canım merhaba aramıza hoşgeldin canım bu ilaçlar yumurtaları büyütmek için veriliyo adetinin 3ncü günü vajinal ultrasonla yumurtalık kontrolü yapılır eğer uygun görünürse 5nci günü dr un önerdiği dozda başalanır 5 gün kullanılır bırakılırrrr daha sonra yine dr un önerdiği 12 13 14 günlerinden biri veya daha erken tekrar vajinal ultrasonla muayene edilir yumurta istenilen büyüklüğe ki bu 18 19 20 mm dir o zaman eğer kendi çatlayamayacak durumdaysa iğne yapılır iğnede çok basittir kalçadan normal iğne korkulcak bişe yok işte bu iğneden yaklaşaık 36 saat sonrası ilişki önerilir veya dr un önerdiği saatlerde sonra da iş oluruna bırakılırrr
canım işte bu çatlatmadan hemen sonra yani 1 2 gün sonra aşılama yapılır o da eşinin spermi iğne gibi bişeye alınır ve rahime bırakılır bu kadar hepsi çok kolay ve can yakıcı hiçbişe yokturrrrrr
canım geç oldu ama sanırım açıklayıcı oldu hoşgeldin aramıza tekrarrrrr
hihoyyyt teşekkürler gerçekten çok açıklayıcı olmuş.saol bende hiç arkadaşım olmuyacak sandım senağlama artık siteye bile girmeyeye düşünüyordum kısacası beni aranıza katmıyaçaksınız sandım.GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜRLER ....:lepi: