Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bu arada pınar ben.23 yaşındayım ve 30 ağustosta 1. evlilik yıldönümümüz.6 aydır bebiş için bekliyoruz ama geçen ay pco çıktı 1 ay sonra geçti erken adet oldum hemen tedaviye aşladık. sen de kendinden bahseder misin?

günaydın kızlaaaaaaar. erkenden kalktım dra gitcem yumoşlarım büyümüştür insallah çünkü sırf bunun için kadıköyden gebzeye gidiyorum dakafamçokkarıştı hepinize güzel bir gün diliyorum cnlarım..

güzelleim akşam doktora gittim...
3 tane yumurtam oluşmuş
18,5 mm
17 mm
16 mm boyutlarindaydii.....
Doktorum çok kaliteli gözüküyorlar dedi...
Az sonra gidip çatlatma iğnemi olcam

sema cım.canısı.......................
BETTY0 tatil dönüşü yazmış hemen ayağının tozuyla.ondan haber bekliyorduk ya......kızcağız adet olmuş..beklemeden silebilirsin:

ALLAHIM...............EŞİMİN KIZI SORUYOR......NE ZAMAN ÇOCUĞUNUZ OLACAK DİYE...O BİLE SORUYOR.....DURMADAN BENİM VE BABASININ YANINDA ANNESİNİ.ÇEVRESİNDEKİ BEBEKLERİ SÖYLÜYOR.....ARTIK ÇOK GÜCÜME GİDİYOR......DAYANAMIYORUM BAZEN..........NE OLUR BİZLEREDE SAĞLIKLA..........AFİYETLE EVLAT VER.............

Canım hiç kimsenin dediğini kafana takma, çocuğun yanında konuşulduğu için böyle diyordur. Sen keyfine bak. Seni etkilemelerine de izin verme.

Kızlar çatlatma iğnesi yumurtalar kiste dönüşmesin diye garantiye almak için yapılır. Kendiliğinden çatlayabilir de çatlamayabilir de, çatlamazsa kiste dönüşme ihtimali vardır. Bir yanlış anlama vardı düzelteyim dedim.

Benim tahmini reglim yaklaşık 10 eylül gibi, listeye eklerseniz sevinirim.

SEMACIM SENİN NE OLDU BİR GELİŞME VARMI LİSTEDEN BAKIYORUM TARİHİN GEÇMİŞ.
KAÇIRDIMMI ANLAYAMADIM. KIZLAR GÜZEL HABER TEZ GELSİN. iNANIN KENDİMİN GİBİ SEVİNECEĞİM.

günaydın kızlaaaaaaar. erkenden kalktım dra gitcem yumoşlarım büyümüştür insallah çünkü sırf bunun için kadıköyden gebzeye gidiyorum dakafamçokkarıştı hepinize güzel bir gün diliyorum cnlarım..

canım insallah yumosların buyumustur.hihoyyytdoktora kac mm oldugunu sormayı unutmazsın ınsallah..

3 tane yumurtam oluşmuş
18,5 mm
17 mm

canım cok guzel gelısmıs yumurtların hemde 3 tane super bır haber bu.hihoyyyt.
ınsallah bu ay hamıs kalırsın.
pekı doktorun igneden sonra ne zaman calısma olacagı konusunda bır bilgi verdımı?kaydirigubbakcemile4

canım cok guzel gelısmıs yumurtların hemde 3 tane super bır haber bu.hihoyyyt.
ınsallah bu ay hamıs kalırsın.
Pekı doktorun igneden sonra ne zaman calısma olacagı konusunda bır bilgi verdımı?kaydirigubbakcemile4

evet gün aşiri ilişki önerdi ama 36 saat sonrasi çok önemliymiş 36 saat sonra ilişki dedi.....
Bol bol çalişin dedi..
Sperm sayiniuz oldukça yüksek hergün bile girebilirsiniz dedi...
Hayirlisi olur inşallah...
Geçen aya göre daha kaliteliymiş yumurtalar...
çok ama çok stresliyim...

beyaz melek cnm hiç stres yapma valla 3 yumurta süper benim geçen ay 1 tane olmuştu onunlada hamile kalamadım sen daha şanslısın inşallah olur bu ay ...

inşallah bety hayirlisi olsun güzel yumurta ürettim bu ay ama kismet olmayinca olmuyor.1 yumurta ve 1 sperm yeterli biliyorsun inşallah en kisa sürede hepimiz muradimiza ereriz

beyaz melek cnm hiç stres yapma valla 3 yumurta süper benim geçen ay 1 tane olmuştu onunlada hamile kalamadım sen daha şanslısın inşallah olur bu ay ...
bencede hıc stres yapma beyaz melekcım..hem sansın cok yüksek bu ay hadı bakalım guzel haberlerını bekliyoruz..hihoyyyt

canım hic stres yapma ben ikinci iğnemde hamile kaldım simdi cok sükür 1 aylık bebişim var sen gönlünü ferah tut

canlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.a.s.cevap yazamıyorum ara sıra fırsat bulunca girip okumaya çalışıyorum.melekcim maşallah yumoşların çok güzel büyümüş hadi canım Allahtan hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz canım.:sm_cool:semacım inş sende hamişsindir Mevlam isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun canlarım.:CüvCüv:bu arada semacım 10 eylül adet tarihim eklermisin canım?hepinizi kucak dolusu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.:1hug:

canım insallah yumosların buyumustur.hihoyyytdoktora kac mm oldugunu sormayı unutmazsın ınsallah..

moralim bozuldu kızlar. bugün reglimden itibaren 9. günüm. dr dün çağırdı baktı biri 16mm diğeri 13mm 2 yumurtan var yarın gel dedi, bugün yine gittim sadece 1er mm büyümüşler biri 17mm diğeri 14 mm. bundan daha fazla büyümezse diye korkuyorum kızlar ama dediğim gibi 9. günüm bugün sizce dr erken mi çağırdı beni?

3 tane yumurtam oluşmuş
18,5 mm
17 mm

canım çok sevindim insallah bu ay hamiş kalabilirsin. kızlar insanların başkası için ettiği dualar daha çabuk kabul olurmuş ben her gece hepiniz için dua ediyorum ne olur siz de bana dua edin. biliyorsunuz ki hayatta kaderi değiştirebilen tek şey duadır.

moralim bozuldu kızlar. bugün reglimden itibaren 9. günüm. dr dün çağırdı baktı biri 16mm diğeri 13mm 2 yumurtan var yarın gel dedi, bugün yine gittim sadece 1er mm büyümüşler biri 17mm diğeri 14 mm. bundan daha fazla büyümezse diye korkuyorum kızlar ama dediğim gibi 9. günüm bugün sizce dr erken mi çağırdı beni?

CANIM NEDEN MORALİNİ BOZUYORSUN GAYET İYİ BENCE 9.GÜN DE BU DEĞERLER 12.GÜN MUHTEMELEN 18-20 MM ULAŞIRLAR...
12.GÜN TEKRAR GİDECEKMİSİN DOKTORA
ÇATLATMA İĞNESİ OLCAKMII
ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X