Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hele bide geç gelişiyorsa sürekli bakması lazım. yazık günah verdiğin emeklere :delpin: ben sana daha öncede dedim değiştir artık şu doktorunu :mymeka:

yok hayatım ne ilacı. bana sadece ganophene verio çatlatma iğnesi bile vurmuyor hihoyyyt bak bu ay 3 defa çağırdı, 4.de pazartesi olacak. ilk muaynede kist varmı diye baktı ganophene verdi gönderdi sonra yumoşa baktı 12. gün ne durumda diye. bugün yeniden gittim baktı pazartesi yeniden gelmemi istedi günü kaçırmak istemiyor bide yumoşlar 4 tane olunca gözü korktu garibin :roflol: ben özel hastaneye gidiyorum. 12 ytl veriyorum 10 gün kontrollerim ücretsiz oluyor. bugün 11 gün olmasına rağmen para aldırtmadı bana saolsun :CüvCüv:
anladım canım. benımkıde ozel hastane ama doktorum o kadar yogunkı sanırım o yuzden bır daha cagırmak ıstemıyor bır kere bakıp basından atıyor..:oklava:
o zaman bende de adet olursam kendlıgınden gelır olmazsamda test yaptırırım hafta ıcı..hihoyyyt

anladım canım. benımkıde ozel hastane ama doktorum o kadar yogunkı sanırım o yuzden bır daha cagırmak ıstemıyor bır kere bakıp basından atıyor..:oklava:
o zaman bende de adet olursam kendlıgınden gelır olmazsamda test yaptırırım hafta ıcı..hihoyyyt

özeline baksana cicim özel mesaj attım kaydirigubbakcemile

benim doktorda aynı kuzum hatta o kadar yoğunki 10 gün önceye randevu alamıyorsun şakkıdı ama adam sağolsun arada sıkıştırıyor. gerçekden ilgilenen bi dr bulmanın zamanı gelmiş yavyum kaydirigubbakcemile

kızlar ben geldim misafir vardı giremedim sonra derse daldım şimdi bi 20 dakka bakam dedim annnnaaaa kıslarrr rosem hadi canım allahım bu mibarek günde dualarımız duyar canım inşallah hamişsindir ama sonuç almadan heyecan yapma emi herşeye hazırlıklı ol hayat bizim allah hayırlısını ne zaman nasip ederse dimi am??? hadi pazartesiyi 4 gözle bekliyoruzzzzinşallah bize g-zel haaberi ilk sen verirsinnn

kızlar günaydın ben bu sabah kalktığımda kahverengi bişiyler vardı ama biraz önce baktım hiç bişiy yok. sanırım ben adet oluyorum ümitler birdahaki aya kaldı çok üzgünüm

09.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS????????????????????
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

kızlar günaydın nasılsınız? kimse yok heralde ben de derse oturmadan bi bakim dedim ?

mavişcim canım hiç üzülme allah sağlık sıhhat versin yaparsınnn olurrr daha önümüzde çok aylar var hiç takılıp kalma çık gez dolaş aklını dağıtmak için temizlik yap üzülüp de kendini yıpratma canım

başakcım özledim seni bi karşılaşamadık yaww düğün hazırlıkları nasıl gidiyo?? bittimi işler???

kırmızıbeyazım canım senlede karşılıklı bi yazışamadık seni de çok özledim anacım senin günün geçti ama ses seda yok nedir durumlarrrrr???

rosem hadi canım dayan pazartesiye ne kaldıııııı!!!!!!!!

merhaba kıslar.merhaba sema3455.
pazartesıyı bende sabırsızlıkla beklıyorum buarada halen adet olmadım bugun 32.gunum.hihoyyyt
mavıscım uzulme lutfen hakkımızda hayırlısı olsun bos yere adet gecıkmesı yasamaktansa gununde adet olmak daha ıyı canım benım ınsallah gelecek aya guzel haberlerını alırız..hihoyyyt

kıslar adet günüm geliyo ama benim hala ateşim yükselmedi yaww çok canım sıkılıyo ne zaman adet olcam allah bilir ne olur bana bişi söleyin yaa ateşim neden yükselmediiiii

kıslar adet günüm geliyo ama benim hala ateşim yükselmedi yaww çok canım sıkılıyo ne zaman adet olcam allah bilir ne olur bana bişi söleyin yaa ateşim neden yükselmediiiii

canım kacıncı gunundesın?yumurtlama herayda degısıklık gosterebılıyor o yuzden tam kesın bırsey demek yanlıs olur..
bu ates olcme sende cok stres yapıyor canım bence bıran once ısını olcmeyı bırakmalısın..kaydirigubbakcemile5

31. günümdeyim canım bu aydan sonra bırakıcam canım ölçmicem seni dinlicem degişiklik gösteriyo derken nasıl bi degişiklik

Kırmızı beyaz canım üzülme lütfen, hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz. Öncelik senin sağlık ve sıhhatinde, hadi bize iyi olduğunu, geçtiğini yaz.
Kızlar ebn de klomen kullananlardanım neden adım listede yok? Adetim 15 Ağustos olabilir tam bilmiyorum çok düzensizim.

Kırmızı beyaz canım geçti dimi üzüntün? Ben bu ay kendimi nadasa bıraktım ve yürüyüş yapıyorum, ilaçlar felaket şişirdi. Hadi bizim için yüzünde küçücük gülümsemeler açsın....Bekliyorummm...

kızlar vazgeçmek yok moralinizi yüksek tutun bende bu ay yürüyüşe başladım sağlığımıza dikkat etmemiz gerek
bizimde bebişlerimiz olucakkaydirigubbakcemile5

31. günümdeyim canım bu aydan sonra bırakıcam canım ölçmicem seni dinlicem degişiklik gösteriyo derken nasıl bi degişiklik
yanı bazen gec bazen erken yumurtlama olabılıyor demek ıstemıstım..pekı sen bu ay doktora gıtmedınmı canım?kac tane yumosun oldugunu bılıyormusun?

kırmızıbeyaz canım biraz dinlenmen senin için gerçekten iyi olacağı kanısındayı8m çok yıprandığım sarfetttiğin sözlerden belli oluyor biraz başka şeylere yoğunlaş belkide bakarsın beklemediğin anda bebişin kapını çalar üzülmek sıkılmak yok umudu veren Allahtan umut kesmek isyana girer;)

yok canım bu ay gitmedim daha dogrusu gidemedim geç olugu için adetim 3. günü tatilde oldugumuzdan gidemedim yumoşlarımda her ay ortalama 3 tane falan oluyodu ama bu ay nasıl bilmiyorum

kıslar merhaba..
pazartesıye kadar bekleyemedık maalesef bıraz once kahverengı leke gelmıs..:a015:
devamıda gelır sanırım..senağlama:delphin:

rosemcim tam kırmızıları görmeden umutsuzluga kapılma canım ama ne olursa olsun herşeyde hayır vardır öptüm herkese kucak dolusu bebişler :emir_bebek:

Back
X