Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım sen bulundugun sehrın dısındamı doktora gıdıyorsun?
bende gecen ay ankaraya gıtmıstım banada doktorum adetın 10 yada 11.gunu estradıola baktır dedı.baktırdım yumurta gelısmıs dedı kendlıgınden catlar dedı..ama o ay olmadı adet oldum..sımdı bu ay baska doktora gıdıyorum.bulundugum sehırde o hormon testlerıyle bakmıyor vajınal ultrason yaptı ve boylarını olctu..aslında en mantıklısı ultrason ama baska sehırdeysen progesterona bakılıpta yonlendırme yapabılır doktorun endıselenme..ama ıcın rahat etmıyecekse baska bır doktora gıdıp muayene olabılırsın 14.gun gıdebılırsın..:CüvCüv:

slm canım bu estradıola ne için bakılıyor bilgin var mı?

ben 5.gün başladim,günde 1 tane,5 gün kullandim.........
Dozu biraz az sanirim ama .........................hayirlisi olsun....adetin 12.günü çağirdi kontrole bakalim ne olacak

25.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
ESRAKO....................................25 TEMMUZ?????????????????????????
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede;)
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::(AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************
ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

canım sen bulundugun sehrın dısındamı doktora gıdıyorsun?
bende gecen ay ankaraya gıtmıstım banada doktorum adetın 10 yada 11.gunu estradıola baktır dedı.baktırdım yumurta gelısmıs dedı kendlıgınden catlar dedı..ama o ay olmadı adet oldum..sımdı bu ay baska doktora gıdıyorum.bulundugum sehırde o hormon testlerıyle bakmıyor vajınal ultrason yaptı ve boylarını olctu..aslında en mantıklısı ultrason ama baska sehırdeysen progesterona bakılıpta yonlendırme yapabılır doktorun endıselenme..ama ıcın rahat etmıyecekse baska bır doktora gıdıp muayene olabılırsın 14.gun gıdebılırsın..:CüvCüv:

Doktorumla aynı şehirdeyim Rosemcim ama son muayenede bana dediğine göre iki ay klomen kullan gebelik olmazsa aşılamaya geçeriz diye konuştuk ya bilmiyorum neden takip etmiyor inşallah bi terslik olmaz baksana kist yapıyomuş benneyaptımki

Kizlar günaydin nasilsiniz bakalim neler yapiyosunuz??? Ben 2 ay da günde 2 tane 5.gün başlayip 5 gün kullandim.

Hava kötü bugün denizyok.evdeyim. Zaten pazar günü kayinvalidemler geliyomuş.offff 10 gün kalirlar.kendi evleri 3 kat altimizda ama yemekleri falan biz de yerler.düğüne gelmediler ama hizmet beklerler aman. Doğrusunu sölemek gerekrse hiç istemiyorum ama napalim kocişin hatrina çekicez görümcem ve kayinvalidem geliyo.evlerini temziledim 15 gğn önce ama yrin bi daha uğrarim heralde. Evlenmeden önce bal şeker evlendikten sonra acibibber oldular vallahi.allahim sabir versin bana da rahatça atlatim şu 10 günü

kizlar günde 1 tane az değilmi sizce yaa

canım dr lar ilk ay önce 1 tane sonra 2 tane olarak deniyolar.hem senin hiç bi sorunun olmadığından tek doz vermiştir.bak bende pko var 2 doz verdi.hiç takılma canım senle alakası yok dr un normal olanı yapmışşşşŞeniz

ben bu ay yine aynı şekilde günde 1 tane toplam 5 tane klomen alıyorum inşallah bu ay olurtatlicadiarzu

kızlar nerdesiniz ayol konu düştü aşağılara el atalım hadi yemeğemi gitttiniz yoksa....bende temizzlik yapıyom ama net açık

arkadaslar bu klomen yada genofen kac para civarlarında ilaclar ??
çok yuksek fiyatlı olanlar bunların igneleri idi sanırım bu hapları ne kadara alıyorsunuz

igneleri ne gibi fiyatlara bilgisi olan varmı?

çok yuksek fiyatlı olanlar bunların igneleri idi sanırım bu hapları ne kadara alıyorsunuz

iğne derken çatlatma iğnesini mi diyorsun o ise 11tl hap ta pahalı bi şey değil ama tam rakam hatırlamıyorum:uhm:

klomen 7 YTL civarı ama iğnelerinin fiyatını bilemiyorum

gunaydın herkese

bugun adet gunum ama dun yaptıgım test her zamanki gibi tek cizgi idi hiç umudum yok tek umudum hep basım agrır adete birkaç gun kala mutlaka ilacsız geçmez korkunç olur ve sivilcem mutlaka çıkar onlar yok bu ay ama çogu kisinin adetten birkaç gun once bile silikte olsa birseler çıkıyor o yuzdenhic umudum yok olsa silik de olsa çıkardı diyorum
bakalım yinede adet olana kadar az da olsa umut var .

dıpdıs daha iyimisin bugun ?
kist agrı yapıyor olabilir .

basak senin iki gunun var sanırım varmı adet belirtisi ?

evet canım karnım şişti ve kasıklarım inceden agrır gibi oluyor kesin gözüyle bakıyorum adet olucam arkadşlar kızmayın ama görünen köy kılavuz istemez benim kırmızılar çaktırmadan sinyaller gönderiyor anlayacagınız umudumuz agustosa canlarım

Back
X