL BAŞLI %70
ÇİFT BAŞLI %4
BÜYÜK/KÜÇÜK BAŞ %4
İNMATÜR %6
UZUN/YUVARLAK BAŞ %4
KUYRUKSUZ %4
BAŞSIZ %4
ÇİFT KUYRUK %4
SAYI(ML DE) 23 MİLYON (>20 MİLYON)
VALLAHİ BİLEN BİRİ VARSA YORUMLASIN EŞİMİN DR U NORMAL DEMİŞ BENİM Kİ AZ DEDİ..... AKLIM KARIŞTI.. BENİM DEĞERLER NORAML HERALDE ÜSTELİ BENDE PKO VAR
adama dedimki 2. çizgiler var 3 test olurmu öle negatif dedim. benim baktığım negatif dedi aa değer için dış. lab göndericem dedi vallahi çok kızgınım 3 testi alıp sokucam gözlerine. bide dioki siz gene ümitsizlik yapmayın dış. lab . sonuç farklı çıkabilir :mymeka: aptal yaaaaa![]()
canım esının degerlerı normal gozukuyor. sayı tam sınırda normalı 20 mılyon olması gerekıyor sızınkı normalın bıraz ustu....harekette ıyı..cok fazla endıselenecek bırsey yok.. tabı bıraz pekmez,bal vb destek alarak sayının artması daha ıyı olur..
:roflol::roflol::roflol:keçiboynuzu pekmezi tahin ceviz karışımı veriyom cicim.he arada da mesir macunu adam kudurup duruyo bu ay ebnde yiyom pekmezden:):lepi:
ESRA cık.....tabii biliyorum canım ilaç kullanılacak.benim için dr.böyle uygun gördü.
5 dönem gonaphene / 3 dönem de klomen kullandım...........
bu sebeple artık aşılama veya diğer tercihlere yavaş yavaş yönlendirmeye başladı.....
bende bir iki ay biraz ara istedim.hem maddi hem de kendimi dinlendirmek istedim............yan etkileri bir atayım vücudumdan....allah izin ederse kışa doğru....
canım tek tüpün tıkalı oldugunu nasıl anladı dr tüp bebek merkezinde bir dr bana tek tarafında yumurtan var diger tarafın sprale baglı enfeksiyondan tıkanmış olabilir dedi bende 1 senedir hamile kalamıyorum bugün çarsıdan kilo vermek için bitki karışımlı kür aldım deniyecegim daha sonrada yumurta geliştirici ve rahimdeki iltahabı ve diger sorunları halledicek başka bir bitki kürüne başılıyacagım ilaçla olmadı sırada alternatif tıp var birde onu denicem
basakcım tuplerin durumu sadece rahim filmi yani hsg ile anlasılabiliyor bende bu filmi çektirdim. kk de bununla ilgili acılmıs topikler var ordan bakabilirsin. altı ay kadar hamile kalamayınca ben gidip tum bakılması gerekenlere baktırdım hormon tahlilleri esime spermigoram ve hatta bana rahim filmi. ve tek tup tıkalı çıktı film cekimi esnasında acılma ihtimalı vardı acılmadı 7 seneye yakın spiral kulandım her sene duzenli kontrlolere gittim ama yinede enfeksiyon olmus .yumurtalık enfeksiyonu teshisi kondu 7 tane igne verdi dr artı antibiyotikler alan geçtüigini soyledi benimse bir sikayetim yoktu. derken su anbir sene oldu buayda iste hamile kalamassam ilaca baslayacagız.
canım benım senı gercekten ck ozledık..MERHABALAR CANIMMM ARKADAŞLARIM,HALA DÖNEMEDİM,BİR BİLGİSAYAR GÖRDÜMMÜ HEMEN NET VARMI,KULLANABİLİRMİYİM DİYE SORUYORUM,YİNE BULDUM HEMEN SİZLERE MERHABA DEMEK İSTEDİM...ESKİ ARKADAŞLARIMM ROSEMM,KIRMIZIBEYAZ,SEMAA,BAŞAK VE LİSTEMİZE YENİ KATILANLARR VAR,ÇOKK GÜZEL GİTTİKÇE DAHADA KALABALIKLAŞIYORUZ,DAHA ÇOK PAYLAŞIYORUZ,YAZDIKLARINIZI YİNE OKUYAMADIM SADECE LİSTEYE BAKABİLDİMM,DÖNÜŞTE KİTAP GİBİ HEPSİNİ OKUYCAM..UMARIM HEPİNİZZ ÇOK İYİ SAĞLIKLI VE HAMİŞSİNİZDİR..
KENDİMDEN VERECEK DEĞİŞİK BİR HABERİM YOK,ADETTEN ÖNCE YAPTIRDIĞIM KAN TESTİNE NEGATİF DEMİŞLERDİ,AMA BEN HALA ADET GÖRMEDİM,12 GÜN GECİKTİM,TESTİDE YAPTIRALI 14 GÜN OLDU,EVET MİDEM BULANIYO,HİÇ ACIKMADIĞIM KADAR ACIKIYORUM,BAŞIM DÖNÜYO,HALSİZLİK,UYKU HALİ,KASIK AĞRILARI BÜTÜN BELİRTİLER TAMAMDA TEST?AİLEM,EŞİM BU TESTTE SADECE NEGATİF YAZIYOR,DEĞER YOK,UFACIK Bİ YERDE YAPILDI,İZMİRE GİDELİM DİYORLAR DURMADAN..TESTİ VERİRKEN ORDAKİ SAF KIZDA BANA SABAH Bİ KADIN GELDİ EVDE 4 TANE CLEARBLUE TEST YAPMIŞ,POZİTİFMİŞ BURDA NEGATİF ÇIKTI KADIN BENİ DÖVECEKTİ DİYE ANLATMIŞTI O GELDİ AKLIMA..AMANN TAKMIYIM DİYORUM AMA BEN TAKILMASAM AİLEMM..
YA KIZLAR ACABA KLOMEN KULLANIP,ADET DÜZENSİZLİĞİ OLUPTA ADET GÖREMEYEN YADA GEÇ ADET GÖREN VARMIKİİ..NOLUR CEVAP YAZINN BİLENLERR..ÇATLADI DENEN BİR YUMURTA ÇATLAMAMIŞ YADA KİSTE DÖNÜŞMÜŞ OLABİLİRMİ..NOLURSUNUZ BİLENLER BİŞEYLER YAZSIN,İYİ YADA KÖTÜ..senağlama
CANLARIMM YOKUM AMA HEP DUA EDİYORUM HEPİNİZ İÇİN..HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM VE SEVİYORUMM.ALLAHA EMANET OLUN..ÖPTÜMM