Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
kızlar dayanamadım az önce test yaptım. günüme daha var. elim ayağım tutmuyor. 2. çizgi çok silik ama hemen 2-3 dk da çıktı. çok fenaydım kaç gündür. tansiyonum düşüo gibi oluodu ama 11e 6 çıkıodu midem fena bulanıodu. ay Allah'ım umarım test yanılmıyordur. sabah yeniden yapıcam. eğer pozitif çıkarsa kan testi. bu ay ilk defa ganophene kullanmıştım. içim içime sığmıyor. sabah haberileri veririm kızlar.
dıptıss super haber buuuu
aylardır senin yazılarını okuyorum inan çok heyecanlandım ya hayırlı ugurlu olsun valla silik falan biliyousn olmadımı hiç birsey çıkmıyor hamilesin insallahhh çok sevnidim yaa
canım en kısa zamanda rabbim verir bebişini benimde tahlilerin hepsi yapıldı tek flim kaldı ssk gitsem hemen çekilsin isteyecekler ama 3 aydır sag tarafımda yumurtalarım oluyor büyüyüp çatlıyor ama gebelik olmadı sen özeldemi yoksa ssk damı çektirdin canım burda gittigim hastanede anestezili 300 ytl dediler
ben ozelde yaptırdım canım sisli de echomar diye biryerde. anezteziye falan hiç gerek yok on dk lık birsey dayanılmayacak birsey değil bununla ilgili birsuru yazım var rahim filmi topiginde ordan okuyabilirsin detaylı olarak orda yazmıstı birçok arkadas yaptıranlar.
benim dr umun anlasması varmıs normalde aneztezi olmadan 300 idi dr un adınla 200 e iniyorlar anlasmaları olduu için dr umda sisli de i di o donem o yuzden. ama bu gib yerlerin her zaman pazarlık payı var . cebinden odeyeceksen pazarlık etmeyi dene bence.
ama cekilen yer çok onemli mutlaka iyi bir yer olsun hem canın azyanar hemde duzgun çekilmedi tekrar edilsin derdi vs olmaz
HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??
*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ****************** **********************************TEMMUZ********** *************************************
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ((hadi canım şu kan testinden sonra aşağıya alıcam seni ha gayret az kaldı))
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ) ****************AĞUSTOS*************************** ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS?
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
selam kızlar yine ateşler basıyor beni sanki başımdan aşşagı kaynar sular boşalıyor karnımda şişlik varsanki korkmuşum gibi ellerim titriyor kalbim hızla çarpıyor bayılıcakmışım hissine kapılıyorum en önemlise feci migdem bulanıyor annecim dün sıcakta çok dolaştık ve sogul su içtin böyle oldun diyor yahu ben izmir çocuguyum sıcaklık bize vız gelir ama neden böyle oldum bilmiyorum galiba tek sebebi gece açık bırakılan klima manyak gibiyim birde akşam komşumuzun dügünü var evden ben digitmessem olmazmış ah kızlar ah depresyona soktu kendi ailem beni nereler gitsem nasıl kaçsam buralardan.öglende annemde lavabodan çıkamıyorum bana imalı imalı acaba neolduki sana demezmi sanki hamileyimde ondan saklıyorum yok birşey üşüttüm dedim ne kadar dogru bilemem.ayyy ne çok uzattım degilmi kusura bakmayın canlar size içimi döküyorum valla
ben yarın yola çıkıyorum.....allah kısmet ederse 1 hafta yokum.......anne ve babamı aylardır görmüyorum.babam çok ağlamış,özledim diye........eşimden de izin çıkınca gidiyorum............
24 temmuz_31 temmuz arası yokum...............benden bir isteğiniz var mı?diye yne de sorucam.........olur ya istersenizde elimden geldiğince yapmaya çalışırım.biz bir aile olduk zaten................yarın otobüsüm....10 saat ...........döndüğümde mutlaka her günü okuycam.içimde bir his var.ben yokken büyük haberler sürprizler olacak.............içime doğuyor...............hoşçakalın.sağlıkla kalın.............
canım hayırlı yoculuklar kendini yorma sakın stresten uzak güzel bir tatil yap doya doya annenle babanı öp canım sende istedigim çok çok eglen imşallah sende güzel haberlerle dönersin allaha emanet ol tatlım.
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu ay 3. kez ganophene kullandım.en son dr a gittiğimde yumurtalardan birisi çatlamak üzere çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktorum.adetime 3 gün kaldı normalde adet olmadan ortaya çıkan belirtilerin hiç biri yok bu ay üfffff çok stres oldum umarım hepimiz için en iyi sonuçlar olur
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu ay 3. kez ganophene kullandım.en son dr a gittiğimde yumurtalardan birisi çatlamak üzere çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktorum.adetime 3 gün kaldı normalde adet olmadan ortaya çıkan belirtilerin hiç biri yok bu ay üfffff çok stres oldum umarım hepimiz için en iyi sonuçlar olur
hoşgeldin a.s.
inşallah hamişsindir:CüvCüv: adet günü yaklaştıkça gün geçmiyor gibi oluyor ama kendini strese sokma. güzel haberlerini bekliyozyerimseniben
bende klomen kullanıyom bu 2.ay bu ay olmazsa aşılamaya geçecez.kafamçokkarıştı
hoşgeldin a.s.
inşallah hamişsindir:CüvCüv: adet günü yaklaştıkça gün geçmiyor gibi oluyor ama kendini strese sokma. güzel haberlerini bekliyozyerimseniben
bende klomen kullanıyom bu 2.ay bu ay olmazsa aşılamaya geçecez.kafamçokkarıştı
Merhaba kızlar senağlama kısa ve öz olarak durumu bildireyim size. Nur topu gibi bir kistim varmış senağlama. testlerde silik çıkmasının midemin sabah akşam bulanmasının nedenide buymuş. siz siz olun silik sonuç çıkarsa hemen kanda baktırın :a015: sonuç mu 1 ay doğum kontrol hapı tedavisi ve elvede bir dahaki aydaki umutlarım :a015::a015:
Merhaba kızlar senağlama kısa ve öz olarak durumu bildireyim size. Nur topu gibi bir kistim varmış senağlama. testlerde silik çıkmasının midemin sabah akşam bulanmasının nedenide buymuş. siz siz olun silik sonuç çıkarsa hemen kanda baktırın :a015: sonuç mu 1 ay doğum kontrol hapı tedavisi ve elvede bir dahaki aydaki umutlarım :a015::a015:
canım benım,, sana suan ne desek bos gelıcek bılıyorum..:çok üzgünüm:ama ben en kısa zamanda senın yenıden hamıs kalacagına ınanıyorum lutfen umudun yıtırme..:1hug:
saglık olsun güzelim bundada bir hayır vardır saglıklı bir gebeligi tercih edersin degilmi inşallah diger aylarda şansımızı denicez çok şükür saglıklı sıhatlisin en önemliside o inanıyorumki en kısa zamanda güzel haberler gelecek bize düşen görev sabretmek canım
dıptıscım kendini üzme inş.bigün hepimiz hamiş olacağız. bende akşam doktordaydım sonuç iii değil gibi geldi bana geçen ay 12 gün 14mm di yumurtam bu ay 14.gün 2 adet yumurta varmış biri 9mm diğeri ise 11 mm imiş. enfazla 17.gün 15 mm olur dedi buda hamişlik için yeterli değil çok üzgünüm bende peki benim yumurtam 20. güne kadar felan büyümezmiki niye böle dedi bu doktor şimdi
HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??
*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ****************** **********************************TEMMUZ********** *************************************
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ) ****************AĞUSTOS*************************** ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS?
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
Dısptısdıptıscığım üzülme, sağlık olsun. Dilerim en kısa zamanda mutlu haberi alırsın. Bu arada ne kadardır ilaç kullanıyordun? İlaç klomen mi idi genophene'mi idi?
kizlar benim sol yumurtaliğimda tuhaf bir ağri var neden acaba akşamlari da işten eve zor gidiyorum...........
Saat 7-8 gibi yatip uyuyorum....
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya çok tuhafim...
Anormal bişeyler mi var acaba bende...
Size dee böyle oluyomu ben klomen kullaniyorum 3. Günüm bu gün 2 gün kaldi bakalim............