Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm canım bu estradıola ne için bakılıyor bilgin var mı?
canım estradıola yanı e2 hormonuna yumurtaların gelısıp gelısmedıgını ogrenmek ıcın bakılır..eger deger 100 e dogru ılerledıyse hatta gectıyse yumosların durumu ıyıdır..:CüvCüv:

kizlar günde 1 tane az değilmi sizce yaa

canım ılk ayda dozu cok az verıyorlar..dogerkı aylarda duruma gore ılacı kac tane alıcagın degısıyor..semanında dedıgı gıbı..bakalım vucudun ılaca ne tepkı verıcegı ılk basta bellı olmadıgı ıcın,, aslında bırazda deneme asaması oluyor..ınsallah tek dozla buyur yumosların..

evet canım karnım şişti ve kasıklarım inceden agrır gibi oluyor kesin gözüyle bakıyorum adet olucam arkadşlar kızmayın ama görünen köy kılavuz istemez benim kırmızılar çaktırmadan sinyaller gönderiyor anlayacagınız umudumuz agustosa canlarım

canım ınsallah olmazsın dur bakalım daha kırmızılar gelmeden umudunu yıtırmek yok..:CüvCüv:

dogru söylüyorsun rosemcim otamatik hesaplıyıcıya hesaplattım adetim 26 temmuz çıktı şuan görünürde birşey yok ama olacakmışım gibi geliyor yani birazda kendimi böyle diyerek hazırlıyorum adet olursam üzülmeyeyim diye

25.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
ESRAKO....................................25 TEMMUZ?????????????????????????
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::26 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede;)
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::(AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************
ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

semacım ben yanlış hesaplamışım adetim 26 temmuz imiş düzeltim

dogru söylüyorsun rosemcim otamatik hesaplıyıcıya hesaplattım adetim 26 temmuz çıktı şuan görünürde birşey yok ama olacakmışım gibi geliyor yani birazda kendimi böyle diyerek hazırlıyorum adet olursam üzülmeyeyim diye

aynen bende o durumdayım basak valla acayip gerginim her tuvalete gittigimde mideme kramp giriyor sanki.
hos dunsabah test yaptım birseyç ıkmadı artık bu sabah yapmadım bile yok diye
bu gece yatana kadar en geç yarın sabah adet olmam gerek. bende karnım agrıyor gibi hissediyorum ama strestende insanın midesi kasılır ya o durumumda var
hani onemli bir sınava gireceği zaman olur insana o durumdayım of yanii..

eh kızlar sayfamızı zor buldum valla huuuu nerelerdesiniz sizi gezginciler sizi kocişlerle geziyonuz demi hııı anladım ben onu

arkadaşlar bu gün dr agittim .. reglimin 11. günü ..2 tane yumurtam olmuş ..birisi 14mm diğeri 11.mm pazartesi tekrar gel dedi ..çatlatma yapalım dedi .. ama içime de bi kurt düştü pazartesi gününe kadar çok büyürse die korkuyorum ..fazla büyük olursa çatlatma yapmayız falan dedi içimde bi şüphe oldu doğrusu .. ya pazar günü çatlatılması gerekiyosa .. sizin günde kaç mm büyüyordu bilen varmı arkadaşlar .

arkadaşlar bu gün dr agittim .. reglimin 11. günü ..2 tane yumurtam olmuş ..birisi 14mm diğeri 11.mm pazartesi tekrar gel dedi ..çatlatma yapalım dedi .. ama içime de bi kurt düştü pazartesi gününe kadar çok büyürse die korkuyorum ..fazla büyük olursa çatlatma yapmayız falan dedi içimde bi şüphe oldu doğrusu .. ya pazar günü çatlatılması gerekiyosa .. sizin günde kaç mm büyüyordu bilen varmı arkadaşlar .

bence anca olurbende geçen ay cuma ya denk gelmişti hemen hemen senin dediğin boyutlardaydı pazar günü yani 2 gün sanra çatlatıldı sanırım bir haftadır takip yapılıyordu o yüzden ortalama günlük ne kadar büyüdüğübellidir benimde 14.çatlatılmıştı hadi hayırlısı inşallah korktuğun gibi bir şey olmaz:1hug:

kızlar sultanım ve benden başka yok kimse sayfamız gerilerde kız sultan yarında onlar girerse bizde onları merakta bırakalım CADIARZU bugün bende ses var görüntü yok he he şimdi çıkıcam pazartesiye kadar girmiycem bakalım zaman ne gösterecek ama girersem bilinki kırmızılar gelmiştir (kesin gözüyle bakıyorum)senağlama

bence anca olurbende geçen ay cuma ya denk gelmişti hemen hemen senin dediğin boyutlardaydı pazar günü yani 2 gün sanra çatlatıldı sanırım bir haftadır takip yapılıyordu o yüzden ortalama günlük ne kadar büyüdüğübellidir benimde 14.çatlatılmıştı hadi hayırlısı inşallah korktuğun gibi bir şey olmaz:1hug:

inşallah canım . saol bi ayımın daha ziyan olmasına dayanamam valla ..okadar para veriyorym çatlatma gününü kaçırırsa sinirden ölürüm heralde ..günlük 2mm falan büyüyo işte .. ama erken kendi kendine çatlar da yumurtayı kaçırırsak die korkuyom işte .. çünkü o gün iilşkiyede girmeyin dedi .. valla bu 2 günü geçirirsem iyi yani ..Çok üzgünüm çoook

kızlar sultanım ve benden başka yok kimse sayfamız gerilerde kız sultan yarında onlar girerse bizde onları merakta bırakalım CADIARZU bugün bende ses var görüntü yok he he şimdi çıkıcam pazartesiye kadar girmiycem bakalım zaman ne gösterecek ama girersem bilinki kırmızılar gelmiştir (kesin gözüyle bakıyorum)senağlama

evet girmeyelim:1closedeyes: zaten ben yarın pek giremem eşim evde olunca bilgisayara genelde o oturuyotatlicadiarzu inşallah senin kırmızılarda gelmez ama daha gelmemiş o zaman hala umut var demektir moralini bozma:1hug: bu ay olmadı gelcek ay çalışmalara devam vazgeçmek yok bi gün bebişlerimiz bizi bulacak:emir_bebek::lepi:

inşallah canım . saol bi ayımın daha ziyan olmasına dayanamam valla ..okadar para veriyorym çatlatma gününü kaçırırsa sinirden ölürüm heralde ..günlük 2mm falan büyüyo işte .. ama erken kendi kendine çatlar da yumurtayı kaçırırsak die korkuyom işte .. çünkü o gün iilşkiyede girmeyin dedi .. valla bu 2 günü geçirirsem iyi yani ..Çok üzgünüm çoook

dr. çatlatma olacağı gün mü ilişkiye girmeyin dedi:uhm:
bu 2 gün geçerde adet öncesi günler geçmek bilmiyor şuan bende hapı kullanıyorum gelecek hafta sonu benimde çatlatma yapılacak hadi hayırlısı inşallah hamiş kalırsına.s.

dr. çatlatma olacağı gün mü ilişkiye girmeyin dedi:uhm:
bu 2 gün geçerde adet öncesi günler geçmek bilmiyor şuan bende hapı kullanıyorum gelecek hafta sonu benimde çatlatma yapılacak hadi hayırlısı inşallah hamiş kalırsına.s.

birgün önce canım pazar günü yani ilişkiye girmeyin dedi .. pazartesi günü çatlatma yapacak ya o yüzden dedi heralde .. spermler biriksin die zannedersem .. canım sen günde 1 tanemi kullanıyosun ..bide kaçıncı günü bşladın ..
inşallah seninde bu ay tutar canım ..a.s.

Back
X