Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ayrıca benim eşimde çok pasaklıdır giyimine kuşamına çok titizdir yemek yapar yemek mis gibi tertemiz ama mutfak batmışşşş... alıştım artık pisliğine topluoym napim bu 10 aydır yapcak daha ii bi işim yok bende dolaplarımı topladım bugün ütü yaptım anam bayılcaktım sıcaktannnnn sabah çayım demlenene kadarda temizlik bitti böle işteeee

Son düzenleme:
Semacım Allah zihin açıklığı versin canım inş okul bitmeden hamiş olduğunu öğrenirsin tatlım. kaydirigubbakcemile5 Allah herkesin gönlündekini versin.:emir_bebek:

Semacım Allah zihin açıklığı versin canım inş okul bitmeden hamiş olduğunu öğrenirsin tatlım. kaydirigubbakcemile5 Allah herkesin gönlündekini versin.:emir_bebek:

canım farketmez ama önceliklerimi karıştırdım bi okul bitsin bi bebek olsun bi iş bulim valla yüce rabbim hangisini nasip ederse hangisi hayırlısıysa o olsun ben tembel başarısız bi öğrenci hiç olmadımmm ama üni de böle bi başarısızlık beni çok etkiledi sorunlarım oldu ama yılmadım devam ettim bakalım ama benim uzatışım hocaların yönetimle ilgili sorunların arasında kalışımızdan kaynaklandı. yani geçip kalmak artık ben,im elimde deildi bakalım istedikleri rektör seçildi sonuç ne olacak eski rektör yüzünden az çekmed,ikkkkkkötükedihüso

kızlar ben artık derse dönmeliyim size ii sohbetler kendinize çok ii bakın siz çok değerlisiniz sizleri çoookkk seviyorummmmm

yani şimdi 4 saattir kimse tek kelime yazmadımı benden sonra aşkolsun konumuz dğşmğş aşalara arayanlar zor bulcak huhu kızlarrrrrrr ben yine ara verdim nerdesinizzz eşleriniz geldi heraldeeee..

ben kovdum kocişi dışarlarda geziyo valla ders çalışcam diye zavallım ık mık gitti işteee

:çok üzgünüm:Ah semacım bende girdim kimse bişii yazmamış çıktım sositososito çocuklarımın 2 side ateşlendi ne oldu anlamadım.:uhm:gerçi güneşede fazla çıkmadılarki başlarına güneş geçti desem neyse canım Allah istediğin herşeyi en kısa zamanda nasip etsin canım,artık önce bebişmi, okulmu, işmi allah gönlünüze göre versin bütün arkadaşlarım.:lepi:

:çok üzgünüm:Ah semacım bende girdim kimse bişii yazmamış çıktım sositososito çocuklarımın 2 side ateşlendi ne oldu anlamadım.:uhm:gerçi güneşede fazla çıkmadılarki başlarına güneş geçti desem neyse canım Allah istediğin herşeyi en kısa zamanda nasip etsin canım,artık önce bebişmi, okulmu, işmi allah gönlünüze göre versin bütün arkadaşlarım.:lepi:

canım geçmiş olsun önemli bir şey degildir inşallah bu akşam giremedim misafirim vardı birde bahçede sevimsiz bir konugum onu hallettik eşimle anca duş aldım eşim yattı bir bakayım dedim

selam kızlarrrrrrrrrr

ayin 5 inde gittim dr.a çok şükür önceki klomenden kalan kistlerim gitmiş..yeniden klomen verdi...ama eğer gebelik olmazsa kist tekrarlayabilirmiş...açikcasi zaten bu ayda olmazsa birakicam tedaviyi...ssk özelden kalkinca maddi açidan zorlanacağim..her ay bi dünya para taksit gibi hastaneye bağliyamiycam..

Sonuçta eşim ve bende hiçbir sorun yok..sadece hizlandirmak açisindan bu tedavi varsin hizlanmasin...nasip işi..rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur zaten...

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..isteyen herkez tez zamanda bebişlerine kavuşsun inşallahhhhhh

sudenaz gunaydın
sana ve diger arkadaslardan bilgisi olan varsa bir sorum olacak.

yumurtalar catlamayınca kist oluyor ya . catlama gununde hani hissedilen sızı yada rahatsızlık hissi yumurtanın oldugu yonde catlamıssa sayet o his kayboluyormu. anlatabildimmi benim dun idi catlaması gereken gunum igneden sonra 36 saat dun aksam doldu bu sabah hala sanki sol da bir hassasiyet var gibi geldi catldagıı an tum hissedilenler geçiyormu bilginiz varmı

sende kist olusmustu bu ay sudenaz mesela hala sen o hassasiyeti hissediyorumsun ? yumurta catlamak uzere iken olan hisleri yani
ay anlatabildimmi bilmiyorum :))

Kizlar günaydin nasilsiniz ben biraz kötüyüm gripmi oldum ne... Başim ağriyor hafif hafif bulanti var bide kizlar sabah kalktiğimda bacaklarimda nasil bir ağri vardi anlatamam sanki dayak yemişim gibi adet olcam diyemi acaba ama hiç böle olmazdi ki

bide sizlere bir sorum daha:)
ben 23 austosta adet olmayı yada olmamayı bekliyorum:)=
ve 22 si aksamı marmarise tatile gidiyorum. bu durumda adetin 3. gunu kist varmı diye bakıp tekrar ilaca devam demisti dr ama ben unuttum ist da olmayacagımı soylemiyi.
simdi sorum su. yumurta catlamassa kist olusuyor ya dr a ben onumuzdeki gunlerde gitsem ultrasonda baksa sayet yumurta yok olmussa yinede kist olusma ihtimalı varmı.
yani bu klomen vs ile olusan kist asılnda catlamayan yumurtadan ibaret oyle değilmi yuurta catladı ise adetin uçuncu gunu benim tatil yoresinde hastane dr aramama gerek yok diye mantık yurutuyorum ama bilmiyorum dogrumu dusunuyornum:) fikirlerinize ihtiyacım var olmadı aksama dogru dr u arayacagım

kızlarr slm yazılarını bi süredir takip ediyorum. öncelikle allah hepimizi bebişlere kavustursun.
kızlar ben 2 yıllık evliyim.1 sene yasmin kullandım sonrası malum hala bebek yok.kuzenimin eşi klomenle hamıle kaldı 2.ayında onunda hıc korunmadan yaklasık 5 ay olmadı.ama oncesınde doktoru oyle yıgınla test yapmadı.eşindende bişey istemedi.bende 3 ayrı doktora gittim.ultrasonlar kan hormon testleri hiçbişey cıkmadı.hersey normal.en son ılaclı rahım fılmı kaldı.onada cesaret edemedım.şimdi o doktora gıdıp klomen kullanıp kullanamayacagımı konusucam ama once sızlere danısmak ıstıyorum.klomenden once sızlere ne gıbı seyler uygulandı kısaca bana bılgı verırmısınız.şimdiden teşekkür ederim.a.s.

bir kere doktorun senden rahim filmi ve eşinin sperm değerlerini istemesi gerek.bu ikisinde sorun varsa ne kullanırsan kullan gebelik oluşmaz.bende senin işlemlerini ayrıca bunlarıda yaptırdık yani elimizde bütün tahliller vardı.sonra klomen+ç.iğnesine geçtik.rahim filmi öyle abarttıkları gibi çok acılı bişi değil.mutlaka yaptırmalısın.hayırlısı olsun cnm tedavin

bir kere doktorun senden rahim filmi ve eşinin sperm değerlerini istemesi gerek.bu ikisinde sorun varsa ne kullanırsan kullan gebelik oluşmaz.bende senin işlemlerini ayrıca bunlarıda yaptırdık yani elimizde bütün tahliller vardı.sonra klomen+ç.iğnesine geçtik.rahim filmi öyle abarttıkları gibi çok acılı bişi değil.mutlaka yaptırmalısın.hayırlısı olsun cnm tedavin

inşallah hayırlı olur.teşekkür ederim bilgi verdiğin için bakalım doktor neler ısteyecek olmazsa hepsini baştan yaptırırız artık.allahım hepımıze yardım etsın.

ve 22 si aksamı marmarise tatile gidiyorum. bu durumda adetin 3. gunu kist varmı diye bakıp tekrar ilaca devam demisti dr ama ben unuttum ist da olmayacagımı soylemiyi.
simdi sorum su. yumurta catlamassa kist olusuyor ya dr a ben onumuzdeki gunlerde gitsem ultrasonda baksa sayet yumurta yok olmussa yinede kist olusma ihtimalı varmı.
yani bu klomen vs ile olusan kist asılnda catlamayan yumurtadan ibaret oyle değilmi yuurta catladı ise adetin uçuncu gunu benim tatil yoresinde hastane dr aramama gerek yok diye mantık yurutuyorum ama bilmiyorum dogrumu dusunuyornum:) fikirlerinize ihtiyacım var olmadı aksama dogru dr u arayacagım

canım sen yine dr. unu ara sor tahmin edilebilirse zaten söyler yok şayet belli olmaz derse gittiğin yerde bir dr. gidersin ordada gidebileceğin bir dr. mutlaka vardır.

kızlarr slm yazılarını bi süredir takip ediyorum. öncelikle allah hepimizi bebişlere kavustursun.
kızlar ben 2 yıllık evliyim.1 sene yasmin kullandım sonrası malum hala bebek yok.kuzenimin eşi klomenle hamıle kaldı 2.ayında onunda hıc korunmadan yaklasık 5 ay olmadı.ama oncesınde doktoru oyle yıgınla test yapmadı.eşindende bişey istemedi.bende 3 ayrı doktora gittim.ultrasonlar kan hormon testleri hiçbişey cıkmadı.hersey normal.en son ılaclı rahım fılmı kaldı.onada cesaret edemedım.şimdi o doktora gıdıp klomen kullanıp kullanamayacagımı konusucam ama once sızlere danısmak ıstıyorum.klomenden once sızlere ne gıbı seyler uygulandı kısaca bana bılgı verırmısınız.şimdiden teşekkür ederim.a.s.

bubus selam

birkac sayfa geriye gidersen bununla ilgili konusmustuk arkadaslarla

sunu tavsiye edebilirim rahim filmi cektirmeden herhangibir ilac hormon tedavisi vs ye girmen sacma olur. cunku tuplerinde tıkanıklık vs varsa sayet ne içersen iç hamile kalamassın. bos yere hormon yada ilac yukleme vucuduna. o filmi çektirmek sart sayet beklemekten sıkılıp ilaca tedaviye baslayayım diyorsana rtık.
ayrıca iyi bir yerde digital seklide cektirirsen inan pek bir acı falan yok on dk lık islem yani

08.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS????????????????????
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

canım bence sen tatile gitmeden önce dr una bir görün..bak sana ne dicem. biliyorsun ben bundan yaklaşık 3 ayn önce dr a gititm takip için solda yumurtma vardı.. ve ben o yumurtamın çatlamadıpını anlamıştım.. hafif ağrım vardı solda ve adetime kadar geçememişti. ateşimi de ölçüyordum oda değişmemeişti.geçen ay gene dr a gititm.. içimde şüphe vardı acaba diyordum kistmi var o tarafta.. hakkatende o zamanki yumurtam çatlamamıştı:(28 mm olaraka kalmış orada.. dr um takam kafanı dei. gene soldaydı yumurtam.. onu da engellersin dedi.. sorun diil büyüyk diil belki kendiliğinden kaybolur dedi.. bu ay gene adet olunca çağırmıştı beni ama gitmedim.. malum bebekden vazgeçtik ya:( aslında gitsem iyi olur. en azından baktırmam lazım o folikül kisti duruyormu gitmişmi adetle diye ama gitmiyorum işte..bence sende ihmal etme..dr a git için rahat etsin.. yumurta çatlamışmış çatlamamışmı??inş çatlarda bebek olur.. hadi hayırlısı.. amin..

bubus selam

birkac sayfa geriye gidersen bununla ilgili konusmustuk arkadaslarla

sunu tavsiye edebilirim rahim filmi cektirmeden herhangibir ilac hormon tedavisi vs ye girmen sacma olur. cunku tuplerinde tıkanıklık vs varsa sayet ne içersen iç hamile kalamassın. bos yere hormon yada ilac yukleme vucuduna. o filmi çektirmek sart sayet beklemekten sıkılıp ilaca tedaviye baslayayım diyorsana rtık.
ayrıca iyi bir yerde digital seklide cektirirsen inan pek bir acı falan yok on dk lık islem yani

anladım cnm sağol.bencede oyle yanı pek bıseylere bakılmadan ılac alınmamalı helekı bu tarz ılaclar .bu arada üstteki yazını okudumda benım ultrasonlarımdan bırınde follıkul kıst cıkmıstı ama sonrakı ay yıne bakalım dedı dr. her ay gıtmekten cok sıkıldım ve sonra gıtmedım umarım hala durmuyordur.

kıslar merhaba.benım bugun 31.gunum ve halen adet olmadım gecen ay 26.gunde adet olmustum.
en son 28.gunde test yapmıstım ıdrar testı negatıf cıkmıstı moralım bozulunca bır daha yapmadım.Çok üzgünüm çoook
kıslar bu gonaphene ılacı adet gecıkmesı yapıyormu sızde?yada bu ılacı kullanıp adet gecıkmesı yasayan varmı?kaydirigubbakcemile4

rosemcim bende geçen ay gonaphene kullandım tam zamanında geldi bence birazdaha bekle canım kan tahlili yaptır sankim bebiş yolda gibi hissetim bacım inşallah adet olmassan pazartesi sana hastane yolları görünüyor ama özelde imkanın varsa bekleme yaptır bizide haberdar et ay içimi şimdi bir sevinç kapladı güzel haberini alınca kız hemen bir hayır yap olurmu.

Back
X