Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ya kizlar tamam benim 2 adet yumurtamin olduğunu söledi onu anladim ben fakat benim anlamadiğim 13.gün gelen sivi neydi acaba 3 yumurta mi oluştu biri çatladi doktorda sadece 2 sini gördü eğer diğer bi taeside çatladiysa onun çatladiğini görmezmi

sen zaten 14. gün gitmişsin olsaydı mutlaka görürdü canım her sıvı geldiğinde bir tane daha yumurta oluştuğunu düşünmemek gerek var olan yumurtalardan kaynaklanmıştır kafanı karıştırma:mymeka:

Ya kizlar tamam benim 2 adet yumurtamin olduğunu söledi onu anladim ben fakat benim anlamadiğim 13.gün gelen sivi neydi acaba 3 yumurta mi oluştu biri çatladi doktorda sadece 2 sini gördü eğer diğer bi taeside çatladiysa onun çatladiğini görmezmi

apiori de detaylı yazı eklemis okumussundur belki ama kendimce anlatmaya calısayım.
yumurtlama olmasına dogru yani catlamaya yakın donemde akıntı koyulasır ve iki parmagın ile aldıgında 1 cm kadar uzayan kıvama gelir o gunleri iyi degerlendirmen demektir yumurtan kısa zaman içinde çatlayacak demektir.
yani sende 13, gun akıntı oldu diye o gun hemen catlayacak demek değil 14. gun gittim dr iki yumurtan var dedi diyorsun ya bunu demek istioyrum
akıntı oldugu gunler içinde yumurtanın catlaması yuksek ihtimal demek . og un bir kaç gun sonrası vs
yumurtlama olduktan sonra o akıntıda azalarak yok oluyor.

sen zaten 14. gün gitmişsin olsaydı mutlaka görürdü canım her sıvı geldiğinde bir tane daha yumurta oluştuğunu düşünmemek gerek var olan yumurtalardan kaynaklanmıştır kafanı karıştırma:mymeka:

yumurtanın catlayıp catlamadıgı ultrasonla gorunmuyor maalesef. sadece yumurtalam takibi yapılmısı mesela 13, gun 2 yumurtan var ve 15. gun bakıldıgında hiç yoksa demekki catlamıs deniyor tabi bu bir tahmin yorum var olan yumurta yok olunca. asıl catlayıp catlamadıgıın çok emin olmamakla berebare sanırım 21. gun bakılan pregestoren testi dogruluyor.

apiori de detaylı yazı eklemis okumussundur belki ama kendimce anlatmaya calısayım.
Yumurtlama olmasına dogru yani catlamaya yakın donemde akıntı koyulasır ve iki parmagın ile aldıgında 1 cm kadar uzayan kıvama gelir o gunleri iyi degerlendirmen demektir yumurtan kısa zaman içinde çatlayacak demektir.
Yani sende 13, gun akıntı oldu diye o gun hemen catlayacak demek değil 14. Gun gittim dr iki yumurtan var dedi diyorsun ya bunu demek istioyrum
akıntı oldugu gunler içinde yumurtanın catlaması yuksek ihtimal demek . Og un bir kaç gun sonrası vs
yumurtlama olduktan sonra o akıntıda azalarak yok oluyor.

eğer akinti yumurtanin çatlamasinin yakinlaştiğini gösterirse ve benim yumişler bi kaç gün içinde çatlarsa boşa gider çünkü yumişler 14.günde daha çok az büyümüşler biri 9mm biri 11 mm olsa olsa doktor en fazla 17.gün 15mm olur dedi daha fazla olmazmi yani

24.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
ESRAKO....................................25 TEMMUZ?????????????????????????
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede;)
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::(AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************
ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

merhaba mavişcim, bu bahsettiğiniz BAL ÇÖREKOTU neye iyi geliyor, nasıl yapılıyor?:uhm: biraz anlatabilir misin canım

canım yumurtların buyumesıne yardımcı..goz kararıyla bal corek otu ve tarcını bır kaba koyup karıstır..yalnız corek otunu rondoda,mutfak robotunda yada havanda doverbılırsen daha ıyı olur..bırde sakın cok fazla tuketmeyın..bırkac cay kasıgı alıcaksınız..bırde adetın 20 gunune dogru bırakılması gerekıyor hatta yumurta gelısımı cok hızlıysa daha erken bırakabılırsınız.,
senın yumuslar ne alemde canım yeterı kadar buyuyormu???

merhaba mavişcim, bu bahsettiğiniz BAL ÇÖREKOTU neye iyi geliyor, nasıl yapılıyor?:uhm: biraz anlatabilir misin canım[/Q

MERHABA CANIM BAL TARÇIN VE ÇÖREKOTUNU KARIŞTIR HER GÜN YE. BU KARIŞIK YUMURTALARIN BÜYÜMESİNİ SAĞLIYORMUŞ BİLDİĞİM KADARIYLA

kızlar ben geldim.kızmayın bana fazla uğrayamıyom bu ara.denize iniyoz sonra eve gel yemek yap hızlı hızlı sonra evi topla yemek ye derken akşam oldu.sonra akşamları ev çok sıck oluyo tekrar sahildeki kafelere derken anlıcanız bu ara hep sahildeyimmm.nasılsınız bakalım muhabbet koyulaşmış hepsini okudum.esrako canım seni listeden ben silmedim kızma ekledim hemen canım.

dıptıscım sakın bırakma kendini bir ay ara vermek en iisi bak bende ara verdim bu ay ohh. yazın keyfini çıkarıyom önce biz sağlıklı olalım ki bebişlerimiz doğduğunda ii anneler olalım dimi.sorun etme kendine olacak inşallah er ya da geç beklemek zor ama allahım o günleride göstercek bizeeeeee

şimdi tekrar çıkmak zorundayım akşama misafir var yemek yapim hazırlanim öptüm.hepinizi çok seviyorummmmmm

dıptıscım kendini üzme inş.bigün hepimiz hamiş olacağız. bende akşam doktordaydım sonuç iii değil gibi geldi bana geçen ay 12 gün 14mm di yumurtam bu ay 14.gün 2 adet yumurta varmış biri 9mm diğeri ise 11 mm imiş. enfazla 17.gün 15 mm olur dedi buda hamişlik için yeterli değil çok üzgünüm bende peki benim yumurtam 20. güne kadar felan büyümezmiki niye böle dedi bu doktor şimdi

canım benim anca 20. gün 21 mm olmuştu. hemen karamsarlığa kapılma baz bünyeler ilaca geç cevap veriyor.

kızlar listeden silin beni adet oldum senağlama zaten ağustosda kist eritmeye çalışacağımdan tekrar yazmanıza gerek yok :a015:

canım yumurtların buyumesıne yardımcı..goz kararıyla bal corek otu ve tarcını bır kaba koyup karıstır..yalnız corek otunu rondoda,mutfak robotunda yada havanda doverbılırsen daha ıyı olur..bırde sakın cok fazla tuketmeyın..bırkac cay kasıgı alıcaksınız..bırde adetın 20 gunune dogru bırakılması gerekıyor hatta yumurta gelısımı cok hızlıysa daha erken bırakabılırsınız.,

hayır canım yeterince büyüyemiyorlar ne yazık ki:sm_confused:. rahim filmim temiz çıktı çok şükür,dr klomen kullan dedi, bugün 2.gün. biraz biraz kasıklarımın dolgunlaştığını hissediyorum, psikolojik mi bilmem artıkfisfisfis. klomen kullanarak hamile kalabilenleri öğrendiğime de çok sevindim, bi umut işte... Peki bu karışımı böyle ilaç kullanırken tüketebilir miyiz?

hayır canım yeterince büyüyemiyorlar ne yazık ki:sm_confused:. rahim filmim temiz çıktı çok şükür,dr klomen kullan dedi, bugün 2.gün. biraz biraz kasıklarımın dolgunlaştığını hissediyorum, psikolojik mi bilmem artıkfisfisfis. klomen kullanarak hamile kalabilenleri öğrendiğime de çok sevindim, bi umut işte... Peki bu karışımı böyle ilaç kullanırken tüketebilir miyiz?

canım bende klomen kullanıyorum bu gün 3.gün....
ilk günden itibaren bu belirtiler bende de var..
yumurtalıklarımın özellikle sol yumurtalığım çok sancı yapıyo doktorum olabilir normal yumurta gelişiyo dedi...:lepi:

çörek otunu yeni alacaksan hazır dövülmüşü satılıyo ben tarçın değilde ısırgan tohumu kullanmıştım. ısırgan tohumu-çörek otu-bal. 3 ünü karıştırıp günlük 1 tatlı kaşığı kadar yiyordum ama bende işe yaramadı ki hala hamile değilim ama bazılarında etkili olabilir ben ilaç tedavisine başlamadan daha doğrusu doktora gitmeden kendi yöntemlerimle kalmaya çalışırken denemiştim inşallah sizde işe yarar ama arkadaşın dediği gibi 20. güne doğru bırakmalısınız çünkü bazı durumlarda düşüğe neden olabiliyo :sm_confused:

canım benim anca 20. gün 21 mm olmuştu. hemen karamsarlığa kapılma baz bünyeler ilaca geç cevap veriyor.

kızlar listeden silin beni adet oldum senağlama zaten ağustosda kist eritmeye çalışacağımdan tekrar yazmanıza gerek yok :a015:

canım adetin günündemi yoksa erkenmi geldi?birde hiç hissetmedinmi adet sancıların olmadımı?benim günüme az kaldı hafif hafif ksıklarım sızlıyor adet olacakmış hissine kapılıyorum o yüzden test yapmadım gerk duymuyorum artık tak çizgi görmekten bıktım inanki :bbo:

Kizlar bu topici epeydir takip ediyodum bende bu ay kist çikti doktorum duphaston verdi kisti eritmek ve yumurtalari geliştirmek için bende eylülde klomen kullanmaya başlicam doktorum öyle söyledi ama duphastonun kistimi eritip eritemeyeceğinden dolayi biraz stresliyim ben bu ilaci düşükleri engelleyen bir ilaç olduğunu biliyodum doktorum kisti eritmek için doğum kontrol hapi yerine bu ilaci verdi o yüzden biraz tereddütteyim bu duphastonu aranizda kullanan varmi ama hangi amaçla olduğunu yazarsaniz sevinirim

canım adetin günündemi yoksa erkenmi geldi?birde hiç hissetmedinmi adet sancıların olmadımı?benim günüme az kaldı hafif hafif ksıklarım sızlıyor adet olacakmış hissine kapılıyorum o yüzden test yapmadım gerk duymuyorum artık tak çizgi görmekten bıktım inanki :bbo:

canım aslında 3 gün erken geldi. bugüne kadar hiç sancım olmadı ama bugün doğum yapar gibi ağrım var :çok üzgünüm: hele sol yumurtalığım felaket ağrıo :kızgın:

canım aslında 3 gün erken geldi. bugüne kadar hiç sancım olmadı ama bugün doğum yapar gibi ağrım var :çok üzgünüm: hele sol yumurtalığım felaket ağrıo :kızgın:

ah canım kıyamam sana ne desem agrılarını hafifletemem allah şifa versin tatlım inan sadece sen hissetmiyorsun yüregimde hissediyorum senin agrılarını en kısa zamanda iyileşmen umuduyla dualarım seninle a.s.

dıptıscım cicim nasılsın daha iice misin? bak bu ay ara sana da çok ii gelecek bana geldiği gibi.bak en ohhhh 3 gündür aralıksız deniz akşam gezmeleri ohhhh. kendimi korumak ay şu gün dr şu gün ilaç iğne yok çooookkkk rahatım.sana da ii gelecek demedi deme cicim.

başakcım henüz regl olmadın olmadan da ümidini kırmak yok.canım özelden yazmışsın çok iiyim eşimle de düzeldi sorunlar bu ara keyifli mutluyum az sonra tekrar sahile incez valla ev çok sıcak teras ta esmiyo sadece kafeler esiyo inan..... hehe benimde işime geliyo. fındığımız nasıl cicim ii dir inşallah arada öp kokla yerimize emi???? kırmızıbeyaza da güle güle diyemdimmmm.inşallah onada çok ii gelcek bu tatil.

temmuzda kesat geçti ama ağustos da dönüşümüz muhteşem olacak allahım yüzümüzü güldürür inşallahhhhh

Back
X