- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım. benımkıde ozel hastane ama doktorum o kadar yogunkı sanırım o yuzden bır daha cagırmak ıstemıyor bır kere bakıp basından atıyor..yok hayatım ne ilacı. bana sadece ganophene verio çatlatma iğnesi bile vurmuyor hihoyyyt bak bu ay 3 defa çağırdı, 4.de pazartesi olacak. ilk muaynede kist varmı diye baktı ganophene verdi gönderdi sonra yumoşa baktı 12. gün ne durumda diye. bugün yeniden gittim baktı pazartesi yeniden gelmemi istedi günü kaçırmak istemiyor bide yumoşlar 4 tane olunca gözü korktu garibin :roflol: ben özel hastaneye gidiyorum. 12 ytl veriyorum 10 gün kontrollerim ücretsiz oluyor. bugün 11 gün olmasına rağmen para aldırtmadı bana saolsun :CüvCüv:
anladım canım. benımkıde ozel hastane ama doktorum o kadar yogunkı sanırım o yuzden bır daha cagırmak ıstemıyor bır kere bakıp basından atıyor..klava:
o zaman bende de adet olursam kendlıgınden gelır olmazsamda test yaptırırım hafta ıcı..hihoyyyt
anladım canım. benımkıde ozel hastane ama doktorum o kadar yogunkı sanırım o yuzden bır daha cagırmak ıstemıyor bır kere bakıp basından atıyor..klava:
o zaman bende de adet olursam kendlıgınden gelır olmazsamda test yaptırırım hafta ıcı..hihoyyyt
kıslar adet günüm geliyo ama benim hala ateşim yükselmedi yaww çok canım sıkılıyo ne zaman adet olcam allah bilir ne olur bana bişi söleyin yaa ateşim neden yükselmediiiii
yanı bazen gec bazen erken yumurtlama olabılıyor demek ıstemıstım..pekı sen bu ay doktora gıtmedınmı canım?kac tane yumosun oldugunu bılıyormusun?31. günümdeyim canım bu aydan sonra bırakıcam canım ölçmicem seni dinlicem degişiklik gösteriyo derken nasıl bi degişiklik