Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sema cım.canısı.......................
BETTY0 tatil dönüşü yazmış hemen ayağının tozuyla.ondan haber bekliyorduk ya......kızcağız adet olmuş..beklemeden silebilirsin:
ALLAHIM...............EŞİMİN KIZI SORUYOR......NE ZAMAN ÇOCUĞUNUZ OLACAK DİYE...O BİLE SORUYOR.....DURMADAN BENİM VE BABASININ YANINDA ANNESİNİ.ÇEVRESİNDEKİ BEBEKLERİ SÖYLÜYOR.....ARTIK ÇOK GÜCÜME GİDİYOR......DAYANAMIYORUM BAZEN..........NE OLUR BİZLEREDE SAĞLIKLA..........AFİYETLE EVLAT VER.............
güzelleim akşam doktora gittim...
3 tane yumurtam oluşmuş
18,5 mm
17 mm
16 mm boyutlarindaydii.....
Doktorum çok kaliteli gözüküyorlar dedi...
Az sonra gidip çatlatma iğnemi olcam
günaydın kızlaaaaaaar. erkenden kalktım dra gitcem yumoşlarım büyümüştür insallah çünkü sırf bunun için kadıköyden gebzeye gidiyorum dakafamçokkarıştı hepinize güzel bir gün diliyorum cnlarım..
3 tane yumurtam oluşmuş
18,5 mm
17 mm
canım cok guzel gelısmıs yumurtların hemde 3 tane super bır haber bu.hihoyyyt.
ınsallah bu ay hamıs kalırsın.
Pekı doktorun igneden sonra ne zaman calısma olacagı konusunda bır bilgi verdımı?![]()
bencede hıc stres yapma beyaz melekcım..hem sansın cok yüksek bu ay hadı bakalım guzel haberlerını bekliyoruz..hihoyyytbeyaz melek cnm hiç stres yapma valla 3 yumurta süper benim geçen ay 1 tane olmuştu onunlada hamile kalamadım sen daha şanslısın inşallah olur bu ay ...
canım insallah yumosların buyumustur.hihoyyytdoktora kac mm oldugunu sormayı unutmazsın ınsallah..
3 tane yumurtam oluşmuş
18,5 mm
17 mm
moralim bozuldu kızlar. bugün reglimden itibaren 9. günüm. dr dün çağırdı baktı biri 16mm diğeri 13mm 2 yumurtan var yarın gel dedi, bugün yine gittim sadece 1er mm büyümüşler biri 17mm diğeri 14 mm. bundan daha fazla büyümezse diye korkuyorum kızlar ama dediğim gibi 9. günüm bugün sizce dr erken mi çağırdı beni?