canım dıptısında dedıgı gıbı bızlere uzak kalma..cogu seyı paylastıkca ogrenıyoruz ve bılıglenıyoruz..evet, gerçekten teselliye ihtiyacım var,
soru sormadım, evet yalnızca canım sıkkın işte,,,
çünkü bu ay hamile kalamadım yine, eşimle birlikte olamadık ve bu beni çok üzüyor, bu ayın da bu şekilde geçmesi,,,
aşılama olmadım ben, bende prolaktin yüksekliği vardı, 200 lerdeydi 2 ay kadar dostınex kullandım ve düştü
bu site ve sizlerin sayesinde gerekli tahlillerin neler olduğunu öğrendim, devlet hastanesinde bir doktordan rica ettim ve yaptırdım, sonuçları da iyi buradaki öğrendiğim değerlere göre,
yine dv hastanesinde bir doktora durumu izah ettim o da bana klomen ve duplashon önerdi 4 ay kullan olmazsa gel dedi, bu ilk ay'dı,
özel bir doktora görünmedim henüz, hep buradaki sorunlardan yola çıktım ve kendi kendime tahliller yaptırdım, hatta doktora bana klomen yaz diyecektim ki reçeteye yazdığını gördüm,
çok uzun oldu ama bu ay yine hamile değilim ve artık kendi kendimin doktoru olmaktan yoruldum, ne olursa olsun öbür ay doktora gideceğim artık,,,
bencede ozel bır hastanede muayene olsan daha ıyı olur canım eger ımkanın varsa..zaten ozel hastane ucretlerıde cok dustu..fıyatını dusuren bır hastane bulup ona gore karar verırsın..kendı basına testlerle ugrasmak cok zor olur canım..
moralını bozma canım bız heray adet oldugumuzda bır dahakı aya ınsallah dıyoruz..:1hug:ne yapalım elbet bızımde hamıs kaldıgımız ay gelıcek demı?:lepi: