Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet, gerçekten teselliye ihtiyacım var,
soru sormadım, evet yalnızca canım sıkkın işte,,,
çünkü bu ay hamile kalamadım yine, eşimle birlikte olamadık ve bu beni çok üzüyor, bu ayın da bu şekilde geçmesi,,,
aşılama olmadım ben, bende prolaktin yüksekliği vardı, 200 lerdeydi 2 ay kadar dostınex kullandım ve düştü
bu site ve sizlerin sayesinde gerekli tahlillerin neler olduğunu öğrendim, devlet hastanesinde bir doktordan rica ettim ve yaptırdım, sonuçları da iyi buradaki öğrendiğim değerlere göre,
yine dv hastanesinde bir doktora durumu izah ettim o da bana klomen ve duplashon önerdi 4 ay kullan olmazsa gel dedi, bu ilk ay'dı,
özel bir doktora görünmedim henüz, hep buradaki sorunlardan yola çıktım ve kendi kendime tahliller yaptırdım, hatta doktora bana klomen yaz diyecektim ki reçeteye yazdığını gördüm,
çok uzun oldu ama bu ay yine hamile değilim ve artık kendi kendimin doktoru olmaktan yoruldum, ne olursa olsun öbür ay doktora gideceğim artık,,,
canım dıptısında dedıgı gıbı bızlere uzak kalma..cogu seyı paylastıkca ogrenıyoruz ve bılıglenıyoruz..
bencede ozel bır hastanede muayene olsan daha ıyı olur canım eger ımkanın varsa..zaten ozel hastane ucretlerıde cok dustu..fıyatını dusuren bır hastane bulup ona gore karar verırsın..kendı basına testlerle ugrasmak cok zor olur canım..
moralını bozma canım bız heray adet oldugumuzda bır dahakı aya ınsallah dıyoruz..:1hug:ne yapalım elbet bızımde hamıs kaldıgımız ay gelıcek demı?:lepi:

sadece 7. gün ve 11. gün birlikte olabildik, hamile kalamam heralde diymi, :1no2:
umut dünyası işte, sonucunu bile bile insan sormaktan kendini alamıyor,,,

bu konuda tam olarak birşey diyemeyeceğim. şuanda kaçıncı gündesin?

bak ben de geçen ay kullandım. 11. gün gittiğimde yıkıldım çünkü 6mm di yumurtam senağlama doktor dedi büyümez bu yumoşlar. nasıl üzüldüm anlatamam fakat ben ısrar edince 18. gün yeniden baktı ve :1shok::1shok: 18.52 mm olmuştu. 20. günde 21 mm oldu ve çatladı. düşün yani ben olmadı diyip bırakabilirdim. hoş tutmadı ayrı mesele ama önemli günleride kaçırmadım jeyyar

sadece 7. gün ve 11. gün birlikte olabildik, hamile kalamam heralde diymi, :1no2:
umut dünyası işte, sonucunu bile bile insan sormaktan kendini alamıyor,,,
canım hıc bellı olmaz bakarsın hamıs kalmısın..umudunu yıtırme canım..olmazsada gelecek aya daha sıkı calısırsınız..:dance:

evet canım, kist yaptığını biliyorum, bu ay tüm borçlarımızı kapattık, kesinlikle bu ay doktora gideceğim artık,

dıptısdıptıs ve rosem, çok teşekkür ederim ilginiz için,
gerçekten paylaşmaya ihtiyacım vardı, Allah gönlünüze göre versin,

benim de bugün 18. günüm,
yalnız saçma gelecek size belki çocukca da olacak ama yumurtlama günlerimde birlikte olamadık, ve ben eşime küstüm,
niye küstüm anlamıyorum, heralde çoookkkk ümitlendiğim için,
11 gün birliktelik, bir gün ara, 13 gün annemlere yazlığa gittik, (o gün birlikte olmamız gerekiyordu) eşim arkadaşıyla akşam 8 gibi balığa gitti , gelince kaldır beni dedim, 12 gibi geldi ama zaten uyuyordum, sabah daha kalkmadan "benim dün yumurtlama günümdü, geç kaldın" diye surat yaptım
ve üst üste alınganlıklar yaptım,
eşim beni çok sever ve beni çok düşünür, hasta olsam harika bir şekilde bakar, canım ne istese alır, temizliğime yardım eder, nereye istersem götürür,
ama gel gör ki 2 çift iltifat edemez,
ilgisizsin dedim, ne varsa sorun oldu benim için artık,

benim de bugün 18. günüm,
yalnız saçma gelecek size belki çocukca da olacak ama yumurtlama günlerimde birlikte olamadık, ve ben eşime küstüm,
niye küstüm anlamıyorum, heralde çoookkkk ümitlendiğim için,
11 gün birliktelik, bir gün ara, 13 gün annemlere yazlığa gittik, (o gün birlikte olmamız gerekiyordu) eşim arkadaşıyla akşam 8 gibi balığa gitti , gelince kaldır beni dedim, 12 gibi geldi ama zaten uyuyordum, sabah daha kalkmadan "benim dün yumurtlama günümdü, geç kaldın" diye surat yaptım
ve üst üste alınganlıklar yaptım,
eşim beni çok sever ve beni çok düşünür, hasta olsam harika bir şekilde bakar, canım ne istese alır, temizliğime yardım eder, nereye istersem götürür,
ama gel gör ki 2 çift iltifat edemez,
ilgisizsin dedim, ne varsa sorun oldu benim için artık,

bence sen zamanında olmadığı için azcık kocişine yükleniyorsun :1closedeyes: aynı şeyi bende yaptım ve macerada aynıydı sengözlerimebaksanab balığa gitti geldiğinde uyumuş ve biz kaçırdık elimde kalacaktı. resmen 2 hafta kan kusturdum ama noldu adet oldum melek gibi yumuşadım :roflol: sen gene işi garantiye al bugünleri kaçırma belli olmaz jeyyar bende az önce 2. hapımı aldım :lepi:

kızlar, şimdi ben duplaston'u 2 gün filan içtim, sonra nasıl olsa olmayacak diye bıraktım, doğrumu sizce, içmeye devam edeyimmi, bırakayım mı,

bir de bende hiç yumurtlama belirtisi olmuyo, hani şu yumurta akı kıvamında olan akıntıdan,

bu arada size bir irirafta bulunayım,
ilk zamanlarda siteye giriyorum, yumurtlama belirtisi olarak yumurta akı kıvamında diye yazılıyor hep,,,
Allah Allah diyorum, ben de oluyo bu ama hemen hemen her zaman,
yani birkaç günlük birşey değil di bendeki, :1shok:

meğerse, "yumurta akı" terimini nasıl yapabildiysem "haslanmış yumurta akı" gibi düşünüyormuşum,,, :roflol::roflol::roflol:

sonradan uyandım tabii, kafamçokkarıştı

Off ya sinir oldum ben bu akşam çalişma yapariz diye düşünüyodum benim kociş arkadaşlariyla buluşcakmiş

selam kızlar bende ganophen ile hamile kaldım ama 3 gün önce 2 aylık bebeğim avuçlarımdan kaydı gitti malesef bu güzel yolculuk çok kısa sürdü çok acıyor içim çok içimdeki bu koca boşlukla yere göğe sığamıyorum sanki

Slm kızlar ben size küstüm.neden kimse bana birşey yazmıyor? yoksa beni aranıza kabul etmiyormusunuz?canınız sağolsun ALLAHtan dileğim hepiniz en kısa zamanda hamiş olursunuz.senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm:

selam kızlar bende ganophen ile hamile kaldım ama 3 gün önce 2 aylık bebeğim avuçlarımdan kaydı gitti malesef bu güzel yolculuk çok kısa sürdü çok acıyor içim çok içimdeki bu koca boşlukla yere göğe sığamıyorum sanki

Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum.bende ilk bebeğimi 5 aylık hamişken sakat diye ilaç verilerek , karnımda öldükten sonra doğum yapmıştım.çok büyük acı biliyorum ama üzülmemeye çalış çok zor anlıyorum.ALLAHen kısa zamanda tekrar hamiş olmanı dilerim.şu an benim 2 çocuğum var ocak ayında 2 aylık bir bebişim düştü ve yine istiyorum.ALLAH herkese bbebişler nasip etsin.senağlama

Slm kızlar ben size küstüm.neden kimse bana birşey yazmıyor? yoksa beni aranıza kabul etmiyormusunuz?canınız sağolsun ALLAHtan dileğim hepiniz en kısa zamanda hamiş olursunuz.senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm:

neden aramıza kabul etmeyelim canım biz hepimiz kardeşiz:1hug:

ayy canım çok üzüldüm kaç ay kullanmıştın gonapheneyi sorunun neydi:teselli:

neden aramıza kabul etmeyelim canım biz hepimiz kardeşiz:1hug:
maviş83 çok teşekkür ederim.Bugün canım çok sıkılıyor.pazartesi çatlatıcı iğnemi olmuştum dr um bugün ve yarın ilişki dedi. tamam yaptık dün kandil diye bu sabah 6 ya erteledik ama ilişki sırasında kasıklarımda müthiş bir ağrı başladı ve halen devam adiyor.sık sık vcye gitmekten bıktım arkadaşlar sizce neden olabilir. tamam 2 çocuğum var ama oğlum 8 yaşında yani daha önce yumoş nedir bilmiyordum dr suz hamile kalıyodum.şimdi tedavi gördüğüm için öğrendim yumoş nedir kaç mm olunca çatlıyor.ama bu ağrının sebebini çözemedim bilen varsa lütfen yazarmı?ağrım geçmezse yarın dr gideceğim.:bbo::utangac:

maviş83 çok teşekkür ederim.Bugün canım çok sıkılıyor.pazartesi çatlatıcı iğnemi olmuştum dr um bugün ve yarın ilişki dedi. tamam yaptık dün kandil diye bu sabah 6 ya erteledik ama ilişki sırasında kasıklarımda müthiş bir ağrı başladı ve halen devam adiyor.sık sık vcye gitmekten bıktım arkadaşlar sizce neden olabilir. tamam 2 çocuğum var ama oğlum 8 yaşında yani daha önce yumoş nedir bilmiyordum dr suz hamile kalıyodum.şimdi tedavi gördüğüm için öğrendim yumoş nedir kaç mm olunca çatlıyor.ama bu ağrının sebebini çözemedim bilen varsa lütfen yazarmı?ağrım geçmezse yarın dr gideceğim.:bbo::utangac:

valla canım bilemiyorum ama çatlatma iğnesinden sonra ağrı olur diyorlar genelde

Back
X